מגע

gilflover

New member
מגע

הנשימה כבדה
מעודף ירוקת על הלב
הייתי שמח לנשימות כבדות
מחום מגעך
דרומה משם
היכן שמגע יכול להיות נעים
והכאב לא מגיע ללא מגע יד אדם
או אולי בשל

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני ממשיכה

ואני רק כמהה
כמהה למגע גופך
כשהותרת אותי ללא מילים
כשהשארת בי את חותמך.

gilflover

New member
האם גם אצלך

הבשר תוסס
במקום בו יכולת/י לגעת?
האם גם בגופך
יש בקעים
במקומות בהם יכולתי למלא את החלל?
האם גם עבורך
הגורל
הוליך
שולל?

השבוע הייתי בריקודים ....

למי שלא יודע אני רוקד לטיני.

הרבה זמן כבר אני רוקד במועדון מסויים בתל אביב. אני חושב שאני היחידי שם שלא מוציא זיונים מהמקום.

נחשפתי שם לאחרים - הסקס הוא שם מוצר צריכה בסיסי.

יש כמה נשים שתמיד מספרות לי סיפורי סקס.

אחת מספרת לי שהיא בתל אביב (גרה בצפון) לסוף שבוע למטרות סקס. (שהילדים אצל האבא - במילותיה - "אני פה כדאי לחגוג, יש לי סוויטה ואני חוגגת").

שניה מספרת לי שהיא מחפשת מאהבים וכמה שיותר (אחרי גירושין כואבים).

יש גם את זאת שמזמינה אותי לחילופי זוגות (ורוצה טיפ).

הייתה גם אחת שרצתה לייסד בית פולימרי - ושיהיו לה כמה שיותר גברים שנותנים בראש. (יש מחסור לדבריה).

כל אחת מאלא רקדתי איתה - בזמן הסיפור אולי חשתי סוג של עיקצוץ מיני - אבל שזה לא נימשך ידעתי שזהו לא מקומי. שמגיע לי משהו מלא הרבה יותר.

למעשה שאני לא אדע מה לעושת בהצעות האלא. בהנחה שאלה הצעות ברות קיימה.

אז אני שם כבר כמה שנים ולא הוצאתי משם ולו אחת לרפואה.
(אף אחד לא מאמין לי בזה).

האמת האכזרית עוד יותר - אני לא חש שום משיכה מינית מטורפת, וקבעתי לעצמי שאני לא מזיין כאלה שאני לא חש את זה בייחס אליהן.

זה לא שאני בחיים בכלל לא מנסה לאנוס את גופי מידי פעם - אבל תמיד האכזבה קשה.

מהריקודים שם בכול אופן אני לא מוציא.

שבוע שעבר שיצאתי ראיתי את מי שפעם אהבה נפשי (לפני שנים) עם מישהו ביחד בחניון.

זה היה סוג של זיהוי הדדי, אני הייתי ברכב, היא הייתה ברגל.

לצידי הייתה גברת אחת שלקחתי לביתה - טרמפ ולא יותר (גם אם יש לה כוונה ליותר, לא הייתי שם לב). שבאנו לביתה, ליטפתי את ראשה וניפרדנו ! זהו.

האמת המראה נתן לי סוג של הקלה. זה לא שלא ידעתי - אבל יש כוח לאישור.

השבוע באתי כרגיל.

רקדתי ככול יכולתי. החלפתי חולצה והמשכתי.

הייתה שם אחת שהביטה בי. לא יצא לי לרקוד עמה. לא זכרתי האם יש לי זיכרון טוב או פחות טוב איתה. אבל היו הרבה אחרות.

שבאתי ללכת עברתי לחפש מישהי שניצמדה אלי ולחשה לי שהיא רוצה לרקוד איתי. חיפשתי ולא מצאתי.

ניגשתי לאחרת. (זאת שהביטה בי).

אחזתי בידה ובום ! הריקוד היה ללא מילים - אבל עם שותפות גדולה.

רקדנו די הרבה זמן, צמודים ועושים כל מה שהרחבה מאפשרת. בשקט ואני הייתי בשיאים של תשוקה.

זה היה ללא מילים בחצי השעה הראשונה, והמשיך גם במילים בהמשך.

