מגן מנוע

yoshi6

New member
עוד לא הבנתי לה שילכו הרגליים שלי

דווקא להיפך, דווקא במקרה של נפילה מגן המנוע הוא יהיה זה שיפריד בין משקל האופנוע לרגל.

זו היתה הכוונה-המגן מגן על הרגליים במיקרה של

נפילה אכשיו תלוי ברוכב מה הוא מעדיף רגליים שלמות או שילדה שלמה?

שחרול118

New member
שלושה אופנועים רכשתי עם מגן מנוע

ושלושתם נפרדו ממנו מהר מאוד... מעבר למראה, ראבק, הדבר הזה הפריע לי לתמרן פנימה והחוצה מהמחסן... לדעתי, אם לא מפריע לך מהבחינה האסתטית, תישארי איתו...! מכות קטנות, זה מעצבן לאללה.

Pumi

New member
הערה בקשר למקיף ומגן מנוע לא מקורי

במקרה ותהיה תאונה, ותפגע השילדה, יהיה עליך להוכיח שהמגן מנוע לא הוסיף לנזק, או שללא קיומו הנזק היה נשאר אותו הדבר או גבוהה יותר. כיוון שהמגן מנוע הוא תוספת לא מקורית, חברת הביטוח עשויה לשחק איתך במשחקים עקב תוספת שאינה מקורית.

Pink Roses

New member
אני אבדוק את זה מול רמי,

תודה רבה
אגב, אין בארץ מגן מנוע מקורי, שאלתי את החבר'ה בהונדה. והם גם אמרו לי מפורשות שזה לא פוגע באחריות

creth11

New member
הרכבתי כזה על KLE

ניקרא אצל וולקוביץ - מגן בירכיים, ובולט גם לצדדים (בניגוד למגן מנוע הצמוד לפיירינג) הוכיח את עצמו מעולה, כל הנפילות שלי עשיתי בשטח, והמגן שמר גם על פיירינג וגם על הרגליים, וגם עוזר להרים ת'נבלה למי שניסה להרים KLE לבד, אז כאשר המגן מונע ממנו לשכב לגמרי, ועוד שריר הקריזה והקללות, הוא מיתרומם "קלי קלות". אצל הבן שלי, על סופר טנרה, מגן צמוד לפיירינג, הציל את האופנוע מנזק בהחלקה על כתם שמן ב 80 קמ"ש המגן ורגלית מורכב נישחקו עד דק אבל שוקמו אצל מסגר בקלות, זה היהכל הנזק, טפו טפו טוק טוק לעץ. הכי טוב להרכיב מגן ולא לבדוק באמת אם הוא מועיל. תרכבו בשביל לרכב שוב.

Pink Roses

New member
חיפשתי כזה מגן מנוע צמוד למנוע

כמו בתמונה רק שהמגן עצמו עולה 63 פאונד + המשלוח עוד 60 פאונד, ומי יודע מה יקרה עם ימכסו אותי... הלכתי לוולקוביץ' ושמתי את הדבר הזה בפחות מ600 ש"ח.

Dungeon

New member
על מה ימכסו? שתי חתיכות ברזל?

תבקשי מהמוכר שלא יציין שאלה חלקים לרכב. תגידי למוכס שזה ברזלים לפסל שאת בונה.

Shredingerscat

New member
בסופר טנרה

המגן הוא שני מגינים נפרגים, אחד לכל צד, שמחוברים לשלדה בשלושה מקומות, מגן כזה משתלב יותר טוב הצורה של האופנוע, מפעיל פחות לחץ על השלדה ובאופן כללי עדיף בהרבה על הקשתות הסטנדרטיות.

Shredingerscat

New member
לא משווה

ציינתי במפורש בדיוק ההפך, למרות שדווקא עם הסוג היותר איכותי הדוגמה שלך של נתפסת הרגל טיפה יותר ראלית.

בדיוק להיפך

לא רואה איך במגינים אכותיים,כאלה שצמודים לאופנוע יכולה להתפס רגל,אם כבר אז הקשתות או החטים המכוערים האלה במצב נדיר ביותר יתקפלו ויתפסו את הרגל,למרות שזה נראה לי תרחיש דמיוני. לי היו גם על הב.מ.וו וגם יש לי על הק.ט.מ מיגונים(מקוריים)ויצא לי לבדוק אותם בשני האופנועים,פשוט מצילים את האופנוע בהחלקה על כביש,לגבי הגנה על הרגל אז בב.מ.וו לא צריך אותם כי הצילינדרים מספקים את ההגנה הזו ומה שיש לי היום לא בולט כ"כ מהאופנוע כדי להגן על הרגל.(ובטח לא שהרגל תתפס בינו לבין האופנוע)

Spondylus

New member
אוייש נו...ברור...

שרדי (החתול) ואתה צריכים להבין שהמיגונים של האופנועים שלכם מיועדים להגנת מרכב האופנוע ולדעתי אין הם מסוכנים לרוכב. הבנתי שגם לדעתכם. בניגוד מוחלט למיגונים המפלצתיים בשקל תשעים שמיועדים ו-GS-ים וכד'. איתם יש לי בעיה ...

h a j b i

New member
מניסיון של מסםפר אנשים

ששמו מגני מנוע ונפלו: 1. לא נגרם שום נזק לשילדה 2. שום רגל לא נתפסה מתחת 3. נמנעו נזקים רבים לאופנוע אני חייב לציין שמדובר בתאונות קלות יחסית אבל אחת מהן חייבה להחליף את אותו מגן מנוע שנפגע. כמו כן, אני לא מדבר מניסיון אישי, ב-GS לא היו לי מגיני מנוע (כי אלה שהוצעו לי היו בולטים ומכוערים) וב-CBF לשמחתי עוד לא יצא לי לבדוק עד כמה הם יעילים.

yoshi6

New member
בואי נגיד ככה

מגן המנוע יציל לך לא מעט שקלים במקרה של סתאם נפילה טיפשית ב 5 קמ"ש. (מניסיון), במידה והגעת למצב חס וחלילה שהמגן מנוע יחטוף חזק כל כך עד כדי עיקום השילדה, כנראה ששילדה עקומה זה האחרון שידאיג אותך. בקיצור אני ממליץ, למרות שזה טיפה מכער. הכי חשוב סעי בכייף ובזהירות.

למעלה