מגע

ערן 71

New member
מגע

הזין רופס לגמרי, אני קורא לפני השינה. את מניחה את היד שלך עליו. לא ציפיתי.
הוא מעט יותר קריר מהיד שלך, רך ונימוח. היד החמה שלך חופנת אותו כזה רך, פעם אמרת שהוא כמו אפרוח. לוחצת מעט, ברוך. ממששת. הבדלי החום בינו לבין היד שלך נעימים.
הוא קצת תופח. כעת הוא כבר לא יותר קריר מהיד. עדיין רך. היד שלך לשה אותו, מלטפת, מתעניינת. ממששת את הכיפה, מרגישה כל מילימטר בו. את מה שמתחתיה. מכניסה את כולו בכף ידך. מטלטלת אותו ברוך ועדינות.
הוא כבר מזדקף, את נהנית להרגיש את המעבר מהרוך לזקיפות, לעקוב אחרי תהליך ההתקשות בתוך כף ידך. עוטפת אותו ביד, לוחצת ומרפה לוחצת ומרפה.
אח כמה זה טוב, כמה אני כולי שלך. אל תפסיקי לעולם.
את מרטיבה את כף ידך הטובה ברוק, מחליקה עליו למעלה ולמטה. לוחצת בעדינות על הכיפה כשהיא מחליקה לתוך ידך החופנת ועוטפת. לוחצת על הכיפה לבד, מרגישה אותה. סוחטת אותה בעדינות.
מרטיבה שוב את היד ומתחילה בתנועות קצובות של החלקה למעלה ולמטה.
תודה אהובתי, תודה שככה את נוגעת בי. זה כל כך טוב. תמשיכי.
אני מתמסר, מרפה את כל המחסומים, נותן למגע שלך להיספג לתוך נפשי. להמיס את הקור והבדידות שהצטברו בפנים כל כך הרבה שנים. כולי בתוך המגע הזה, שמחפש איך לגרום הנאה, איך להרגיש ולהתחבר.
אני ברעד מרטיב לך בתוך היד. את שמחה בנוזל החמים שממלא את ידך. אני שמח בך.

זה כמו ללוש אותך

להתפיח ותו בעזרת כף היד
ואתה מתמסר לחום היד
הכל נעשה באהבה וברוך
מגע קסום ומתמזג טבול ברכות
מתאר את הקשר היפה שהין האשה לאיש
עוצמת את העינים ורוצה להיות שם
זה פעם ראשונה שחשה הזדהות עמוקה
שהכותב קולע למה שעולה לי בנשמה
את סוג הקשר שאני אוהבת בין איש לאישה
בין הגבר לאוהבת שלו , אהבה כזו שקטה
שנכנסת לנשמה הצמאה לאהבה שכזו

yaron599

New member
עדין ונעים

זה שם המשחק בעונג הכיפי הזה...
לשמוח איתה ובה בכל רגע ובכל מגע...

תשמע

הכייף הוא לקח אותו ליד שהוא רגוע ורפוי
ןאוהבת שהוא מתמלא ביד שלי עד למצב של הזקפה כמו בתמונה
הייף שהוא רגע ורך , כשהוא זקור זה כבר מעשה אחר

הילי 122

New member
שבוע

רק שבוע לקרוא אותך כל יום לאחר החופשה שהייתי בה . אתה כנראה תגרום לי לחזור לכתוב ברוך שקצת ברח ממני לאחרונה . נזכרתי בשיר עכשיו של שלמה ארצי "תכתוב היא אמרה לי תכתוב " מחייכת ,שובבה ערומה על המיטה מתחבאת בתוך עצמי . אז תכתוב ,אתה באמת כותב נפלא .

למעלה