מגן ימני

niruzu

New member
מגן ימני

אתה צריך להבין להפנים ולזכור-המפלגה שלך היא מפלגה חסרת זהות ששנתה את כל המצע שלה מסיבה מאוד פשוטה-אריאל שרון אבי ההתנחלויות הבין שאין צורך להיות בעזה וזה עולה בחיים של בני אדם. למעשה הוא עלה לשלטון במרמה-כנגד תוכנית ההתנתקות של אהוד ברק. כיום הוא יותר שמאלן מברק. תפנימו כבר אנשים-חיים של בני אדם חשובים מאדמה-והמתנחלים מפריעים למדינה. ותפנים כבר שלפלשתיני מגיעה מדינה בדיוק כמו שלך מגיעה מדינה. אני עדיין כנגדו-הוא לא עושה מספיק וצריך לפעול הרבה יותר ולא לזרוק את נתח עזה ולצפות לשקט מגזרת האמריקאים ובכך לגמור את הסיפור. אריאל שרון הבין שהשמאל צדק-מגיעה להם להיות בדיוק כמונו. אז תסלח לי-אם אתה נגד ההתנתקות-אתה נגד שרון,מופז,סילבן,ביבי לבנת ועוד. אם אתה נגד התנתקות-אתה נגד המצע החדש שלך-כלומר מקומך לא בפורום הזה. תפתח פורום איחוד לאומי או שתפנים כבר שקווי שישים ושבע זה האפשרות היחידה לקיים מדינה שפויה יהודית דמוקרטית. אתה בתור יהודי עם הסטוריה יהודית לא צריך להסכים לשלוט בעם אחר. אל תצביע עבודה. אבל ליכוד,כיום,זה עבודה

תגובה

שרון לא שמאלן. אם השמאל היה בשלטון, הוא היה מחלק את ירושלים ואם מדובר בשמאל קיצוני נאצי או קומוניסטי אז הם היו בונים בישראל מדינה דו-לאומית. שרון גיבש תוכנית ימנית מצויינת, הסיבה היחידה שיש לי מחלוקת איתה היא שהתוכנית לא מוכנה. אין לשרון ברירה, בקרוב יש בחירות בארה"ב ולצערנו השמאל שם מתכוון לעלות לשלטון - וידוע שהשמאל בעולם תומך בארגוני הטרור הערביים. שרון צריך להבין, שיש עוד משך זמן מסויים עד לבחירות בארה"ב, ושעד אז הוא צריך ביחד עם ממשלת ארה"ב הנוכחית לשדרג את ההתנתקות.

המפרץ

New member
לא דובים ולא יער

דבר ראשון לפי הסקר האחרון בוש מופיל ב-48 אחוזים לעות קרי 43. נראה שאין בך מספיק העוז לקום ולומר שאין שרון בוחר בדרך הנכונה (לדעתך לא לדעתי) ולכן אתה מנסה לשכנע את עצמך בדרך מאוד מאולצת. ק ר י מועמד המפלגה הדמוקרטית, השמאלנית אם תירצה בארה"ב, אינו כמו שאר מפלגות השמאל בעולם. ימין, שמאל זה דבר י-ח-ס-י כראייה לכך סתכל על הימין-לא ימין שיש במדינתנו הקטנטונת. קרי עצמו הגיב בתמיכה רבה על חיסול רופא הילדים רנטיסי, ואמר שיש לזכור שהור ראש ארגון טרור וזכותו של העם היהודי להן על עצמו ולעשות איתםפ משפט. מה גם ציין שאין הם בחרו בדרך השלום עם ישראל. אז בבקשה, אנא ממך! אומר לך יתרה מזאת, דווקא מפלגות ימין תומכות במפלגות ואירגוני טרור.

מה?

מי שאמרו שזכותה של ישראל להגן על עצמה היו שרון ובוש. נכון, הכל יחסי (המפלגה של קרי היא אומנם שמאל מדיני, אבל ימין כלכלי. הרפובליקנתים גם ימין מדיני וגם ימין כלכלי). עובדה, דווקה אירופה (שרובה שמאלנית) היא הכי אנטישמית. אני גם מזכיר לך, שארפעת ומדינות ערב גם אנטישמים וגם הם שמאלנים (סוציאליסטים, רובם קומוניסטים).

המפרץ

New member
בהמשך

קרי אמר את זה. אל תשכח שבהתחלה ישראל לא שמחה כל כך מנצחון בוש ובסוף אנחנו שמחים מאוד ומייחלים שייבחר שוב, יכול להיות שגם קרי יוכיח עצמו. ובקשר לערפאת ומדינות ערב....נו באמת, הרי מה זה משנה אילו הם היו ימנים, שמאלנים, מרכזיים או צפון מערביים? הרי שנאתם אלינו מושרשת. טוני בלייר בעד אירגוני טרור? שהוא שמאלני כמובן....

