מגני ידיים.....

examiz

New member
מגני ידיים.....

אני רוצה לרכוש מגני ידיים לקלאץ ולגז יש שני דגים 1) פלסטיק 2) פלסטיק + חיזוקי מתכת מה יותר מומלץ ??????

enigo

New member
המלצה

יש גם מתכת בלבד, שלא הזכרת, אבל הם לא מגינים טוב משיחים וקוצים. מגיני הפלסטיק מוגדרים, למיטב זכרוני כ "מגיני שיחים" בכלל. מנסיוני בכל "המרחות" רצינית מגיני הפלסטיק מתקפלים ולא מגינים על המנופים והאצבעות.(גם היקרים של אצ´רביס). אני אישית עברתי למגיני אלומיניום מאסיביים מאביזריון. התקנה קצת בעיתית אבל מחיר זול, תברר עם הדס. לשמחתי/צערך אני עדיין לא יכול לדווח על תוצאות בהתרסקות אמת (בעיקר עקב אי רכיבה, ולא כשרון יוצא דופן...), אבל שמעתי על בעיה עם מגינים מאסיביים שהם מעקמים את הכידון בהתרסקויות. כאמור, לא מכיר. לדעתי המגינים המשולבים לא חזקים כמו ה"טהורים" אבל נותנים מיגון עדיף על הפלסטיק בלבד, ואם הניסיון מהפלסטיק תופס, אז לך על הזול ביותר, איכות הגימור אולי תהיה פחות טובה אבל החוזק והעמידות זהים (אבל לא בטוח שזה המצב כשמערבים אלומיניום בסיפור...) ENIGO

ניסן400

New member
אל תיגע במגן משולב מתוצרת אמגו

מניסיון אישי ,אחרי נפילה רצינית אחת המתכת התעקמה, איבדה מהחוזק שלה, ואז אחרי כל נפילה היא הייתה מתעקמת מחדש. זה מאד מתסכל כל פעם לפרק את המגן לישר אותו ואז להרכיבו מחדש. עכשיו אני רוכב עם מגיני פלסטיק (אצ´רביס) ומאד מרוצה. נ.ב. חובה לחתוך ידיות קלאץ´+ברקס אפילו אם יש מגינים.

anigno

New member
תחסוך כסף לדברים רציניים יותר מפוזה

של מגני ידיים, תחתוך ידייות ותשמן טוב את הקלאץ, הידיות לא יעזרו לך ממילא בנפילה, וקוצים? תשתדל לא להכנס בהם ללא כפפות

theshark

New member
לך על האופציה של מגניי ידים

מפלסטיק. השילוב של מתכת לא מוצלח. המקצוענים מעדיפים לרכב ללא מגניים או רק עם מגניים פתוחים. שחרור קל של הברגים יאפשר לידיות במקרה נפילה לזוז ולא להשבר. ומצד שני ברכיבה הם לא זזים. לא לשכוח לשים טפלון מתחת.

למעלה