מגן רוח

מגן רוח

היום הזמנתי מגן רוח לX-EVO שלי במקום המקורי.הוא יהיה גבוה יותר ב15 ס׳מ,דהיינו אותו הדבר בדיוק רק גבוה יותר,ושקוף(המקורי מושחם).בנוסף יהיה קימור למעלה שיעיף את הרוח כלפי מעלה(אופציה)יש אפשרות שיהיה ללא הקימור.מקווה שיצא יעיל.עלה 600 שח.למעוניינים יש אדם בשם משה שמייצר לפי הזמנה,דרך אילת 11 טל 052-2597988

פרארי1

New member
נשמח לשמוע דיווח על תפקוד המוצר

בהצלחה

xfwind

New member
איש חביב. נפגשנו (לא הזמנתי)

בשנים האחרונות הפצתי בכל מקום את פרטי הקשר שלו.

אכן כן,איש חביב וישר.בהחלט מומלץ

מחר בעיקרון זה יהיה מוכן(תוך יום)..מפאת הסהרה הצפויה נראה לי שרק שבוע הבא אני יאסוף אותו,ואז ירכיב וידווח.

לXקי

New member
תוה רבה,אני רוצה ללכת

לקצר את המגן רוח שלי ולהשחיר אותו,העבודה שלמי שאתן לו את המגן רוח תהיה רק החיתוך והצביעה,את הפירוק אני אעשה כדי להוזיל עלויות

הוא לא מתקין ומפרק בכל מקרה

לדעתי לפני שאתה מפרק את שלך למטרת החיתוך וצביעה,דבר איתו.אולי הוא לא מבצע עבודה כזאת...

לXקי

New member
תודה,

מין הסתם לפני שאפרק אני רוצה להסביר לבעל המקצוע איך אני רוצה שהמשקף ייראה,שימדוד ואז אני אפרק את המגן.חבר שלי עשה טעות ופירק את המגן לפני שלקחו מידות וכשהוא הרכיב בחזרה המגן היה קצר מאוד וכיער את כל הכלי-מהטעות שלו לצערי למדתי אני :(

הורכב המגן רוח:דיווח

לקח לי 10 דקות לפרק.לאחר שהרכבתי את הגומיות והבוקסות מהמקורי לחדש,התקנתי אותו,ואז הסתבר לי שהפלסטיק שבפרונט לא יושב כמו שצריך על המגן.סימנתי אם מרקר איפו צריך לנגוס,לקחתי שופין עגול,ולאחר רבע שעה של שיופים הכול הורכב והתיישב בול.בנסיעת המבחן הקצרה,גיליתי שקט,שלווה וממש כייף,למרות שיוצא שאני מביט לכביש דרך המגן,ווואלה לא נורא כלל וכלל.מקווה שהחומר יהיה עמיד ולא ישחק בעתיד(שמש,עייפות החומר וכו).משהו חשוב:אדים שעולים מכיוון הרדיאטור,התחילו להצתבר על החלק הפנימי של המגן בין המחסה של הלוח שעונים,לבין המגן.נסעתי נסיעה קצרה,לכן אני לא יודע עם הם יעלו מעלה ויפריעו לי לנהיגה,אבל בגדול נראה לי שאפשר יהיה לדחוף איזה סמרטוט,זה ימנע את עליית האדים כלפי מעלה.במשקף המקורי,יש מין פסים מיוחדים בולטים שמונעים מהאדים להיצתבר..חוץ מיזה יצא שווה כל העסק.

פרארי1

New member
תתחדש ותהנה

מקווה בשבילך שזה לא יישרט יותר מדי כי לראות דרך השריטות זה לא נוח ובלילה השריטות שוברות את האור של המכוניות ממול וזה עלול לסנוור.

למעלה