מגניב...!!!!!!!!!!
L Lironwe1123 New member 16/2/05 #5 לידיעתך מיידן הופיעו בישראל ב95 בסינרמה בתל אביב... תאריך מדויק, 30 לספטמבר
P powermetal1 New member 17/2/05 #6 באסה שהם הופיעו עם בלייז בשבילו איירון מיידן בלי דיקינסון זה לא איירון. אתה יודע אולי איזה שירים הם ניגנו?
באסה שהם הופיעו עם בלייז בשבילו איירון מיידן בלי דיקינסון זה לא איירון. אתה יודע אולי איזה שירים הם ניגנו?
L Lironwe1123 New member 17/2/05 #8 לא שמע איירון בלי ברוס זה חרא, אבל תאר לך שהם היו את סטיב בבאסיסט אחר... אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו....
לא שמע איירון בלי ברוס זה חרא, אבל תאר לך שהם היו את סטיב בבאסיסט אחר... אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו....
T THE ULTIMATE LIOR New member 20/2/05 #13 לא יודע אם שמת לב אבל אתה רשמת שלא יפה אפילו לצחוק על זה שמיידן יופיעו כאן בארץ, אך הוא פשוט פירסם את זה כדי להראות פלייר שהיה באותה תקופה על כך שמיידן הופיעו בארץ.
לא יודע אם שמת לב אבל אתה רשמת שלא יפה אפילו לצחוק על זה שמיידן יופיעו כאן בארץ, אך הוא פשוט פירסם את זה כדי להראות פלייר שהיה באותה תקופה על כך שמיידן הופיעו בארץ.
N NYMets Man New member 21/2/05 #14 לא ידעתי חשבתי זה משהו שהוא הכין... והוא מצחק על זה שהם כאילו מופיעים בת"א טעות שלי
X xofer New member 25/2/05 #15 הייתה הופעה דווקא לא רעה בכלל! אני נהניתי ממנה למרות שזה לא היה עם ברוס, היה שם חזק בכל מקרה.