מגע כעיקר או כתוספת

כשמסתכלים על זה כך את לא ממש טועה

סליחה בנות!!

זה שהדיון גלש גם לקצת צחוקים זה לא נורא בתנאי שתענו עליו גם ברצינות.... קדימה! :)

פלטרון

New member
יש ככה ויש ככה.. שונה מאחד לאחד..

אני לא חושב שמגע זה העיקר. אבל לא חושב שקשר ריגשי חזק ועמוק הוא תנאי מקדים ל"לגיטימיות" למגע. אישית אני צריך קרבה מסויימת מבחנה ריגשית.. אבל זה שונה מאדם לאדם. יש כאלו שצריכים תחושה של קירבה (אני לא הייתי מנסח זאת כ- "כשהקשר הריגשי כבר חזק ועמוק" ). ויש כאלו שמספיק להם מחשוף. שונה מאדם לאדם.

נכון

אבל זה לא קשור לשאלה שלה בכלל בכלל בכלל... :) אתה מדבר כאילו המגע זה העיקר מבחינתה , הקשר זה העיקר... הפכת קצת

../images/Emo6.gif

נראה לי שצריך לקבוע תורנות, פעם אני פעם אתה :) בהחלט מיותר ששנינו נענה אם זה תמיד יוצא ביחד, ואותם תשובות חחחחח

פלטרון

New member
אני אבהיר ..

זה מה שקורה שכותבים ומוחקים. ההודעה שלי אכן היתה לא ברורה. אני אבהיר ... אני אישית לא מסוגל / לא נהנה / לא אוהב מגע עם בחורה איתה אין לי קירבה מסויימת. ( מגע זה החל מנשיקה או חיבוק.. כי זה פשוט מרגיש לי מוזר . וקירבה - כמובן רגשית. ). אמנם אני כתבתי "קירבה מסויימת" מבלי לפרט כמה, אך מה שבטוח לא הייתי מגדיר זאת כ- "כשהקשר הריגשי כבר חזק ועמוק". כלומר אני בדיעה שלך, אבל לא באותה עוצמה.

אז תן לי להבין לרגע....

שאתה חייב שיהיה לך רגש אליה לפני שאתה נוגע בה. כן? זאת אומרת... שאתה לא נוגע בה עד שאתה לא או שלא נוצר בך רגש אליה? אני מבין נכון?

פלטרון

New member
ללא קירבה זה ירגיש לי מוזר ..

אבל לא אמרתי רגש - אמרתי קירבה ריגשית. ונמנעתי לציין כמה קרוב בדיוק.. כי אני באמת לא יודע איפה בדיוק עובר אצלי הגבול. אבל הוא הרחק מסטוץ. הבנת נכון.

פלטרון

New member
תודה.

( הערה - אני לא בגיל 30+.. אז מניח שהבחורות לא בגיל המתאים לי. אבל .. הפורום נחמד, אנשים נחמדים, ונושאים מעניינים.. וכיף כאן. )

אז אתה מוזמן להשאר../images/Emo140.gif

מקווה שאני מדברת בשם כולם! טוב אז זזתי לישון, חופש חופש אבל עייפה
לילה נפלא אנשים יקרים

למעלה