מגנים לרגליים.

1אילת2

New member
מגנים לרגליים.

בעקבות עצתה של בודוקאן ומכות נוספות שקיבלתי בשעור (אני נאלצת להפסיק רנדורי באמצע, הכאב בלתי נסבל) אני רוצה לרכוש מגנים. באזור חדרה איני מוצאת וב"דו קרב" מוכרים רק מויניל (נראה לי מסורבל מדי ויקר מידי) או מגינים עם כף רגל. אלו אם כף הרגל בעייתים במקצת משום שראשית, איני בטוחה אם מותר להתחרות איתם. שנית, נראה לי שהם מקשים על בצוע תנועות מסוימות. שלישית, אני ממילא חבושה בתחשובות אלסטיות ומעליהן גרב אלסטית ואיני רוצה להוסיף שכבה נוספת. עד כאן, סיפור ומכאן השאלות: האם אכן מגן עם כף רגל מגביל? מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מגיני רגל? מתחת לברך ועד הקרסול). רצוי באזור חדרה אבל אסע גם לת"א. תודה.

alexko

New member
מגיני רגליים

אם מדובר במגינים רכים - ספוג בתוך גרב אלסטית ניתן פשוט להוציא את הכרית של מגן כף הרגל (אם יש צוך ניתן להשתמש במספריים)

Hwoarang

New member
תראי לפי דעתי האישית

תפסיקי את האימונים מיד, לכי לאורטופד או לכל רופא אחר שמתמחה בתחום, וקבלי יעוץ מקצועי שיוכל למנוע בעיות נלוות בעתיד. ג'ודו בדר"כ לא גורם לסוג של פציעות כאלה - קחי את זה בחשבון ואל תזניחי את הגוף שלך! אם לי הייתה פציעה המאמן שלי לא היה נותן לי לעלות למזרון! בכל מקרה החלמה מהירה ונעימה דור

amirbilu

New member
בבש גל מוכרים מגנים כאלו..

הקישון 29,א.ת בני ברק טל' 035790057

avima

New member
בטאיקוונדו מגיני רגלים הוא ציוד

בסיסי. ישנם מגינים טובים המורכבים משני חלקים מגן שוק ומגן לכף הרגל. ניתן לחברם או להפריד ולהשתמש רק באחד מהם (זה יעיל כי באימון עובדים עם החלק הנוסף ובתחרויות מורידים אותו -כי אסור- ולא מחזיקים שני סטים). נראה שמגן כזה יאפשר לך לבחון את כול האופציות. אם זה מענין אותך אוכל לברר איפה ניתן לרכוש אותם.

tessen

New member
לגבי המגינים

אני חושב שמגיני הספוג עם כף רגל קבילים בתחרויות, אני עובד איתם לעיתים והם לא מגבילים בתנועה. לגבי השכבות, התחבושות שאת שמה הם למטרת הגנה או תמיכה? אני מבין שהגרב תומכת, האם התחבושות מוסיפות עליה? לגבי החלק של כף הרגל במגן אפשר לחתוך אותו, רק לשים לב לחיתוך שלא יפרום את החלק העליון. אם אני לא טועה המחיר בבש גל הוא זול יותר מדו קרב. אם קל לך יותר להגיע לצומת סירקין שמעתי שנםתחה שם חנות חדשה של אחוות לוחמים שאמורים להיות הזולים ביותר. אני לא יודע לגביהם כי עוד לא הייתי שם. לגבי נושא של פציעות שאת סובלת, אני סובל כבר שנים מרגליים כואבות מהברכיים ומטה. יש לי גם פציעה לא נעימה בקרסול שאני סוחב, אבל אני משתדל להתגבר באמצעות טכניקה. אני אולי אוכל לעזור יותר במידע אם אדע באיזו אומנות לחימה את עוסקת?

1אילת2

New member
תודה לכולם ומספר תשובות.

ראשית, רכשתי זוג מגינים עם כף רגל ב70 ש"ח. המחיר יותר מסביר ונראה לי שפשוט אחתוך את הכרית כי היא אכן מגבילה. עוד לא הספקתי לבדוק דרך מורה לטאקוונדו וקונג פו (נאמר לי שהם משתמשים ב"מעין מגינים") אבל המחיר הזה, אני אבדוק את המגינים שרכשתי. אני עוסקת בג'ודו. hwoarang : אתה צודק. אין לי אפילו "אבל". יש לזכור שאני כבר לא ילדה, המאמן לא מבוגר ממני בהרבה, האחריות היא עלי וגם אם הרופא ימליץ על הפסקת הג'ודו- אמשיך. אני זקוקה לזה. מסיבות שונות החלטתי להתחרות באפריל. אח"כ אולי אוכל לעשות מנוחה אבל כרגע זה לא בא בחשבון. לגבי הטכניקה- כל דבר כואב. שיחקתי היום עם הילדים בג'ודו וחטפתי כמה מכות חדשות. בכל מקרה, אני מודה לכולכם על ההתיחסות הרצינית.

kung fu

New member
אבל למה להוריד את הכרית?

את רוצה משהו שיגן על הרגלים שלך, לא? מה הדיעה של המאמן שלך בנושא הזה...? (לא בנושא המגינים, אלא בנושא הפציעות). נראה לי ששאלתי אותך, אבל לא זוכרת אם ענית או לא.

1אילת2

New member
אני זקוקה למגן שוקיים- לא למגן כף

רגל. הקרסול ממילא חבוש בתחבושת אלסטית ומעליה גרב אלסטית (לבד הוא לא מספיק ובלעדיו התחבושת זזה). כרית כף הרגל מיותרת. המאמן רואה שאני "לוקחת קשה" את המכות ברגליים אבל הוא לא מתרגש מזה. זכותו. אני מעדיפה מאמן שיתייחס אלי כאל אחת מהקבוצה ולא כאל "זקנה ומתפרקת". אגב, הוא כן המליץ על מגינים.

kung fu

New member
הייתי בטוחה שאת רוצה מגן לעצמות

של הרגלים. כנראה לא הבנתי נכון. מה הקשר בין אחת מהקבוצה לבין "זקנה ומתפרקת"? להיות אחת מהקבוצה זה אומר להיפגע ולשתוק?

kung fu

New member
אגב, מה שרשמתי זה מתוך דאגה

אני פשוט לא מצליחה להבין איך זה לא מפריע לך. טוב, אני לא אכתוב על זה יותר. כל אדם חופשי לעשות את הבחירות שלו
בהצלחה בהמשך הדרך!

למעלה