מגעגוע אולי ...

מגעגוע אולי ...

לא יודעת למה יש בי צורך לכתוב פה אחרי כל כך הרבה זמן שלא כתבתי , עד כדי שאף אחד לא מכיר אותי, ולכן גם לא כותבת למשהו ספציפי וזה קצת מקשה, לא אוהבת לדבר עם עצמי וזה די דומה , היום אני קצת יותר מאושרת ממה שבעבר ואני שוב הורסת , נמצאצ במערכצ זוגית נעימה וטובה , אך שוב מחפשת מה לא טוב בו, איך זה שהוא איתי ? למה אני? ואם יעזוב אני אוהבת אותו כ"כ וזה מפחיד כי זה משפיע, לא אשרוד עוד פרידה אז נשארת, מבינות?

../images/Emo24.gifברוך הבא למשפחה../images/Emo23.gif

ואני בטוחה פה שהרבה יעזרו לך בנושא האהבה. אני לא הכי טובה בנושא הזה....

היי.../images/Emo29.gif

בלע גם אני לא מבינה באהבה.אולי קצת.טיפה. תשארי פה. בשמחה

sunshine2004

New member
גם אני כזאת......./images/Emo24.gif

ברוכה השבה.... באהבה.. אני לפעמים מבינה... לפעמים לא... אבל בעיקר חווה...

rama69

New member
אז ככה,

בדרך כלל אדם שמרגיש שהוא הורס משהו זה בא ממקום של לא מגיע לי. ילד מאומץ שלא ידע בילדותו מהי אהבה ומקבל משפחה מבורכת במשך כל חיו ינסה ויבדוק ויהרוס כי הוא לא מאמין שמגיע לו משפחה שמגיע לו שיאהבו אותו. אלא אם הפנים אחרת. גבר או אשה שלא קיבלו אהבה או חיו בתחושה של חוסר אהבה כאשר הם כבר מקבלים אותה מבן בת הזוג אז גם כאן קשה להם לקבל את האהבה שמציפה אותם והם מתחילים לבעוט בה, לחפש מה לא טוב בה, כי... לא מגיע זו התחושה. אני מציעה לכל מי שקורא ומרגיש כך לעשות בדק בית עם עצמו, לבדוק עם עצמו מה הוא חש לגבי אהבה כלפי עצמו, האם אתם חשים שמגיעה לכם האהבה שאחרים מפנים אליכם. רק אחרי שתבינו שאכן כן, מגיע לכם מלא הטנא אהבה תוכלו להכיל אותה לתוככם ולא תחפשו מה לא טוב בזוגיות. בהצלחה, המון אהבה, אתי

שלום לך "גם אני כזאת"

ברוכה הבאה שוב אלינו. את כותבת, כי הרגשת צורך וזה נפלא לשתף ולחלוק. הפחדים שקיימים בך,קיימים אצלך ואת משליכה אותם לכיוונים שונים וגם למערכת היחסים שלך. לאט תביני איך לשחרר את אותם פחדים ולחזק את הערכה העצמית שלך,ולדעת שאת נמצאת במקום טוב לך בחייך,כי כרגע את מאפילה מקומות בחייך שדווקא טוב לך בהם. תבחני את מערכת היחסים שלך ממקום של רוצה או לא רוצה להיות שם מבלי לחפש בבן זוגך מה לא טוב בו,תני לו את החופש להיות הוא ולך את החופש להיות עצמך. ואז תדעי יותר אם זהו מקומך, או לא ,כי להשאר במערכת יחסים בגלל חרדה מפרידות ,זהו דבר שלא הוגן כלפי איש. המשך שבוע של שלווה ואהבה. אנד דונט בי אה סטרנג'ר...

למעלה