מגנטים

• פותח הנושא kimo
  • פורסם בתאריך

kimo

New member
מגנטים ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שלום רב שמעתי רבות על יכולותיהם של המגנטים הטיפול בבעיות שמעניינות אותי כרגע דוגמת הקלה על כאבי גב, אנרגיה, טיפול בעייפות וכדומה. שאלותי הן: האם זה באמת מסייע לבעיות אותן ציינתי היכן רוכשים והאם אלו מוצרים אשר מטפלים בעזרתם מידי פעם או שהם כמו צמידים שהולכים איתם כל הזמן אני יודע שיש כאלו שמוכרים מגנטים מהסוג הזה במולטי מרקטינג. האם המגנטים הללו "שווים" ? בתודה רבה רבה מראש

מאיר72

New member
מגנטים, אכן עוזרים לבעיות

שאותם ציינת, אבל זה עוזר לפלח מסוים באוכלוסיה מהסיבה הפשוטה ישנם מגנטים בתדרים שונים לרוב 700J או 800J יתכן ואתה נמצא בטווח הזה ויתכן ואתה צריך מגנט חלש או חזק יותר, ואני עדין לא שמעתי על מגנטים בהזמנה אישית (יכול להיות שיש). בכל אופן ישנם טיפולים משלימים אחרים שיכולים לעזור לך למגוון הבעיות, אתה רק צריך לבחור למה אתה מתחבר. רפואה שלמה.

avorly

New member
מאיר72,

יש לי חדשות בשבילך- מגנטים קיימים בגדלים וחושקים שונים ולא רק 700 ו-800 גאוס. מי למד מגנטים ועובד איתם- מכיר את כל הסוגים השונים.

kimo

New member
זה כרגע מה שמעניין אותי

מאחר ובזמנו שמעתי על זה רבות איך אני מגיע לזה?

avorly

New member
מגנטים-

ישנו בי"ס בחיפה שזו ההתמחות שלו. יש לי את המספר טלפון שלהם איפושהוא- צריכה לחפש, כשאמצא=אמסור לך. נדמה לי שהם מציגים בתערוכת אלטרנטיבה שצריכה להיות בקרוב.

kimo

New member
אני יותר מאשמח...

אגב - המגנטים הללו (ההתיחסות היא יותר בעיניין מתן אנרגיה וכאלה) , הם לטיפול או משהו שעלי קבוע? ועוד שאלה - מתי התערוכה ואיפה?

מגנטים

לשאלתך, טיפולי או קבוע, תשמע ודאי דעות רבות אז הנה דעתי: אתחיל ואומר שיש לי ניסיון טוב עם מגנטים, המלצתי על שימוש בהם למטופלים ואנשים קרובים, בעיקר במקרים של קשיים ובעיות של מערכת התנועה (שרירים ושלד), והתוצאות היו מצויינות. אחת הצרות בתחום המגנטים היא שהרבה אנשים שממליצים עליהם גם מרויחים ממכירתם. לכן קשה להפריד בין עניין טיפולי טהור למסחרי טהור... לדעתי ומנסיוני כמטפלת, יש להשתמש בהם רק באופן טיפולי, אני לא בעד קניית מזרון קבע או מדרסי קבע עם מגנטים. צריך לבדוק ולהתאים את המוצר, מגנט בודד או חגורת מגנטים, ואת התדר שלו, לכל אדם באופן נפרד. נתקלתי גם במקרים ששימוש יתר במגנטים הפר איזון של אדם באופן חמור. אם תשתמש במגנטים תוך התייחסות לסייגים הנ"ל, אני בטוחה שתפיק הרבה תועלת מהטיפול. בברכה שרון

kimo

New member
והיכן אני יכול...

לקבל טיפול מהסוג עליו את מדברת?

kimo

New member
מישהו..?../images/Emo92.gif

שיכנעתם שטיפול במגנטים עשוי לסייע אז איך אני מגיע לאותם מגנטים מיוחלים...? מלא תודה מראש

טיפול במגנטים

שכנענו? למיטב זיכרוני והבנתי, זה הדבר היחיד שרצית והסכמת לשמוע עליו... איני מכירה באופן אישי מטפלים במגנטים. אני בטוחה שתוכל למצוא הפניות במדריך חיים אחרים. בסוף חודש זה תתקיים תערוכה של רפואה משלימה בגני התערוכה, תוכל להסתובב שם ולהתרשם. עקוב אחר הפירסומים בעיתונים. בברכה שרון

תערוכת הרפואה המשלימה

אלטרנטיבה, תערוכת הרפואה המשלימה, תתקיים הגני התערוכה בתל אביב בימים ב' ג' ד' של שבוע זה, 12-14 במאי, בין השעות 14:00 ו- 23:00. הביקור מומלץ בחום! בברכה שרון

למעלה