מגן מסך?

מני.ת

New member
מגן מסך?

שלום לכולם, האם שימוש בציפוי מגן למסך הפאלם מפחית במשהו את ההנאה בשימוש במסך?. נתקלתי בכמה אנשים שקנו מגן מסך של ברנדו, ומאד מרוצים. אני מתלבט אם לקנות. האם משהו מכם משתמש במגן מסך? תודה, ושבוע טוב. מני

qwertyx

New member
זה לא כזה סיפור יקר...

"נתקלתי בכמה אנשים שקנו מגן מסך של ברנדו, ומאד מרוצים" אם תתקל בעוד כמה זה יעזור לך להחליט? אם אתה מרגיש שאתה מעוניין לשמור על המסך, ונתקלת באנשים שמאוד מרוצים, אז מה חסר לך על מנת להחליט? זו לא הוצאה של שאות שקלים, כולה מגן מסך, לך על זה!

מני.ת

New member
תגובה,

שלום, ותודה על התגובה. אולי לא ניסחתי את עצמי נכון, אבל השאלה שלי התמקדה בנקודה האם השימוש במגן מפחית את ההנאה בשימוש במסך או משפר במשהו. להגן על המסך פחות חשוב לי מאשר היכולת לשפר אם אפשר את המסך. אף אחת מהתגובות לא התייחסה לנושא. ואני מעדיף לשאול בפורום הזה מאשר בפורום הוא. (כחול לבן...) תודה, ממני

shay454

New member
יש לי מגן מסך מדבקה

יש לי מגן מסך מדבקה לא יקר מידי קצת מציק בגלל שמסך נראה שונה אבל שווה את הכסף מגן ומונע טביעות אצבע אפשר ללחוץ עם היד לא עם העט

yossi_gu

New member
בטחון מול שיפור

התחושה בהחלט שונה, התנועה עם הסטיילוס פחות חלקה, יש הטוענים שזה מזכיר יותר כתיבה על נייר, לדעתי לא. באופן בו אתה מנסח את שאלתך אני חושב שיש דבר אחר שכאשר מגינים עליו עם מגן (מחומר דומה) ההנאה נפגמת הרבה יותר.

מני.ת

New member
אהבתי את התגובה מוטי ../images/Emo6.gif

ותודה לכל העוזרים. אני מזמין את המגן של ברנדו. שבוע טוב

Satori

New member
מגן מסך - למרות שכבר הזמנת

התגובה היא מאוחרת (ידוע), אבל סתם ל´רקורד´ ולכל מי שעוד מעוניין. היתרון הגדול של המגן הוא כמובן למנוע שריטות והאמן לי, אין דבר משובב נפש יותר מלהוריד את המדבקה ו"להעלים" את כל השריטות (שחלקן כמובן היו אמורות להיות חלק מהמסך). אבל למגן מסוג המדבקה יש גם יתרון בהורדת הבוהק (glare). ברם אולם, יש משתמשים המוצאים שהורדת הבוהק אינה יתרון כי אם חסרון בייחוד אם התוכנה השימושית ביותר היא Mirror.

דרך חיים ../images/Emo11.gif

ניסיתי לא מעט מגני מסך בחודש האחרון, אם לדייק אז מגני מסך משלוש חברות שונות. ניסיתי אותם עם M100, M505 ו-HandEra. אחרי כרבע שעה, הורדתי באכזריות את כל שלושת מגני המסך הדביקים וזרקתי לפח. בשבילי, סיימתי עם מגני המסך, לפאלם. ועכשיו לתחושות. סובייקטיבי לחלוטין. יש אנשים שאוהבים לעבוד עם מגן מסך ויש אנשים, כמוני לדוגמא, שלא סובלים לראות פאלם עם מגן מסך. מגן המסך יוצר השתקפויות לא רצויות, פוגם באיכות התצוגה, הלקויה גם כך של ה-505 ויוצר לעתים אף כיסי אוויר מעצבנים, בין מסך המגע לבין המגן עצמו. אמנם תחושת הכתיבה משתפרת, ולא צריך לדאוג לשריטות על המסך, אך אני מעדיף להחליף פאלם פעם בשנה, כי כבר אי אפשר לעבוד איתו, מאשר לפגוע בהנאה שלי איתו לאורך שנה וחצי. אני למשל לא מכסה מאותן הסיבות את שלט הטלוויזיה/וידאו/מערכת/ממיר דיגיטלי, וגם לא שם כיסוים על המחשב (דוגמא רעה, הוא עובד אצלי 24/7). השורה התחתונה, אין כמו לבדוק לבד - תאהב - מה טוב, לא תאהב - אז בזבזת 20 דולר לשווא.

למעלה