מגפיים לשמנות?

סליפ

New member
מגפיים לשמנות?

אז ככה- בסערה האחרונה הלכו לי המגפיים המקסימים שלי (של ברונקס). אני חייבת לקנות זוג חדש, אממה? הירכיים שלי מלאות +. איפה אפשר לקנות מגפיים יפות, קלאסיות ונוחות- רצוי מעור, עם הנתונים שלי? תודה!

יש לי מגפיים של ברונקס

ואני יודעת איך הן נראות. את רוצה להגיד לי שהן עלו לך על השוקיים? אני רוצה לומר לך שאני בחורה דיי רזה והמגפיים שלהם כל כך צרים! אם הם עלו עלייך ממש לא צריכה להיות לך בעיה למצוא זוג. שיהיה ברור: אני לא יורדת עלייך או מנסה להכאיב, אני פשוט חושבת שהמגפיים של ברונקס, עם כמה שמדובר בזוג יפהפה, מאוד מאוד מאוד צרים - גם לבחורות מאוד רזות. לכן - מי שאין לה בעיה עם המגפיים הללו מבחינת גודל השוק - לא אמורה להיות לה בעיה למצוא זוג.

סליפ

New member
קודם כל, תודה על התגובה!

כן, הברונקס (גם הלייקרה וגם הזמש) עלו עלי. בהתחלה הייתי צריכה קצת למתוח, אח"כ- אחלה. הבעיה היא שניסיתי כל מיני זוגות מגפיים (פעם..) והם לא ממש עלו עלי..

תראי, את תמיד יכולה לקנות עוד זוג

של ברונקס אם אהבת ולגבי זוגות אחרים: ההמלצה על ללכת על סטייל נשפך, כמו שנתנו לך למטה, אכן טובה. ונעלי בי יוניק שהצליצה עליהן פאן פייר אכן נהדרות.

Bacio

New member
מגפי ברונקס

מישהי אולי יודעת איפה אפשר להשיג אותם? יש לי זכרונות מאוד טובים מהם.

ממצו

New member
יש חנות של ברונקס ברחוב ביאליק ברמת גן

חוץ מזה מוכרים אותן גם בנעלי מרקו. אני קניתי העונה זוג מגפיים של ברונקס באיביי ב 130 ש"ח ...

נעלי דוד

בכפר סבא. יש סניף בקניון ערים ויש את הסניף של ההורים שלו בפינת רוטשילד - ויצמן, בצד הדרומי של רוטשילד.

Bacio

New member
מישהי יודעת על חנויות שלה בצפון (איזור חיפה)?

Black Star

New member
קודם כל,

אני מניחה שאת מדברת על שוקיים ולא על ירכיים (אלא אם את מחפשת מגפיים מ-מ-ש גבוהים
אמנם שמעתי שזה חזר לאופנה אבל ההשערה שלי היא שזה לא מה שאת מחפשת, וטוב שכך כי הטרנד הזה הוא לא איי-איי-איי, בוא נודה על האמת
). גם לי יש בעיה של שוקיים 'מרשימים' (שילוב של מבנה עם העובדה שרקדתי כל החיים = רגליים סופר-שריריות...
). המזל הוא שכרגע האופנה משחקת לטובתנו. יש מבחר עצום של מגפיים, רבים מהם בעלי אימום רחב מאוד, בסטייל 'נשפך' עם הרבה קפלים. מגף כזה גם יעלה בקלות על הרגל וגם ייצור צללית מחמיאה. אין לי המלצה לחנות ספציפית (גם אני כרגע מחפשת מגפיים חדשים), אבל אני בטוחה שתצליחי למצוא לא מעט חנויות בהם יש מגפיים יפים שיתאימו לך. בהצלחה!

סליפ

New member
צודקת, אכן שוקיים..

יש לך אולי תמונה של מגפיים כאלו? תודה!

Black Star

New member
בעיקרון התכוונתי לסגנון הזה

(תמונה מצ"ב
). לא יודעת אם אלו ספציפית באמת יתאימו, אבל זה הסגנון. בעיקרון מאוד אופנתיים עכשיו מגפיים שיושבים בצורה ממש רחבה, אז גם אני די אופטימית
אגב, התמונה היא מאתר GoJane.com, יש שם דברים מקסימים וזולים, אבל בגלל החשש שזה לא יעלה לי על סוף השוק, אני לא מזמינה משם

nowonder

New member
אל תוותרי.

