מגע מלטף

מגע מלטף

מתענגת על מגעך המלטף , מתמסרת לך . בחוף הים על החול שעדיין קצת חם מהיום האחרון שעבר , נושמת את האויר הקר , מתכרבלת איתך , בתוך השמיכה , הריח שלך משכר אותי , מצמידה אותך לגופי , נושמת אותך לתוכי . מתקרב אלי ואני מתרגשת כל כך , מקרב את שפתיך אל שפתי שולח את ידיך אל שדי , לופת אותם , מעסה אותם . הנשיקה הרטובה שלך , העדינה , המתוקה מסחררת את חושי .... יורד לצווארי , אל אוזני , משגע אותי , אל תפסיק אני מתחננת .. אוחז את שדי בשתי ידייך מקרב את שפתיך ומתחיל ללקק בעדינות את פיטמותיי הזקורות ממגע ידיך , נושמת אותך , מתפתלת מהריח שלך ...מתמכרת אליך , אל העדינות שלך , שמטריפה אותי ואתה רואה זאת וממשיך באותה עדינות , יורד אל ביטני מלקק את כולי ...

אחרי שליטפת את כולי ...

ליקקת את ביטני , שיגעת את כל חושי , כל כולי רועדת .... מוטרפת ממך ... אתה יורד אלי , דוחף את ראשך לתוכי , מלקק את מיצי , מענג את הדגדגן שלי , מוצץ אותו , משפשף בעדינות ... מחדיר אצבע לתוכי, ואני כל כולי מתמסרת אליך , אל מגע ידייך ואתה מחדיר עוד אצבע , ממשיך למצוץ אותי , לענג אותי .... רגלי מפוסקות ... מרגישה את איברך מזדקר ... עוד יותר ויותר ... רוצה להרגיש אותך בתוכי .... כשאומרת לך ...אומר לי חכי... עוד לא... אהה משגע אותי

farik

New member
לפניי.....

או כמה שמזדקר לו איברי..... רק מהמחשבה על הליקוק האדיר ומציצת הדגדגן היפה שלך , כמה רוצה אני להמשיך לענג אותך כך בבוקרו של יום , להתמסר כולי אלייך עד שטרוף יאחז בך עד שתפרצי את כל מחסומייך עד ש.....ורק אז להתפנות אליי

המחשבה על איברך המזדקר

מפסקת את רגלי .... מחכה לך .... מרגישה את איברך המזדקר ... מרגישה את החום ... כולי רטובה ... מחכה לך .... בוא לענג אותי , ואח"כ אענג אותך ...

farik

New member
העונג כולו שלנו....יחד !

ללטף כך את רגלייך החלקות , ללקק את האצבעות האדינות של רגלייך , להחדיר אצבעות בין אצבעות רגלייך , להמשיך בדרך כלפי מעלה עד לאיזור חלצייך , להתמקד באיזור המדיף חום מלא אהבה , שם האיזור האהוב . לאחוז במקביל בשדייך היפים המלאים הפיטמוט המזדקרות למגע . לנשקך נשיקות מלאות אהבה לשון בתוך לשון , לטעום אותך להרגיש איך רעד עובר בתוכך כל פעם שנשיקה רטובה נצמדת לפיך להמשיך ?

למעלה