מגע עינייך ..

מגע עינייך ..

אני אוהב איך שאת מסתכלת עלי ... אני אוהב את הדרך שלך .. אלי .. איך שאת רואה בי מה שהם לא רואים.. יתכן שהם לא מבינים .. אני אוהב איך שאת מתבוננת ..לתוכי.. מבטך כליטוף.. אני אוהב.. את מגע עינייך.. שבוחנות את גופי.. אני אוהב שאת ``לוקחת `` אותי .. בזרועות פתוחות.. ללא שום..ספקות הבנה של ליבך .. מכניסה אותי ``לתוכך``.. נשימה בקרבתך.. פותחת לי דלת לעולמך .. אני אוהב איך שאת מסתכלת עלי .. אוהב את מגע עינייך .. המלטפות את גופי .. טולי הצבעוני הנודד...

tairon

New member
טולייי תגיד לי שאתה נודד לפה

לקבע? פליזזזזזז וואיש אני יחגוג יפתח שולחן יזמין רקדנית קולולולולו יעני בטן אתה מדהים אותי כל פעם הכתיבה שלך ...יפההההה

tairon

New member
אני לא מתחרט על כלום...

שתבין אני קלטתי אותך יענו שששש תסתמו ת`אוזנים שמתי עליך עין ממזמן קראתי אותך בסיפורים .. ואהבתי! עכשיו הבחירה להשאר פה או להמשיך לנדוד (להיות הומלס) זו בחירה בלעדית שלך אם תחליט להמשיך לנדוד אז אני ייתן לך שמיכה וצידה לדרך והיה ותחליט להשאר אז אני ייתן לך בבנין את הפאנטהוז קומת הגג בכל דרך שמח על ההזדמנות קצת להכיר איש בשם טולי

מחורפנת

New member
נודד למה ?

מממממ....אין לי יותר מדי מה להגיד חוץ מכל הדברים הרגילים אתה יודע ... שוב יופפי ועומק ורגש ו..... מתה עליך !!!

למעלה