מגניב

eMiFrEaK

New member
פשששששש יפה...

קולה יכולה להרוג אותך!!!! תלמיד מצויין זה באמת מצויין!!! מים אתה שותה? ולנשום מותר?(בכל זאת..אתה יודע, הזיהום והכל)

eMiFrEaK

New member
יותר עולמות...

- יותר ידע ...יותר ידע- יותר פוזה אה?? אני רק מקווה שכל העולמות נובעים משפות אמיתיות ולא מהג'יבריש שהייתי משחקת כאילו אני יודעת בכיתה ב'..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מזמן לא צחקתי כל הרבה

eMiFrEaK

New member
נו ברור! איך יכולת לשכוח את וויטאס?

היית צריך לרשום אותו ממש ליד ספלין...הוא מזכיר את המוזיקה שלהם בטירוף..

eMiFrEaK

New member
אז ככה..

קודם כל... טוב שלא רשמת פה כמעט את כל הזמרים והלהקות שיש.. וטוב שלא עירבבת כמעט בין כל סוגי המוזיקה הקיימים =\ דבר שני.. רק עכשיו התחלת לשמוע מוזיקה רוסית והספקת להכיר כל כך הרבה??? או שפשוט שמעת מכל אחד בדיוק 2וחצי שניות ???? מוזר מה שהולך פה.. איך אתה יכול לשים את איוונושקי ובי2 באותו משפט בכלל??? חחח

Dynamo1929

New member
../images/Emo45.gif

זה נראה כאילו הוא סתם רשם את כל מי שהוא מכיר... :\

EMILY666

New member
חח וינגרט

אנשים לא נירד עליו אבלתפסיק להוסיף זמרים או להקות זהו וויטס signalizacia rassii בן אדם אתה חי בחברה או לבד???. הייתה פעם בחברת אנשים? אתה לא רואה תגובות של אנשים למה להמשיך כוס ראבאק????????..

s h u r i k

New member
מקס העליון

אתה יכול לעזור לי בבקשה בתרגום של קטע אחד שאני לא מבין: Nun liebe Kinder gebt fein acht Ich bin die Stimme aus dem Kissen Ich hab euch etwas mitgebracht Hab es aus meiner Brust gerissen Mit diesem Herz hab ich die Macht Die Augenlider zu erpressen Ich singe bis der Tag erwacht Ein heller Schein am Firmament Mein Herz brennt זה מאוד חשוב לי!... בבקשה!

בבקשה

Now dear children give achtich are fine are correct from kissenich have you to something bring along-have it from my chest this heart have I the make-making those lids to extort I sing tear along to the day awake in bright light to firmamentmein heart burns למה שאני אתרגם אם יש את זה באתר גרמני-אנגלי?

יש פה בערך את כל המבצעים הרוסים...

לשינקו???!?!?!? סבתא שלי אוהבת אותו.... ובסקוב סתם כוסית... בכל אופן, בי 2 חביבים++

למעלה