מגן מיטה

yafitavni

New member
מגן מיטה

הילדה שלי בת 4 חודשים נצמדת עם כל הפנים והגוף בזמן השניה למגן המיטה. למרות נסיונותיי להזיז אותה - היא חוזרת ו"נדבקת" לשם בטבעיות. מה לעשות?

mevav1

New member
זה נותן להם ביטחון ו"מסגרת" בזמן

השינה. גם בתי בת השנה וחצי ישנה ככה. לדעתי,אל תזיזי אותה שכן,את רואה שהיא חוזרת לאותו המקום המתוקה שלך. אז רק תשימי לב שכלום לא חוסם את אפה ואת האוויר וזהו. אולי בעצם תגדרי לה מעט את מתחם השינה שלה ע"י איזו שמיכה מגוגלת וככה יהיה לה יותר ביטחון.

mevav1

New member
לא נורא..היא מוצאת תנוחה נוחה לה

ואם ככה היא ישנה אז ממש אל דאגה.

ניקי ב

New member
גם הבן שלי היה עושה את זה בזמנו

אי אפשר היה לעשות כלום. אהב לישון כך

galizoe

New member
גם שלי חיבקה את מגן הראש.

חוץ מזה שלפעמים הייתי צריכה לקום לשחרר יד או (בד"כ) רגל ש'נתקע בחוץ', לא נראה לי בעייתי.

גם שלי ככה והיא בת חודשיים וחצי../images/Emo8.gif

עוד מעט שלושה חודשים אז בלילה הייתי באה ומזיזה אותה ובבוקר כשהייתי קמה שוב היא היתה באותה התנוחה מסקנה - אני כבר לא מזיזה אותה אם זה נח לה שתמשיך לישון אני רק בודקת ששום דבר לא חוסם לה את האויר אין לך מקום לדאגה הם יודעים להגן על עצמם בדרך כלל אבל כמובן תשגיחי מדי פעם שהכל תקין.

nuky77

New member
בעלי העלה את המגן בשני ס"מ

גם אנחנו היינו מודאגים בגלל סיפור מגן הראש והפתרון הגאוני של בעלי היה לעלות מעט את מגן הראש כך שיהיה איזשהו מעבר של אויר

ממולדה

New member
כלום

אלא אם את רוצה ללכת אחר הצורך הביולוגי שהילדה שלך מבטאת - שאז פשוט תני לה לישון לידך במיטה. התזוזה, ההיצמדות וה"חיפוש" הם חיפוש אחר גוף האם, שעל פי מה שטבוע בתודעת התינוק, אמורה לישון בסמוך.

למעלה