מגנט בצורת קטר

hagit2000

New member
מגנט בצורת קטר

אני מתכננת את יום ההולדת של הבן שלי במעון (אוטוטו בן שנתיים). אני אכין לו עוגה בצורת רכבת, ורציתי לעשות הפעלה של הכנת מגנטים בצורת רכבת. באלו חומרים כדאי להשתמש? איך עושים? יש לכם תמונה יפה של קטר? אפשר האמת להרחיב את זה בכלל לכלי תחבורה, ואז אני צריכה תמונה של מכונית, אוטובוס וכדו'. אשמח לרעיונות. תודה מראש

רוני ר

New member
תמונות של כלי תחבורה

כאן רכבות מטוסים ומכוניות בידדתי את תוצאות החיפוש לשחור /לבן. אפשר להדפיס כמה כלי תחבורה לתת להם לצבוע ואח"כ להדביק את הציורים ע"ג מגנט . יש לקנות מגנט שמגיע בגלילים שצד אחד שלו דביק. הם ילדים מאוד קטנים, המוטוריקה העדינה עוד לא משהו, ולכן צריכים לבחור ציורים פשוטים שיהיה להם קל לצבוע. ועוד משהו, צריכים להקטין את התמונות לגודל המגנט הרצוי . בהצלחה, נראה לי פעילות מאוד נחמדה .

hagit2000

New member
עם אלו חומרים מומלץ לעבוד?

סול? מפל? פוליגל? ממה ליצור את כלי התחבורה?

ורדה 1

New member
הנה עוד תמונות נהדרות לצביעה האתר הצרפתי למדבקות חלון - לחיצה על כל אחת מהקטגוריות תביא אותך לכלי תחבורה מסוג אחר. לדעתי הכי נוח לתת להם לצבוע את התמונות על נייר פשוט או נייר בריסטול, ואז להדביק על קרטון ולצפות בטפט שקוף. ואל תתפתי להשתמש במגנטים של הפרסומות - הם לא מספיק חזקים בשביל לשאת משקל של שום חומר.

hagit2000

New member
אתנ יכולה לתת לי הפנייה יותר

מדוייקת? האתר נראה מקסים, אבל כלי תחבורה לא כל כך ראיתי. ראיתי הרבה חיות, פרחים, ברציות... אני מתכוונת לקנות מגנטים נדבקים. זה בסדר? מה לשגבי עבודה על סול או מפל? זה מוצלח?

ורדה 1

New member
אוי, משום מה הקישור לא נכנס למקום בכל אופן, את נכנסת בעמוד הראשון ל-Entrez, אחר-כך ל-Modeles, ושם יש רשימה ענקית של נושאים שהאחרון בהם הוא Transports. בתוכו תמצאי את כל הקטגוריות של כלי התחבורה. לגבי מפל או סול - אני חושבת שיותר קשה לצייר עליהם. ואם מדובר בילדים בני שנתיים, הכי נוח לצייר על בריסטול ולהדביק על קרטון. יש עוד אפשרות אבל היא יקרה מאוד - לקנות דפי שרינקי (עולה בסביבות 12 ש"ח לדף A4 אחד) והילדים יכולים לצייר על זה עם צבעי עפרון. אם יש במקום תנור מכניסים לתנור לדקה בערך (יש הוראות מדוייקות על האריזה) וכל הציור מתכווץ ונהיה עבה וחזק. זה מקסים אבל יקר (דף אחד מספיק לדעתי ל-4 ילדים).

את יכולה גם להשתמש בחותכני עוגיות

בצורת קטר ליצירת מגנטים מדאס או פימו. ניתן להשיג כאלה בחנויות יצירה או חנויות אפיה. המון הצלחה

ועוד רעיון...... אם עדיין אין לך

רעיון להכנת העוגה. יש רעיון משגע להכנת עוגת רכבת מבצק סוכר בספרה של טל כץ - יופי של עוגה. אני גם מתכננת להכין עוגת רכבת לדרדסון שלי, חודש הבא יומולדת שנה

../images/Emo207.gif מגנטים - דבק מומלץ

רציתי להדביק על מגנטים של פרסומות תמונות. גזרתי בריסטול בגודל המתאים עליו הדבקתי תמונה. את הבריסטול הדבקתי למגנט עם דבק פלסטי. הילד שלי רק נגע בזה והבריסטול ניתק מהמגנט בלי מאמץ. איזה דבק מומלץ לשימוש כזה? ובכלל, בתור אחת שלא עוסקת הרבה ביצירה, אני מעוניינת בדבק שיכול לשמש למקסימום דברים - הדבקת מגנטים, הדבקת ניירות, הדבקת בדים, הדבקת סול - האם יש דבק שמתאים להכל, או שצריך לכל דבר דבק נפרד? (אין סיכוי שאקנה מיליון סוגי דבקים)

אור לנו

New member
אני משתמשת בדבק נוזלי של UHU

דבק לכל מטרה בבקבוק צהוב שכתוב עליו TWIST & GLUE. הוא מאוד חזק לדעתי והשתמשתי איתו כבר לדי הרבה חומרים.

למעלה