מגן רוח - למה זה טוב?

Owlen

New member
מגן רוח - למה זה טוב?

אני נהנה כבר כמעט שנה מהCBF500 שלי. זה האופנוע הראשון שלי (לא מחשיב 50 סמ"ק) והיחיד שבאמת רכבתי עליו. למרות גילי הרב (35) אין לי נסיון על כלים אחרים, עם או בלי מגן רוח. החברים שלי, דרך אגב, יותר גרועים ממני - גם זקנים וגם בלי אופנוע - ככה שגם אין לי איך להשות. אני נוסע רגוע בד"כ, ובכבישים נורמאלים משייט במהירות שנראת נוחה גם לCBF וגם לי בערך 140 קמ"ש (בדיוק 90 אם אתה שוטר). לפעמים גם יותר מהר (לפעמים לא אם אתה שוטר). שאלתי: מגן רוח - איך זה משפיע? על הנוחות, על התנוחה ובכלל. שאלת בונוס: בהונדה אמרו לי שמגן רוח עולה בערך 1600 ש"ח. למה, ומה רע באלה שעולים 80$ כאן?

yonatan208

New member
בשביל הקפצה צריך

צריך לפחות שמונה תווים, לפחות.......... נראה לי שיש מספיק... יש מבין?!

yonatan208

New member
יש כאלה שצריכים ללמד אותם..

מצטער אם לא הבנתי את הכוונה שלך... ממש מצטער..ממש..

tomergg

New member
בקיצור, ה"פ - "הודעה פרטית", אחן צורך להקפיץ.

אין צורך להצטער. פעם הבאה תתייחס לנושא השירשור עצמו ולא לשטויות מסביב. אז אתה בעד או נגד משקף?

CBash

New member
מהנסיון שלי, מיגון רוח משפיע

שני האופנועים הראשונים שלי היו ממוגני רוח כראוי, ועכשיו, דוקא באופנוע הנוכחי, מחוסר מיגון הרוח, ואחרי חורף אחד, אני מתחיל להבין את החשיבות. כל פלג הגוף העליון הרבה יותר חשוף, החורף הרבה יותר קר, במיוחד בנסיעות בינעירוניות, והתחושה הכללית פחות נוחה. בקיצור, לדעתי, אם תלך על משהו יעיל ביותר, שמיועד ל-CBF, זה שווה את זה, למרות כיעור האופנוע.

h a j b i

New member
לי יש משקף קטן על ה-CBF

ורכבתי גם על האופנוע מבחן של הונדה בלי משקף. אני יכול להעיד שעם התנוחת רכיבה הזקופה של ה-CBF המשקף עושה הבדל די משמעותי. ב-160 אני מרגיש יותר טוב מאשר 140 עם המשקף. ולשאלה השניה, אין שום בעיה לקנות משקף זול יותר, חבל על הכסף. לולא קיבלתי את המשקף מהונדה יחד עם האופנוע בהנחה משמעותית הייתי גם קונה משהו חלופי.

Owlen

New member
מישהו מוכר בארץ?

תודה לכל אלה שענו! יש סיכוי למצוא מגן רוח בארץ? יש טעם לחפש לפני שאני מזמין מחול?

tomergg

New member
מכרתי את שלי כשעשיתי טרייד אין על ה CBF.

בטרייד אין לא מקבלים אקסטרה על תוספות אז מכרתי ביד2. תנסה לחפש אולי יהיה לך מזל. אני קניתי את המשקף בגרמניה ב 250 ש"ח. לא נראה לי סביר לשלם עליו את המחיר המבוקש בארץ.

למעלה