כל הזמן הזה הייתי במיניות על - משהו שכבר שכחתי מהו בריקוד.

רקדנו שאנו סוג של צמודים כמעט מצח למצח (יש הבדל גבהים כמובן, אבל מי שמבין מריקוד מבין שזה לא רלוונטי).

נהנתי לחוש את נשימתה שניכנסת לגופי. איתגרתי את הרחבה, זאת התרוקנה אט אט, ואנו היינו שם. מאוחדים.

בצד הייתה החברה של מי שפעם - לא עיניינה אותי. זמן עבר.

לא יודע באם יהיה לזה המשך. היא פנויה.

סיפרה לי שיש שם אנשים שהם לא פנויים, הסברתי לה את מצבי בדיוק - המשכנו לרקוד.

היה ברור לי שהיא בסוג של אכזבה. אבל ביקשה לדעת את האתר שלי.

אמרתי.

מאז אני ממתין.

האם נמתין לנצח ? לעוד שעה ? או לשבוע הבא ? מי יודע.

אישוני איש.
על המזרנים (מהסנדק).

יפה חבל שאתה

לא מנצל הזדמנויות אם הן נפתחות בפנייך ומציעות לך הצעות וחיזורים ואתה לא זורם ,אז חבל אתה מפסיד !אל תנסה להכנס לכל מיני פרשנויות ,יש הזדמנות ויש חשק אז מזיינים!
יפה ל הוידוי שלהן בדרך כלל נשים יספרו לחברות על מעלילהן ותשוקותיהן במאהבים וכו
ההיא שהציעה לך חילופי זוגות ,שלח לה את הניק שלי כאן ,אני מחפש מישהי מעניינת ונעימה פנויה לחילופים ומסיבות פרטיות עם פנויים תודה לך

היא במקרה ביקשה גם "טיפ" ....

ציינתי את זה.

אני במוקם שונה מהמקום שבו אתה נימצא.

מאוד שונה.

אישוניאיש.
צריך אהבה חדשה.

אני

אתן לה טיפ בכיף אם היא תבוא איתי קבוע לזמן מה ולהתענג ולהנות עד שאכיר אחרת

במקמות שאתה נמצא בהן עולם הריקודים וריקודי עם ,לא נראה לי שיש שם מציאות ,מימים ימימה זה ידוע כשוק בשר כמו ערבי פנויים פנויות ,ואכן הריקוד יחדיו מוריד חסמים אז קל להתחבר יותר מאשר בדייט..

השאלה שאני תמיד שואל את עצמי ...

הא אתה מבין שכל ההתנהלות שלך מרחיקה מעלייך כל אפשרות לקשר ?

לפחות מהסוג הזוגי שאתה מחשיב לנורמטיבי ?

בייחס למציאות וכו.

אתה לא הולך למקום מסויים וכבר קובע שאין שם מציאות ?

כמה רדוד אדם יכול להיות ?

שהעלת תמונה לפה לא זוכר שמישהו חשב שיש כאן מציאה, או אפילו משהו שקרוב לזה.

בכלל - ללכת לזונות זאת לא בעיה.

אבל אותה הבחורה היא לא זונה, היא רחוק מזה.

היא אישה שחייה חיים מלאים, והיה לה תחביב של חילופי זוגות. מניח שזה היה בנוי על זוגיות כושלת ארוכת שנים.

מניח שהיא חשבה לעצמה גם שאם היא חושפת אותי לעולם הזה - מגיע לה משהו.

שיהיה.

אישוניאיש.
עדיף שאשתוק.

בוקר טוב

קודם כל מה שאני כותב כאן ומשתף אחרים לא יודעים!אני משער שהתיקון שלי הוא לא לפגוע בזוגות ומשפחות ,לכן אני עברתי ועובר נסיונות לא מעטים בנושא!
מתאר לעצמי שבעזרת השם שאכנס לקשר רציני ,או שאקפיא את החשבונות שלי או שכבר פחות ופחות אהיה שם כמו שאני עושה כיום!
ובעולם המציאות והרשת אין איזכור מצידי על אורגיות חילופי זוגות ואהבת הסקס בקולי קולות ,תודה לאל יש לי תדמית טובה ברוך השם!
שפירסמתי תמונה כאן לא ציפיתי שזה יעשה משהו לאחר כאן,זה רק היה לשתף בקטע החברתי,אני מכיר במקומות אחרים אז ככה שאני לא לחוץ להכיר ולנסות להתחיל עם כל חברת פורום כאן!

