מגן מים למנוע

מגן מים למנוע

לברוריה (1302,מודל 1972) היה מגן מים על פתחי האיוורור המנוע. לפני שבוע החלטתי להעיף אותו - גם בגלל שהיה חצי קרוע ובעיקר כי החלטתי שהוא מכער את ברוריה. לא עברו כמה ימים וירדתי עם דלי וספוג לפנק אותה מכל החול והאבק של הימים האחרונים. אחרי שעה ניסיתי להניע וכלום, חצי מתה. תיארתי לעצמי שנכנסו מים למנוע וחיכיתי עד למחרת, כנראה שהכל התייבש שם והיא הניע בכיף. אז מה ?! חייבים את הכיסוי המכוער הזה ? אין פתרון אחר ?

dejavu

New member
מכסה מנוע אחר

יש מכסים למנוע שהם סגורים בלי שום פתחים, אבל הפתחים האלו לא סתם שם, אני חושב שהם נועדו לקרר את המנוע, בכל מקרה, בדגמים מוקדמים יותר (70 לדוגמא) יש מכסה מנוע חלק לגמרי, אבל עדיף לך לנסות להשיג את המכסה מפיברגלס שמנוע כניסת מים למנוע...

liorbach

New member
אצלי יש פטנט

לגולדה שלי, גרמניה 71 יש מעין מערכת ניקוז לפתח שמתפצלת לשני צינורות שמנקזים את המים, אני מנחש שזה פוגע קצת באיוורור של הפתח אבל זה עובד טוב. בטח אחד הבעלים הקודמים התקין את זה

kobix1

New member
מגן מאחורה

המגן נועד כעיקרון למנוע כניסת מיים למנוע עצמו לא אמורה להיות בעיה עם מיים מה שכן יש לו בעיה עם מיים זה הדסטרביוטור שבמידה והוא נרטב האוטו לא יניע אם תוכל למנוע לחלוטין כניסת מיים לדיסטרביוטור תוכל למנוע בעיות של אי התנעה! או לחלופין להתקין הצתה אלקטורנית.. שאיתה לא יהיו בכלל בעיות של כניסת מים

EranR

New member
שלום סומסום

אהלן, אהלן. צר היה לי לשמוע על בעיות הרטיבות שלך ובעיות ההצתה. 1. מכסה החיפושית צוייד בתריסי האיורור מסיבה טובה - על מנת לשפר את איורור תא המנוע. פליטת החום וכמובן שיפור זרימת אויר לכיוון פתח היניקה של המנוע בעבודה בסביבה חמה. 2. אין ולא צריכה להיות בעיה עם תריסים אלה מבחינת כניסת מים - בגרמניה, ארץ המולדת ותיכנון החיפושית יורד יותר גשם יותר מבארץ והנושא נלקח בחשבון במהלך תיכנון הפתחים. 3. הבעיה תמונה, כמו שכבר קובי המקסים ציין, במערכת החשמל/הצתה של ברוריה. הסבר - כנראה קיימת איזו בעיה תמידית שגורמת למינימום הפרעות ביום יום - אך עם הרטיבות והלחות המדוברים... אתה צריך להתחיל לדחוף. 4. המלצה - וודא את כל מרכיבי מערכת ההצתה בתא המנוע, אתה יכול להעזר בשרותי החברה במועדון... נ.ב - גם אני שונא את מגיני המים למינהם - כבר 5 שנים ללא מגן וללא בעיות מיוחדות בנושא זה. בהצלחה ערן.

למעלה