מגני ידיים

מגני ידיים../images/Emo53.gif

אני מחפשת מגני ידיים מכף היד עד המרפק,משהו קל ונוח (מפני שאני עובדת עם יד ריקה וסכינים) יש כאלו שהן תחבושות אלסטיות,וחלק עם לולאות מתכת שגם מגינות,מה מומלץ? משהוא מכיר/יודע? והיכן לקנות? לצערי אני נוטה לקבל לשטפי דם אחרי האימונים ודי נמאס עליי לקבל את המבט של: "אוייש בטח אשה מוכה" אשמח לעזרה,נועה.

ננדין

New member
את לא הראשונה שאמרה לי את זה../images/Emo8.gif

גם הדיאטיקנית אמרה לי את זה
נראה לי שזה ממש יתאים לך, עכשיו אני רציני... ואל תשכחי שיש הנחה לחברי הפורום (אם הצגת כרטיס חבר...)

משהו פשוט.?

אם כן ויש לך יד קטנה רחמים אלקובי שמאמן קיוקושין מוכר דיי בזול כל מיני.. וזכור לי שראיתי.. תחפשי מורה לקיוקשין באיזור אולי הוא יוכל להביא לך ממנו איך אומרים "במחיר בובה!"

NetaSher

New member
גם אני רוצה!

כמה פעמים אפשר "ליפול במדרגות"?
למרות הגאווה שבעיטורים הכחולים, באמת אחרי יותר משנה התחיל להמאס לי. אני איתך סיס, תמצאי לי גם מגיני ידיים ואני מבטיחה לספק עוד דוגמיות

אחותי../images/Emo24.gif

כאחת שאחראית לחלק מהסימנים הכחולים שעל ידייך באימונים- מבטיחה למצוא לך. לגבי הדוגמיות,אחות או לא אחות??? מצפה להמשך אספקה שוטפת,אחרת הבית שלכם יעבור טיהור מסיבי בקרוב

אגב לגבי החישול

אין ספק שהידיים שלי התחשלו בשנה האחרונה מאד. בעבר הייתי חוזרת הביתה במצב מכף היד ועד המרפק לא היו רואים פיסת עור לבנה,רק כחולים וסגולים,כיום הן מאד מחושלות, אולם אני עדיין נוטה לשטפי דם מאד מהר מאדם ממוצע,וזה סתם לא נעים וכואב,ואם אפשר להגן עליהן אז למה לא. תודה

1Rusty

New member
בייב יי

אולי במקום לחפש פתרונות קלים של מגינים למיניהם, פשוט תלמדי לעבוד כמו שצריך??, אין פתרונות קסם. כשתהיי יותר מקצועית,תראי איך המצב ישתפר. אני כרגע ככה--->
ואת ---->
נכון??

eladי

New member
עוד נקודה

לא יודע אם זה המקרה אצלך, אבל אצלי זה היה ככה: משום מה, מקומות "רכים" נוטים להיות רגישים בצורה משמעותית יותר ממקומות שריריים. כשהתחלתי להתאמן לפני חודשים רבים, היו לי על הכרס הקטנה והחמודה עיטורי כבוד זכר לאגרופים הרבים שקיבלתי בתור מתנת חישול, ולעומת זאת - כל חלקה אחרת פחות מרופדת - הרבה פחות סבלה. עוד סיבה להפטר מהשומן העודף. ואלה היו 20 שניות על שטפי דם על מקומות רכים.

eladי

New member
אז יאללה.... אוכל ../images/Emo78.gif ../images/Emo6.gif

יש לך תירוץ מושלם (הגנה על הגוף מפני סימנים כחולים
).

broadaxe

New member
מאחר שאת מתאמנת בארניס

אני מציע שתשקלי מגיני ידים "בטעם" היספני ואו דרום-ארה"בי- מעור. תשאלי את גיא רפאלי על המגינים שג'ים קיטינג משתמש בהם. הרבה יותר סטייליסטי (קישור למטה)...

סער../images/Emo13.gif

בהחלט הטופ שבטופ, הם יפיפיים אגב, תודה על הממלצה. תבוא לבקר שוב

למעלה