אני אומר במצב של היום במקום שגבר יעשה משחקים ויבטיח הבטחות בשביל לקבל סקס עדיף ללכת לזונה,אם הכרת אותה והיא מודעת שזה סטוץ ומתאים לה ללא אלכוהול כמובן לשכב אז אחלה הרווחת!

אני תמיד גלוי ושואל,שסיפרת עליה בנושא חילופי זוגות אז הרגשתי חופשי לבקש שידוך כי אני מחפש מישהי שהיא בקטע ללא הצגות ומשחקים וזהו!
אין לי בעיה רוצה טיפול ספא ועיסויים אני בכיף מארגן ,ובתמורה בהדדיות קופצים למסיבה פרטית שבא לנו!

מישהי שבקטע הזה והיא פנויה ויודעת שהיא תשכב עם נשואים אז זה פשוט אומר שהיא משוחררת מינית והעיקר פרטנרים איכותיים,להצטרף לזוג זה נשמע יותר טוב יותר אינטימי מלהכיר בפאב גבר זר...

alongrin

New member
שבוע שעבר...

הייתה בערוץ 13 כתבה על קבוצה של עוסקות במקצוע הזנות שעתרה לבג"ץ על החוק האוסר לפרסם את שירותיהן באינטרנט ובעיתונות הכתובה.
&nbsp
אחת מהמרואיינות ציינה בכתבה שאיסור הפירסום מאלץ אותן לצאת מהבתים ולקושש לקוחות במועדונים, בארים וכל מיני מקומות אחרים.
&nbsp
כנראה שנפלת על אחת כזו וכנראה שזו לא תהיה היחידה שתיתקל בה...
&nbsp
אם ההר לא בא למוחמד, אז מוחמד יבוא אל ההר.

היא תוכל לפרסם

תחת שם בדוי ובטלגרם ולפתוח חשבון בסוינגרס ולציין אחר כך שזה בטלפון בטלפון!
הבעיה היא שזה מוריד להם לקוחות בכמות מאשר לפרסם בעיתון !לצאת ככה סתם ולהציע שירותים לגברים שלא מכירים או מחפשים יכול להביך לא מעט..

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בעייני כאישה זה זול לכתוב את מה שכתבת

שחומי אייך אתה רוצה שייתייחסו אלייך נשים ברצינות?מצטטת אותך "ההיא שהציעה לך חילופי זוגות ,שלח לה את הניק שלי כאן ,אני מחפש מישהי מעניינת ונעימה פנויה לחילופים ומסיבות פרטיות עם פנויים.מה שטוב לך לא טוב לאחר יש גברים שגם אם יש להם "הזדמנות" הם לא ממהרים לשלוף את הזין כי גם הראש עובד ובגילנו זה לא מספיק לזיין,sorry אבל זו אני.

alongrin

New member
תשמעי...

אותה אחת שעוסקת בחלפ"ז עושה את זה בתשלום כנראה לא סמלי בכלל.
לדעתי היא תשמח לעוד כמה לקוחות מרוצים.
&nbsp
ולגבי כל מיני "הזדמנויות" זה לא עניין של גיל.
גם לפני כן, לא בדיוק קפצתי על כל הזמנות רק כי היא נקרתה בדרכי.
&nbsp
&nbsp

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני מאז ומתמיד הייתי חייבת עניין בגבר

היה לי קושי עם סטוצים זיון ונגמר ותמיד חיפשתי מעבר ,קרה וכשהיה סטוץ לרוב השאיר בי תחושת ריקנות עצומה שהייתי מחפשת למלא אותה במשהו אחר.
כתבתי באופן כללי וכל גבר ואישה ומה שנכון להם.

