מגע

מגע

אנחנו חייבים לגוון קצת" היא אמרה לי יום אחד. "מה את מציעה?" שאלתי. "חכה למחר ותראה". למחרת בערב נפגשנו. "עכשיו את מוכנה לגלות לי?" שאלתי. "כן," היא אמרה. "קראתי שלעיוורים יש חושים יותר מפותחים מאשר לאנשים רגילים בגלל שחסר להם חוש אחד אז חשבתי לעצמי, מה אם אנחנו נהיה עיוורים לערב אחד וככה נחדד מעט את החושים שחשובים באמת?". בלי להמתין לתשובה היא נעמדה מאחורי וקשרה סרט בד על עיניי. הכל שחור. הסתובבתי אליה והיא נתנה לי לקשור גם את עיניה. זהו, עכשיו שנינו עיוורים. סובבתי אותה אלי, ידי אוחזות בה בעדינות. שפתינו נפגשות לנשיקה ארוכה, מגע עדין של לשון עם לשון. ידי מלטפות את קימוריה ומקרבות אותה אלי. היא גיששה אחר כפתורי חולצתי וכשמצאה אותם פרמה אותם אחד אחר השני, גם אני לא נשארתי חייב והורדתי בעדינות את חולצתה הצמודה. חיבקתי אותה בעוצמה, החזה שלה נלחץ אל גופי ושנינו חוברנו בנשיקה אינסופית. צונחים על המיטה מחובקים. אני מנתק את שפתי משפתיה ועובר לנשיקות-נשיכות בצווארה. לאט לאט אני יורד לכיוון חזה, מכסה גם אותו בנשיקות ובנגיעות קטנות של הלשון, היא גונחת בעדינות ואני מרגיש את ליבה מתחיל לפעום בחוזקה ואת גופה מתלהט. אני מוריד לה את המכנסיים ונושף בעדינות על ירכיה הפנימיות, הדגדוג וחוסר המגע מטריפים אותה לגמרי, אני עובר בעדינות עם הלשון על הירכיים שלה, עולה יותר ויותר למעלה, התחתונים הלחות שלה יורדות. יש חשמל באוויר, אני יכול להרגיש כמה שהיא מגורה וזה מטריף אותי. לשוני עולה לאט לאיבר מינה, תרה אותו באיטיות יחד עם אצבעות יד שמאל. גבה קמור כלפי מעלה, היא אוחזת בידי הימנית בחוזקה והגניחות החרישיות שהיא משמיעה מגרות אותי ברמה שלא הכרתי. "עכשיו!" היא מצווה בין גניחה לאנחה ואני לא צריך יותר מזה, המכנסיים והתחתונים שלי יורדים במהירות ואני מטפס בחזרה לכיוון ראשה. שוב שפתינו נפגשות לנשיקה משכרת, אנחנו מתחבקים וגופינו המיוזעים נצמדים בכוח אחד לשני. אני חודר אליה ומתחיל לנוע בתוכה באיטיות, מודע לכל נשימה שלה, לכל פעימת לב, לכל אנחה. "אני אוהב אותך" לחשתי באוזנה אבל היא כבר לא שומעת, היא נמצאת בעולם משלה. גופה מתחיל לרעוד, ראשה מוטה לאחור וגניחותיה מתגברות. היא מצמידה את גופי אליה ושורטת את גבי, שנינו רטובים לגמרי מזיעה. אני נע בתוכה יותר ויותר מהר, אנחנו מתקרבים במהירות לשיא ולבסוף שנינו מתפוצצים ביחד בסערה של עונג, גניחות ורעידות בלתי נשלטות. הגוף שלה נרפה לאיטו, שנינו מותשים. אני מוריד את כיסוי העיניים שלי ואח"כ את שלה. היא סמוקה לגמרי, עיניה הכחולות מביטות אלי והיא מחייכת. "אמרתי לך שיהיה טוב, לא?"

bugbuster

New member
../images/Emo35.gif שלום משועמםעדמוות

ואני לא יודע אם ממשיך "בטקס," (
)וכולייי. כי נראה שישנה בעייה קטנה, אני לא בטוח לגבי מה שראיתי בכרטיס האישי, הראיה שלי קצת נחלשה כנראה, ואני.. ככה ש, בן כמה אתה?

למעלה