המפרץ

New member
לא דובים ולא יער

דבר ראשון לפי הסקר האחרון בוש מופיל ב-48 אחוזים לעות קרי 43. נראה שאין בך מספיק העוז לקום ולומר שאין שרון בוחר בדרך הנכונה (לדעתך לא לדעתי) ולכן אתה מנסה לשכנע את עצמך בדרך מאוד מאולצת. ק ר י מועמד המפלגה הדמוקרטית, השמאלנית אם תירצה בארה"ב, אינו כמו שאר מפלגות השמאל בעולם. ימין, שמאל זה דבר י-ח-ס-י כראייה לכך סתכל על הימין-לא ימין שיש במדינתנו הקטנטונת. קרי עצמו הגיב בתמיכה רבה על חיסול רופא הילדים רנטיסי, ואמר שיש לזכור שהור ראש ארגון טרור וזכותו של העם היהודי להן על עצמו ולעשות איתםפ משפט. מה גם ציין שאין הם בחרו בדרך השלום עם ישראל. אז בבקשה, אנא ממך! אומר לך יתרה מזאת, דווקא מפלגות ימין תומכות במפלגות ואירגוני טרור.

אם תעלעל קצת ב:

ספרים על אריק שרון בביוגרפיות עליו ולא אלו שהוא פירסם או שכתובות באתר הכנסת תראה כי שרון היה שמאלן נשאר שמאלן ואהיה שמאלן......

אם שרון שמאלן

וידוע שגם רבין היה שמאלן,גם אהוד ברק שמאלן, גם אמנון ליפקין שחק שמאלן... אז אם שמאלנים כבשו את השטחים ואת הכותל (רבין), נלחמו לאורך שנים להגנת הישראלית בסיני (שרון) והיו החיילים המצול"שים ביותר (ברק) אז מה לעזאזל הישגי אנשי הימין בצבא? ויש כמובן עוד הרבה אלופים ותא"לים...

אני לא אומר ששמאלנים הם

חלק שצריך להעיף מהעם בניגוד לשמאל אני חושב אפילו שיש בין השמאלנים מוצלחים מאוד ובטח שאני בניגוד אליהם חושב שהדעות שלהם לגיטימיות אבל, אני ימני ולכן אני לא תומך בהם והשגי הימין בצבא היו ועודם נמצאים רפו"ל "גנדי" ועוד רבים וטובים הבעיה היחידה שכמו ברוב הדברים בארץ גם במקרה הזה הימיני לא יכול לקבל את תפקיד הרמתכ"ל אם הוא מעיז להביע דעות ימניות...

מקסי...

הרשה לי לתקן אותך שוב, רון לא ימני הוא לא היה ימני ודבריו על הליכוד בעבר מזכירים את דבריו של דודו טופז ותיקי דיין הוא לא ימני הוא לא היה ימני והוא הצליח להוליך שולל רבים וטובים חבל שגם אותך אני יודע שכואב כשאשליה שבה האמנת זמן רב מתפוצצת לך בפנים גם לי זה קרה ולא פעם אבל חייבים להכיר בזה שזה קרה והשתנה וזהו.... אין מה לעשות אבל מקס אתה לא יכול להתעלם מהעובדות שהיו תגש לספרים על חייו (ביוגרפיות) של אריק שרון ולא שיצאו מצידו....... הוא היה שמאלני בעבר כך הוא דיבר ותמיד רמז על זה וגם היום כלום לא הישתנה הוא רק חסף את פניו האמיתיים......

שרון ימני

רק לפני כמה ימים הוא הכריז: "אי מוכן ללחוץ יד ולעשות שלום עם מנהיג ערביי בתנאי שהוא יסכים גם לתנאים שלנו, אבל יש מנהיג ערבי אחד שאני לעולם לא הלחץ את ידו - ערפאת". ולפני כשנה הוא הכריז: "כיבושים זה לשמאלנים", זהו הציטוט האהוב אלי. ועל תשכח את: "חשוב שידעו - כל מי שמסית לרצח יהודים, כל מי שמכין מחבל מתאבד לזרוע הרג בקרב אזרחי ישראל, כל מי ששולח ילדים לרצוח ומתהדר בשם האמונה, חשוב שידעו כי אנחנו נגיע אליהם, במוקדם או במאוחר". וכמובן: "הדבר ההחשוב ביותר הוא להחזיר חוק וסדר, להביא לריצם את הטרור והאלימות, למה שקרוי כאן האינתיפאדה. ולהביא לחיסול ראשי ארגוני הטרור...והראשון מכולם...רב המרצחים ערפאת".