זה בסדר את אישה נורמטיבית מפוקסת

שצריכה את החיבור גוף ונפש ורגש כדי להתחבר סבבה ,עם טיפוס כמוך שכיף לי איתה בדייט אני נהיינה שהסקס מגיע אחרי כמה פגישוטת ולא בהתחלה!
שימי לב שהרבה שבקטע של סטוצים גם בחילופי זוגות צריכות תוסף כמו אלכוהול להכנס לאוירה ,אני שותה כוסית בעיקר בחורף הקר!דוקא לי הציעו תביא בירה לדירה ומנצאס ורד בול וודקה אני זוכר !
לכן סטוץ עם זרות שמתודלקות בעייתי קצת כי למחרת היא קמה והיא בתחושת של גועל מעצמה ומה עשיתי ואך התמסרתי וכו מעטות לא כולן כך!אני גם מעדיף מישהי שלא תשתה חוץ קוקטייל או קורונה 1 !
אני לא צריך להתנצל על סטוץ זה הדדי ונוח ל2 הצדדים ולהעלם אחר כך..

alongrin

New member
להבדיל אלף הבדלות

את לא עושה את זה תמורת תשלום.
ובקשר לחילופי זוגות וכו'.
&nbsp
אני חושב שסקס לשמו זה דבר לגיטמי לחלוטין.
&nbsp
הבעיה שלהרבה מאד וביחוד נשים, פימפמו לראש במשך שנים על שנים שלהנות מסקס נטו זה פויה.
&nbsp
כי אם את מזדיינת סתם ככה בשביל הכיף וההנאה את איזה שרלילה.
&nbsp
הרי עם סקס צריכה לבוא אהבה, חתונה בלה בלה בלה...
ואם את עושה את זה סתם כך, אז את צריכה להרגיש רע עם עצמך.
&nbsp
זו ההתניה שהחברה שבה אנחנו חיים דפקה לנו בתוך הראש...
וצריך לשבור את הפרדיגמה הזו כי היא לא עושה טוב לאף אחד.

צודק לכן הגברים היום

בתסכול מצד אחד רוצים סקס מהיר ומצד שני צריכים לחרטט ולערבב בשם האהבה בשביל לקבל או למצוא מישהי שדלוקה חזק עליהם ,לכן אתה רואה קשרים של תמיכה בתמורה לסקס וכו או לצאת למסיבה או פאב בשביל להכיר או לערבי פנויים פנויות !
יש נשים שמרניות וחינוך נוקשה ויש כבר כאלו שראו עולם גרו בתל אביב עשו אורגיות וסקס עם נשים ויותר פתוחות לסטוצים ,כשאתה בפריפריה לא תמיד אתה מוצא מהר טיפוסיות כאלו ,כל יציאה בתל אביב בפרט חמישי וסוף שבוע אין מצב שלא תצא עם סטוץ בהכרות בפאב או במסיבה ..

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
סקס לגיטימי ויותר מכך

אבל לשלם תמורת סקס נראה לי שאותו הגבר בבעיה אישית עם עצמו.
אין ספק שחינוך מהבית ומה שהישרישו בך משפיע אבל כשהתבגרתי למדתי שגם סטוץ עם משיכה עוצמתית הוא מצויין.

יום נפלא.

יש סברה שאומרת מה זה

למצוא סקס בימינו ? וזה נכון אם הגבר חבורתי כריזמטי ויודע לדבר הוא ישיג וישכיב כל אחת גם נשואות באהבה גדולה !
שאתה צעיר אז אין לך בעיה יוצא למסיבה ומכיר ,שאתה בוגר אז זה יותר איטי ויותר זיוני שכל ולצאת איתה עד שמקבלים את הסקס!
ללכת לזונה זה אומר אין לי זמן לחפש עכשיו אני רוצה פורקן נעים ומשלם על זה ,מזמין את החדר אחרי שאני קובע איתה וסבבי ,תאמיני לי זה יותר נעים מאשר להתארגן לנסוע ולצאת עם מישהי שלא בדיוק מתאים לה זיון הערב!

כשהזמנתי זונה בדקתי היטב שהיא לא נשואה ,אני זוכר שחשבו שאני סמוי ממשטרת הגירה ,לא ידעו שיש גברים שלא יכולים לזיין נשואה שעובדת בהסכמת הבעל!
ויש זונות שמורות היטב ונקיות ככה שזה די נעים,אצלי זה היה משולב עם עיסוי אירוטי ועשמנים ואוירה נעימה בחדר מטריף פשוט..
אלו שכל העולם בא אליהם כמו בתחנה מרכזית הישנה בתל אביב זה הכי מגעיל

למעלה