מגפיים רבותיי מגפיים

hananz

New member
מגפיים רבותיי מגפיים

אז הינה מגיע הזמן להכנות לאופנוע (DR350) איזה מגפי שטח כדי לקנות??? קיבלתי הרבה דעות שונות אז אולי כאן תהיה איזו אחדות יאללה ביי חנן

WRm

New member
אני כהרגלי בקודש ממליץ על הסידי

מינסיון ולדעתי הסידי עדיפות על הטק 8 רכבתי עם שניהם ראה הודעות קודמות בהם ציינתי יתרונות וחסרונות וחוץ מזה במוטו האחרון יש סקר שוק למגפיים

YZ125

New member
אני ממליץ על:

לי יש מגפי-על מתוצרת א"י, מגפי שטח תוצרת החברה הנודעת בשמה: צ.ה.ל אחלה חברה, מתמחה בעיקר בציוד ללוחמה אוויר,קרקע וים! ומכאן הניסיון והאיכות....

gradar

New member
טק 6

ואל תתפשר , בשטח המגף לא פחות חשוב מקסדה טובה.

hananlv

New member
אני יכול לספר לך מה לא....

לא לגעת בגרנה הארור מנפילה מגובה של חצי מטר הקרסול התרסק כאילו לא היה מגף

MexMex

New member
אם ע עכשיו לא התבלבלת משלל הדעות

והתשובות השונות.... אז הנה עוד אחת - אלפינסטאר טק8 ושום דבר אחר (אלא עם הרגליים לא חשובות לך במיוחד)...
נשמע קצת קיצוני, אבל ברוח השרשור... אדיוס

דניאל פ

New member
סוף סוף!!!

סוף סוף מישהו שמדבר לעניין. סידי? מזה דיסק או מגף? גרנה? לא יודע. אלפינסטאר טק 8 המגף הטוב ביותר כיום בשוק העולמי שניצח את כול המבחנים אחד אחרי השני. אני יכול להגיד שהסידי סיים באחד מהמקומות האחרונים. ועל הגרנה אני לא ידבר כדי לא לעצבן את הדס

theshark

New member
מצתרף להמלצה של mexmex

יש לי את הטק שמונה פשות אחלה מגפים. מגפיים של אלפינסטאר, היחידים שמגעים אם סוליה פריקה. מיגונים מי פה ועד הודעה חדשה. גרב פנימית נוספת שמשפרת את הנוחות בכמה דרגות מעל השאר(רק בטק8) קצת מסורבלות אבל שוות את ההגנה שהם נותנות. ולא סתם הם הכי יקרות בשוק. the shark

למעלה