מגן ימני

פייייי אתם פשוט לא מקשיבים!!!

אני אמרתי שהעולם נגד ההתנתקות?? מאיפה אתם מביאים את זה?? אני אמרתי שהעולם נגד הדברים שבוש אמר!! כל גורם מוכר בעולם הכריז שלא מקובל עליו הנאום של בוש. אפילו משרד החוץ של ממשלתו אמר את זה. אז תפסיקו לבלבל בשכל כי המכתב הזה ששרון קיבל לא שווה את הנייר שעליו הוא נכתב. בוש לא התחייב לדבר- הוא רק זרק מילים באויר. זה ששמו של בוש מופיע על המכתב זה יפה, אבל זה לא אומר שמעכשיו זוהי מדיניותה של ארה"ב. לא נחתם שום הסכם. המכתב הוא רק הוקרת תודה מצד הנשיא בוש לשרון ותו לא.

beetleman

New member
שני הדברים קשורים

אני מאמין לשרון שאומר שיש קשר חזק מאוד בין הישגיו בהצהרות בוש לבין מימוש תוכנית ההתנתקות. אם הבטחות של ראשי מדינות לא היו מחייבות אף אחד לא הייתה בעולם שום דיפלומטיה בינ"ל. מה מחייב מדינה יותר מאשר התחייבויות של העומד בראשה??? מי אתה שתגיד שבוש לא התחייב למה שאמר? אתה קורא מחשבות או שכך הדבר כי זה יותר מתאים לטענתך?

אתה טועה

כאשר ממשלה מסויימת מתחייבת הממשלה שבאה אחריה גם מחויבת. הדוגמה המצויינת ביותר הוא נתניהו, הוא היה נגד הסכמי אוסלו - אך הוא נאלץ לחתום על אוסלו ג' בגלל התחייבות הממשלה הקודמת.

תודה על העצות

זה באמת מרגש אותי שהדבר שמטריד אותך הוא איזה פורום אנהל. לקחתי לתשומת ליבי. קראתי את דבריך בעיון. הריני לציין לשבח את פועלך.

למעלה