מגעיל לי

• פותח הנושא may1
  • פורסם בתאריך

may1

New member
מגעיל לי

עוברת עלי תקופה מחורבנת ואני מאוד עצובה כל הזמן, מרגישה שכל רגע אני עומדת לפרוץ בבכי - ואז אני חונקת את עצמי כדי לא להתפרק כי לא נעים לי בעבודה... הבעיה היא שכל פעם שיש לי תקופה רעה בחיים עולות וחוזרות לי התחושות הרעות והכואבות מהתקופה השחורה בחיי כשגיליתי מה עברתי בילדותי. ואפילו שהדברים בכלל לא קשורים אחד לשני אני מוצאת את עצמי מתעסקת כל היום בהתעללות ההיא וברגשות הנוראים שחוויתי כשניזכרתי לא יודעת מה לעשות עם עצמי מתה כבר לבכות להשתחרר מהכל להקיא את העצב החוצה הלוואי שיכולתי להקפיץ את הזמן קדימה

מורני !

New member
מאי

את ציינת בעצמך שזו תקופה... ושהיא תחלוף.. יש לי שאלה שהיא קצת קשורה - את הולכת לטיפול? כי אני יודעת שהדרך להתמודד עם זה זה בלדבר על זה.... לי אמרו שהגוף מגיב בצורה מסויימת כי הוא לא רגיל לדבר על זה.... ולכן כל הסיפטומים של הבכי הלא קשור וכאלו. שולחת לך שמש שתאיר ושתחמם לך את היום... :)

*jenny

New member
למה לא?

למה שלא תקחי קצת חופש מהעבודה ותהיי קצת עם עצמך. תנוחי, תרגעי ובעיקר תתמודדי עם מה שקורה, תבכי. קחי לך קצת זמן להתמודד עם מה שעובר עליי- אסור לשמור את זה בפנים...

עופריקו

New member
מאי ..

תוציא הכל תבכי,זה מותר לבכות שעצוב ,מותר שקשה ,אל תישמרי הכל בפנים ,זה גם מה שאני אומר לביתי המקסימה ,ישנם פה אנשים מקסימים שיעזרו לך להוציא הכל,ואם קשה וזו תקופה אז נעבור אותה יחד , אני מצטרף למורני ושולח לך גם כמה חיוכים שיעזרו, אני כאן אם תצטרכי עופר :cool: B-) :)

may1

New member
תודה לכולם

על התגובות החמות זה מאוד מחזק היום קצת יותר טוב בנתיים........

למעלה