מגניב לי

מגניב לי ../images/Emo152.gif

היום בשיעור תופים המורה חיבר את האמפי שלי לרמקולים ושמענו את ספיד אוף סאונד. בתוך חצי דקה הוא למד את התווים (משמיעה) ועכשיו אני יודעת לנגן את זה =] נחמד נכון?

en li shem 7

New member
איזה כיף לך!!!

מאגניבה אחת...חחח..
רגע, אבל בתופים זה לא בתווים לא?..זה במשהו אחר (אם אני זוכרת נכון)

לא...

מאאאגניב ביותר =] בתופים זה כן תווים, לא כמו חליל או גיטרה או מה שזה לא יהיה, אבל להייהט יש תו משלו, לסנר יש משלו, לבס יש משלו, לפלור טםטם יש משלו וכו'.. [

MushrooMush

New member
אז מה!!!!

בשיעור אנגלית טוב נו זה לא ממש שיעוןר זה משהו של חכמים{חחחחח}בעתידים...אז היה לנו שיעור אנגלית.....ואז המורה שאלה מה כל אחד רוצה שנעשה חיזוק באנגלית אז אמרתי שיהיה כיף לילמוד שירים...... אז המורה אמרה שזה רעיון יפה.....ואז אמרתי לה שאני יביא שירים ושבוע הבא אני רוצה להביא לה שיר יפה... ובזה אני צריכה את עזרכתם{ואואואוואוא} אז תגידו איזה שירים יפים אני יכוהל לילמוד באנגלית .....אפשר כמה.. כי זה לא שיעור אחד...... {וכןן יא איזה כיףף לך הייתי מתה לנגן!!!1 לא משנה על מה אפילו על חליל} {בעצם חליל זה יפה למה אפילו זה מהמם לנגן על חליל ועל מפוחית ואואואואוואייי איזה יפה זה!!!!!!!! יא אני הולכת לשיעור נגינה{שיהיה לי זמן}}}}

את fix you

שיר שווה ביותר. איזה עוד להקות את אוהבת? ביטלס?קווין?פינק פלויד? אם לא אף אחת מהן, כנסי ליוטיוב ותתחיליל לחרוש.

MushrooMush

New member
רק את הביטלס

את קווין אני שונאת הם חבורה של הומאים!!! אם טייצים..... ופינק פלוי יש להם את הסיגנון של להקות רוק של שנות השמנים זה מכוערר +++++++++ אם תופים מכוערים כאלה....!!! עעעע

shmuelr

New member
רוצה מכות? קווין ופינק פלויד תרמו

למוסיקה ברמות שאת לא מאמינה בכלל... בלעדיהם המוסיקה לא הייתה מוסיקה. ואני רציני. שתי להקות גאוניות.. פשוט גאוניות.

MushrooMush

New member
איחחח

אני מממש שונאת את השיריםם שלהןםם עזבוו את שלהם אני שונאץת את שנות השמוניםם זה כזה מגעיל היחדים שהיו נורמליים הן יוטו ואה הא

למעלה