מגן לינקג'

מגן לינקג'

אתם משתמשים בדבר שכזה?

אני וחבר הלכנו להתאמן בסופ"ש האחרון על טיפוס/מעבר על סלעים, וחוץ מזה שאין לי מושג מה אני עושה ולמה לפעמים מצליח ולפעמים לא - גם שמתי לב שאנחנו דופקים את הלינקג' מידי פעם.

בינתיים אין שום נזק. השאלה היא האם יכול בעתיד להגרם נזק?, והאם כדאי לקנות מיגון ל-לינקג'..?
(או אולי לאלתר משהו פשוט לחבר איזה חתיכת אלומניום למגן גחון כדי ש"תכסה" גם את הלינקג' מלמטה)

המחשמל 64

New member
מנהל
שאלה מעניינת לדעתי. באופן אישי אני לא משתמש

ולא השתמשתי בעבר בכל הדגמים שהיו ברשותי.יש קשר בין מרווח הגחון והקרבה לסלע זה מובן. בכל מקרה לדעתי הלינק בנוי מסיבית והבוקסות מוגנות במכלול עצמו. גם אם יקבל מכה פה ושם לדעתי האישית אין מקום לדאגה. יש בהחלט מקום להבין את נושא הגובה בגחון בכלי שלך ביחס לכלי אחר- מקצועי אינדורו.בסביבתי רוכבים 3 בעלי WRR ים שרוכבים כמקור. לא זוכר שאי פעם בסביבתי היה מיגון ללינק שאני ראיתי. עד כמה חוית את המכות והאם מעבר לשפשוף עקבות הסלעים נראה משהו מעבר?

המחשמל 64

New member
מנהל
אני מאמין שגם בדגם ה- R אותה איכות ושרידות של מנגנון

לא רואה שום סיבה בעולם שיהיה שונה.

רוכבון

New member
אני רוכב באיזורים סלעיים כל הזמן, וכל רכיבה חוטף בלינקג'

זה נראה לי אביזר חשוב מאד.
חבר שלי שבר לינקג' בהאסקי, 2000 שח....

YellowBeta

New member
יש בהחלט מגן לינק , הכי טוב הוא של FASTWAY שגם מאפשר

הנמכה של עד חצי אינצ'

ג.נ. אני היבואן

shayph

New member
יש בעיקרון 2 סוגים

יש את המגינים כפי ששלחו לך בקישור וגם של Enduro Engineering
שאם אתה רוצה יש לי במלאי העלות 299 שקלים.
הסוג הזה בנוי מפלסטיק \ גומי (בדומה לחומר של מובילי השרשרת) שעיקר המטרה זה פיזור המכה \ החלקה על המכשולים \ ועל הדרך עושה עבודה מעולה מבוץ שיגיע ללינק.

הסוג השני זה כפי שרשמו לך מגינים דוגמא FASTWAY שאלו מגיני אלויניום שמתחברים ללינק.

לייצר פלטה מאלומיניום זה רעיון לא ממש טוב כי במקרה של עיקום כלפי פנים זה יפריע לעבודה הלינק. לכן רוב המיגינים שאינם מחוברים ונעים עם הללינק מחומר גמיש \ קשיח כפי שג'ארוויס ושאר הירקות רוכבים \ רכבו (אצלו זה מגן משולב כלומר חלק מהיציקה של המגן פלסטיק)

המחשמל 64

New member
מנהל
נראה מצוין ואם אני מבין אזי מחייב מגן גחון כזה שכן

יש חיבור ממשי יעודי לנגן הלינקג'- יפה מאד.

wrr

New member
אם התכוונת לתמונה שלי אז לא, אין צורך ואין קשר למגן הגחון

למעלה