מגנטים למקרר
ע ענת אורפז New member 10/3/07 #9 זגר ../images/Emo140.gif תוצרים מתוקים מתוקים !!! פעם, כשגרתי בארה"ב הייתי פריקית של מגנטים - כל המקרר היה מכוסה עד אפס מקום ולא ראו את הצבע המקורי שלו !!! יש לי פינה חמה בלב אליהם למרות שעכשיו כולם מאופסנים להם בבוידעם...
זגר ../images/Emo140.gif תוצרים מתוקים מתוקים !!! פעם, כשגרתי בארה"ב הייתי פריקית של מגנטים - כל המקרר היה מכוסה עד אפס מקום ולא ראו את הצבע המקורי שלו !!! יש לי פינה חמה בלב אליהם למרות שעכשיו כולם מאופסנים להם בבוידעם...
א אורמר New member 10/3/07 #10 גם אני אוהבת מגנטים. ויש לי חברה שיש לה כמה קירות עם ציפוי מתכתי מלאים במגנטים מכל העולם! אוסף מהמם!
ק קדם2 New member 10/3/07 #13 ענת,אז אולי תוציאי אותם מהבוידעם.. ותראי לנו אותם. חג פסח מתקרב,סיבה להציץ לבוידעם.
ע ענת אורפז New member 11/3/07 #14 קדם2 ../images/Emo140.gif אני??? להיכנס לבויידעם??? כאספנית ג'אנק כפייתית אני יכולה להבטיחך כי אם אכנס לבויידעם שלי, אצא משם אולי עוד שנה... כל משלחות החילוץ לא יועילו !!!
קדם2 ../images/Emo140.gif אני??? להיכנס לבויידעם??? כאספנית ג'אנק כפייתית אני יכולה להבטיחך כי אם אכנס לבויידעם שלי, אצא משם אולי עוד שנה... כל משלחות החילוץ לא יועילו !!!
ר רונאסטל New member 11/3/07 #16 המגנטים משגעים! מה הגודל שלהם? המראה קצת מפחידה אותי, אני חושבת שזה הפה, הייתי מנסה לעדן אותו קצת
א אלינור08 New member 15/3/07 #17 מקסים!! שאלה.. היי מקסים... מה הבסיס למגנטים? קרטון ביצוע? עיתון? תודה