מגעילה

יערית

New member
אני קראתי הומור

איפה ראית ציניות?וכן ,רוב הפעמים שאילן מוציא הודעות זה לשם המהומה,נכון אילן

G a v ® i e L

New member
תלוי מי שואל,

חלק מהאנשים פה אשכרה קונים את התסריטים ההזויים האלה. ואילן שלנו עושה בזה שמוש ציני. אני לא קונה את השטויות האלה. בכל אופן, בינתיים מצליח להרים הפקות די יפות הבחור, אז סחתיין ! גבריאל, לא מתווכח עם הצלחות.

תאמיני לי שיש כאן מלא הודעות כאלה

הזויות סרטים שבראש ותגובות לא פחות מזה ואנשים עדין מגיבים כי מנגנים להם על המיתר הנכון סך הכל לפעמים זה כבר פחות חשוב מה נכון או שלא כי לא נדע נמשיך להיות תמימים ולהגיב למה שכן מתאים לאותו הרגע

amitshein

New member
אתמול ירדתי על סופי...

על שכינתה את ה-X גועל. היום למען האיזון אני נוזף בך על הכינויים ל-Xית. תתבייש. ועכשיו אם בכל זאת מישהו קורא את ההודעה הזו... איפה הייתן כל אלו שתקפו את אילן (וכן, אני חושב שמגיע לו), איפה הייתן אתמול בסיפור של סופי? תגידו, יש הבדל בין הכינויים? או שאזוהי מן צביעות שכזו? לאישה נותנים כתף בכל מקרה ואת הגבר מעלים על צלב? ונא להתייחס לתוכן ולא באופן אישי, טוב?

Ianp

New member
ומה שעוד יותר מדהים...

היו לא מעט אשר לא רק שלא ביקרו אותה על שכינתה את הגרוש (אולי הבאמת מגעיל) "גועל", אפילו הצדיקו אותה והסבירו שהתבטאות כזו באה מכאב ושצריך להבין אותה. אף אחד, אף אחת, לא טענו שלאילן כואב, שאילן מרגיש, שאילן פגוע ולכן הוא מכנה את גרושתו בכינוי גנאי. ההגנה הכי נלהבת שקיבל היתה שהוא חולה עכשיו (ואולי לא יודע מה הוא מקשקש...). אגב, דעתי האישית היא שלא משנה מה, מוטב להמנע מכינויי גנאי ל EX ובאמת יש לי מושג עד כמה EX יכול להיות נבזי.

פברואר68

New member
אני כתבתי "די הגבר חולה"

אתה פרשת זאת "שאולי הוא לא יודע מה מקשקש....". א נ י ל א פ ר ש ת י זאת כך והתכוונתי תניחו לו לנפשו ואל תציקו.... . אני בהחלט חושבת שלכולנו הזכות לקטר ולהוציא כאב זה טיבעי לגברים ונשים .... רק פה הנשים לא מאפשרות ל ג ב ר י ם להתבטא וחבל........ זה נכון שבן זוג אקס מתנהג או מתנהגת מחורבן לעיתים....וזה הפורום מקום מעולה לספר בו את זה........ פברואר

אילן אל תהיה מודאג

ילדה בת שמונה יודעת לקחת לעצמה אוכל. אגב מי שצם בכיפור דואג לקנות דברים יבשים ולהכין לילדים. מניסיון של 11 שנה הילדים אכלו גם בכיפור.

למעלה