מגן רוח לאופנוע ערום

• פותח הנושא danh
  • פורסם בתאריך

danh

New member
מגן רוח לאופנוע ערום

שלום לכולם , אולי מישהו כבר המציא את הגלגל וחקר את נושא מגיני הרוח לאופנועים ערומים ללא פיירינגים ...? אני מחפש מגן רוח להונדה CB500 ערום ויפה - האם מישהו מכיר מוצר או מקום מתאימים ...? בדקתי באינטרנט ומצאתי חברה גרמנית שמייצרת רק מגיני רוח , אין להן נציג בארץ וחלק מהאתר שלהם כתוב בבווארית (שאיננה שפת אימי...) - אולי מישהו מבין מעריצי הבווארים (alfred...?) שמבין את שפת הפיגולים הזו יכול לסייע ? danh שמחשיב עצמו כאיש רוח במיוחד כשהוא רוכב מהר בכביש החוף...

r2m

Member
ראיתי CB עם מגן רוח שנראה מקורי

או אולי בגלל שהוא היה מדגם חדש יותר?

alfred

New member
בדגמי 2001, הנקראים CB500S, קיים...

מיגון רוח מקורי. אבל אין צורך להסתבך עם הסבת הN לS. יותר מדי יקר, ומיותר. עשה סיבוב בדרום העיר, ומצא לך מיגון ייעודי שקוף, הרבה יותר בזול.

מיגון יהודי? זה לא הבלגה?

אבל בלי פוליטיקה
אריאל... מחפש אופנוע להתאים לו מגן רוח...

אגב...חייב לומר...

יש אחד כזה חונה כאן למטה בעבודה....כחול ועם גלגלי זהב.... הוא פשוט יפה ומרשים אומנם לידו עומדים TL1000 ו-R1100S שקצת מגמדים אותו....אבל מצד שני יש VX800 ופאוזי שנותנים קונטרה כיעורית חזרה...
הוא באמת כלי יפה יותר מהקודם.
השדון

שמע....

לא יודע כמה אוכל לעזור לך... אני יודע שלחברת GIVI יש את מה שאתה מחפש... ואם איני טועה אופנועית יוכלו לעזור לך עם זה... ניסית את בני-בייקר ?
השדון

Phangan

New member
כל יום אני צריך להקדיש רבע ../images/Emo46.gif

שעה לניקוי הקסדה מיתושים מארגון החמאס. לא רוצה לחשוב כמה זמן הייתי צריך כדי לנקות מגן רוח מלא ביתושים מתאבדים
Phangan תנו ליתושים מדינה! רק שיעזבו את הARAI שלי |!| Phangan

danh

New member
חוץ מלחפש באינטרנט ולכתוב לכם

לא ניסיתי כלום ... מי זה בני בייקר ? (וסליחה מראש על הבורות ...???!) בקישור למטה יש את קשת המוצרים של החברה הבווארית - הבעיה היא שכאשר מגיעים לדף המשמעותי - ההזמנה והמחיר - הכל בשפת ### אימם . שימו לב למגינים הכהים לאופנועים ערומים - יש כאילו גם כאן ..?

alfred

New member
ל"פולו" הגרמנית, יש מיגוני רוח לכל.

אופנוע שאי פעם יוצר. באתר שלהם (אם זה ממש הכרחי, אלפרד ימצא אותו), אפשר להזמין רק טלפונית (ובאנגלית). בטוח ששווה להתעסק עם הזמנה טלפונית מגרמניה? ואגב, הדגם המצולם הוא אכן הS, הכולל מיגון אינטגרלי. לא על הדגם הזה מדובר.

danh

New member
תודה ../images/Emo51.gif

תודה אלפרד - נדמה לי ששמעתי את השם הזה קודם (פולו) אך אני לא בטוח אשמח אם תשלח גם URL ... danh

alfred

New member
והנה, כשרות ללקוח, האתר של "פולו"..

יש אגב, חמישים אחוזי הנחה על חזיות...

danh

New member
ושוב תודה ../images/Emo15.gif

תודה לך אלפרד , למעט המבצע על חזיות , לא נראה לי שאוכל להזמין משהו מהבווארים הללו שכן גם האתר הזה כולו על טהרת שפת הפיגולים ... בכל מקרה תודה על ההשקעה . danh ששפת האם שלו היא עברית אבל הוא כל היום בשפת הים ...

zataomm

New member
זה הדגם החדש

הגיע לארץ ושמו בישראל הונדה CB-S, הדגמים מהשנתונים הקודמים שיובאו היו ללא פיירינג חלקי (כמו זה שבתמונה שצרפת).

למעלה