מגפיים עם עקבים

מגפיים עם עקבים

נכנסתי למעלית הבניין רגע לפני שהדלת נסגרה. בתוכה עמדה, נשענת על המראה, השכנה מהקומה מתחתי. אני אפילו לא יודע את שמה. היא ניראת בשנות הארבעים המוקדמות נשואה לרופא השיניים השכונתי. הסתכלתי עליה וחייכתי לשלום היא חייכה חזרה והסתכלה על עיני. עיני סרקו במהירות את דמותה...תסרוקת חדשה, חולצה חומה המבליטה את שדיה וישבן מלא לחוץ במיני סולידי. עיני נתקעו במגפיה שהגיעו כמעט עד בירכה. המגפיים היו בצבע זהוב מנומר ועטפו במושלמות את רגליה. היו להם עקבים דקיקים שהתרחבו לקראת סופם. לפתע היא לחשה לי "מגפיים מדליקות נכון". היא התכופפה מבליטה את ישבנה, וליטפה קלות את המגפיים. "רוצה לגעת?" שאלה מחייכת אלי. התיישבתי על בירכיי מולה...שתי ידי ליטפו את השוקיים שלה ואט את עלו לתוך המיני שלה...היא ליטפה את שערי...הרחתי את הבושם שלה. ליטפתי מאחור את החלק הפנימי של ירכה והחדרתי אצבע לתוך התחתונים שלה. שמעתי את נשימתה כשהרגשתי את רטיבותה...... המעלית נעצרה בקומה השביעית והיא אמרה לי בוא..... נכנסנו לדירתה....היא סגרה את הדלת אחרי והתיישבה על כורסאת האמריקן קומפורט השחורה של בעלה. "אני רוצה שתמשיך" היא לחשה מפסקת את רגליה ומשעינה אותם על משענות הכורסה. ירדתי על ארבע מלטף את מגפיה .....מנשק את רגליה ..לשוני עלתה במעלה ירכיה....היא ליטפה את עורפי שנישקתי את חלקה והתקרבתי לבין רגליה...הזזתי את התחתון שלה ...וליטפתי באצבעי את השפתיים הבולטות והדגדגן החצוף.... הדליק אותי שהיא היתה מגולחת כמעט לגמרי .. מלבד איזור סימלי של שיער מעל הדגדגן ......שלחתי לשון ארוכה לטעום אותה ....היא נאנחה והגביה את ישבנה מאפשרת לי לענג אותה.....החדרתי את לשוני לתוכה והמדתי לענג את הדגדגן...לפתע היא הושיטה יד ארוכה...והוציאה את קופסאת הסיגריות שלה.... הסתכלתי עליה מציתה את הסיגריה שלה....... היא החלה לעשן בזמן שליקקתי אותה ....מתענגת על לשוני ועל הסיגריה באותה מידה....לאחר כמה דקות היא אמרה לי בוא.. קמה ועיכסה לחדר השינה ... מעשנת בחושנייות. איברי חשב להתפוצץ בתוך מכניסי ....פתחתי את הכפתורים...שניכנסתי לחדר השינה היא כיבתה את הסיגריה ...ואמרה לי שכב...נשכבתי מחכה להרגיש את לשונה על איברי.....היא פיסקה את רגליה מעל לשוני מתעלמת מתשוקתי היא החלה לרקוד ריקוד בטן חושני....כאילו מאוננת על לשוני...לאט לאט התנועות נהפכו איטיות וקצובות....פני התמלאו במיצי תשוקתה.....היא שלחה שתי אצבעות ארוכות צבועות בלק אדום והחלה ללטף קלות את הדגדגן שלה....כשהיא החלה להאנח אחזתי בעקבי המגפיים שלה והגברתי את הקצב שבו הלשון שלי ושפתי טיילו בתוכה נוגעות בדגדגן...חודרות לתוכה מלטפות את האצבעות שלה הרגשתי שהיא הולכת לגמור....וכמעת התפוצצתי כשהיא אחזה איברי.....גמרתי.... לאחר שגמרה היא קמה מעלי....מחייכת....צוחקת אתה יודע היא לחשה ...המוכרת אמרה ש"מגפיים מדליקות"....אגב קוראים לי אורלי.

למעלה