ברוב אתרי האינטרנט שמוכרים נעליים ומגפיים נהוג לציין את המידות הבאות heel = גובה העקב shaft height = גובה המגף לאורך השוק. נמדד מקשת כף הרגל, לאורך פנים המגף, עד קצהו. circumference = היקף המגף בחלק הכי רחב של השוק. אם תמדדי את הרגל שלך. או אפילו אם תמדדי מגף שכבר יש לך ושמתאים לך, את יכולה בקלות לקנות באינטרנט. אם לא כתוב באתר, את יכולה לשלוח אימייל למחלקת לקוחות. כי המידות האלו הן חלק מהמידע שהיצרן מעביר בקטלוג לאתרים, ובטוח שיש להם במחשב.

Black Star

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

אבל מניסיונות המדידה הלא-וירטואלים שלי, הבעיה שלי היא כפולה - שריר תאומים רחב, וגם קשת מאוד מאוד גבוהה בכף הרגל, שלעתים פשוט "נתקעת" באמצע ומסרבת להיכנס לנעל
זאת בעיה שיותר קשה לצפות מתי היא תקרה (יש לכן רעיון?) ולכן למרות הטיפ המצוין שלך אני עדיין חוששת להזמין מהאינטרנט. אולי יום אחד אני אתגבר על החשש הזה... יש מגף ששמתי עליו עין באתר הזה ואני לא מזמינה אותו בגלל זה, וזאת למרות שהוא מושלם

nowonder

New member
קשת גבוהה זה באמת בעיה

כי צריך כל מיני דברים שאי אפשר לראות (רק להרגיש כשמודדים) כדי שהנעל תהיה נוחה.

Fun Fair

New member
תראי, שוקיים רחבות זו בעיה

שלא מבדילה בין גבוהות ונמוכות, שמנות ורזות
(גם לי יש את בעיית השוקיים ויש לי חברה עם גוף של דוגמנית ומידת נעליים 38, שאף מגף כמעט לא נסגר עליה
. לי אישית יש בעיה של מפרקים רחבים- קרסוליים, ברכיים, מפרק כף היד וכו, ככה שגם כשהייתי סופר רזה, היה לי נורא קשה למצוא סנדלים עם רצועות שנסגרות לי מסביב לקרסוליים ותמיד תמיד יש לי בעיה עם הרצרץ' דווקא באיזור של הקרסול
) לעניינו- (הגבתי לך בפורום השני ואני מוסיפה פה): ממליצה בחום על בי-יוניק. יש להם סניף באבן גבירול ובגבעתיים וכדאי לבדוק באתר שלהם היכן עוד. כל זוג מגפיים שמדדתי- נסגר עלי פרפקט.

אם זה מנחם אותך, הבעיה ההפוכה מדכאת לא פחות!

לי יש שוקיים רזים וגרוע מזה: כפות רגליים מאוד צרות. 99% מהמגפיים גורמים לי להיראות כאילו אני בדרכי לרפת לחלוב את הפרות, ולמצוא סנדלים שהרגל שלי לא בורחת מהם (שלא לדבר על נראית בהם סביר, כי רגל שתופסת חצי מעובי הסנדלים זה מכוער וגורם לכל זוג להיראות גס מאוד) זה לא פשוט.

Bacio

New member
אני איתך ../images/Emo13.gif

החורף מצאתי את המגפיים המושלמים, הבעיה הייתה המחיר שלהם: 2800 ש"ח לפני הנחה.

אני בד"כ מוצאת דברים ברוחב הנכון בגזית

כלומר, ברוחב כזה שאם אגרוב גרביים ממש עבים, זה לא יראה כאילו אני עוד שניה ממשיכה ללכת ומשאירה מאחוריי את המגפיים
והאמת שבעיית הסנדלים הרבה יותר חריפה, לצערי.

Litalxo

New member
והכי גרוע-נעלי סירה!

שתמיד ישארו על הרצפה והרגל תמשיך בלעדיהן

לגמרי! ../images/Emo122.gif

השנה למרבה המזל היו כאלה עם רצועות נחמדות בכל מיני מקומות, כך שהנעל לשם שינוי נשארת איתי בכל אשר אלך. מיד הצטיידתי!

למעלה