מגפיים

Bacio

New member
מגפיים

שלום, אשמח להמלצה לחנות נעליים (חיפה או ת"א): יש לי כפות רגליים צרות וארוכות (מה שנקרא חצי מידה) ושוקיים מאוד מאוד רזות, אשמח להמלצה למקום בו מוכרים מגפיים גבוהים (כמעט עד הברך) וצמודים יחסית לשוק. ההעדפה היא למגפיים לא מקושקשים וללא עיטורים (כאלה שיראו טוב עם חצאית).

Fun Fair

New member
תראי...

ראשית,תלוי מה התקציב שלך. שנית- באיזה חנויות את מעדיפה לקנות בד"כ (שנדע מה הכיוון)? אני מאוד אוהבת את ניין ווסט ולפעמים את אלדו (שיש להם מידות מאוד צרות...). למקס מארה יש מגפיים צרות וגם לוויקנד. לעמנואל יש דגמים קלאסיים מהממים,ומנסיוני- הם בצ"כ צרים... האמת שזה די תלוי תקציב (יש לךאת יפותו שתדע לענות לך על מותגים שווים יותר, כאלה שאני נמנעת לקנות..
)

Bacio

New member
רגליים בעייתיות (או צרות לעשירים)

מכיוון שיש לי רגליים מאוד בעיתיות (ניין ווסט רחבים לי מדי, כנ"ל אלדו), אני לא ממש מעדיפה חנות מסויימת. בעמנואל (שם בד"כ יש דגמים של מגפיים צרים מאוד שטובים לי) לא ראיתי השנה את מה שאני מחפשת (מגף לא מקושקש, צמוד יחסית לשוק שמתאים להליכה ביומיום -> כלומר לא בעל עקב סיכה אימתני). מבחינת תקציב, מכיוון שהרגל שלי בעייתית, אני מעדיפה מגף יקר (וקלאסי) שיחזיק כמה שנים טובות (כמו הנוכחי שלי). ומכיוון שבד"כ אין את מה שאני רוצה, אז נגיד שהתקציב די גדול. אני חושבת שחרשתי את רב החנויות בחיפה, ולא ממש מצאתי מה שאני רוצה, ומכיוון שביום שישי אני אהיה בת"א, אני אשמח להמלצות לחנויות נעליים.

Fun Fair

New member
המממ...אכן בעיה...(יפותו, איכך?!?!)

מכיוון שאני סובלת מהבעיה הפוכה (רגל רחבה), קשה לי לענות לך... א-ב-ל-! אני כבר שולחת אליך את יפותו

למעלה