מקס חבל...

שאתה נופל קורבן לדמגוגיות זולות זה בדיוק האנשים ששרון מחפש אותם "פתים" שיקבלו את מה שהוא אומר כ"תורה מסיני"... בקשר למה שהוא הכריז לפני כמה ימים: בטח שהוא לא ילחץ לערבי שלא יסכים לטנאים שלנו אבל הוא משאיר אותנו בלי תנאים ובלי דברים שאותם נוכל להציב כתנאי בל יעבור ואני לא בטוח שהוא מחפש ללחוץ יד של מנהיג ערבי כי הוא מוסר את השטחים להזכירך בהפרדה חד צדדית!... בקשר לדבר השני בטח שכיבושים זה לשמלנים כי החזרתם זה לימנים (כי רק הימין יכול למסור שטחים כשהשמאל בשילטון יש מי שיתנגד לזה רק שעכשיו גם הימין לא יוכל כי יגידו לו הינה אתם הייתם חלק מהמפלגות שתמכו בזה בעצמן...) בקשר למשפט השלישי הייתי מוסיף משפט שהולם את שרון "...חשוב שידעו כי אנחנו נגיע אליהם, במוקדם או במאוחר" ואז נלחץ את ידם ונמסור להם בלבביות כמתנה על מעשיהם הטובים את מדינת ישראל על כל שיטחיהה ואזריהה... בקשר לדבר הרבעי מה הקשר של ערפאת יש גם שמאלנים שסוברים כי צריך לחסל אותו... חוץ מזה לפני חודשיים הוא אמר שלא ימסרו שטחים תחת אש!, אז?!?!? אני את אמוני בו עבדתי מזמן, הוא רק רוצה להירשם בסיפרי ההיסטוריה כמשהו שעשה משהו, הוא צריך ללכת הבייתה והיום... אני לא מבין איך אתה תומך במעשים שלו כבית"רי וכאיש ארץ ישראל השלמה המברך בברכת תל-חי המסמלת שותפות לרעיון בין בית"רים, אני חושב שאתה טועה ואם אתה מסכים איתי אז אתה יכול להגיד טעיתי זה לגיטימי (אגב למשל הטעות ששרון טעה היא קצת יוצאת מגדר הלגיטימיות ולכן אני חושב שאם הוא טעה בכך הוא צריך ללכת הבייתה)...בכל אופן אני מברך אותך בברכת תל-חי וא"י השלמה בתיקווה שתתפקח ותחזור הבייתה מאותה שירת בנות הים המאפנתט שבה משתמש ראטש ממשלתנו שמצליח להוליך שולל עם שלם אחרי רעיונתיו הדומים כמעת לגמרי לאוסלו ואף יותר נוראיים... בברכת תל-חי וא"י השלמה יאיר .ק.

זאת בדיוק הסיבה שבשלה תכנית הבריחה

לא תהיה יעילה. מכיוון שבוש לא התחייב לדבר ורק זרק דברים באויר, אין להתייחס לכל מה שהוא אמר בתור הישג. אם יעלה נשיא חדש בארה"ב, כל מה שבוש אמר יהיה חשוב בערך כמו קליפת האו"ם. בוש לא חתם על שום הסכם וסתם ברבר ברבורים. אף אחד בעולם לא מסכים עם מה שבוש אמר: אירופה מגנה את נאומו, האו"ם מגנה (אפילו שהם לא משנים דבר), ואפילו משרד החוץ של ממשלתו (!) מגנה את הנאום. שרים רבים בממשל של בוש אמרו שהוא לא התכוון לכל מה שהוא אמר ושזה לא באמת יתקיים. אז עכשיו תעשה חשבון: מה עדיף- יותר טרור, פחות כלכלה, פחות בטחון, אבל להישאר עם אמירות שבוש לא יכול ולא רוצה לקיים, או לא לברוח, לחסל את הטרור, ולפתוח במו"מ?

beetleman

New member
דברי בוש מחייבים את הנשיא הבא

ארה"ב זה לא כמו ישראל. גם כשמתחלף נשיא, ארה"ב עדיין מחוייבת להחלטות הנשיא היוצא כי אלו אינן התחייבויות של נשיא ארה"ב אלא של ארה"ב עצמה. "אף אחד בעולם לא מסכים עם מה שבוש אמר"- זה לא יפה לקרוא לראש ממשלת אנגליה "אף אחד". ודבר נוסף, לפי דבריו של קרי הוא יותר פרו-ישראלי מבוש כך שאין סיבה לחשוב שהוא לא יעמוד מאחורי הדברים של בוש.

שטויות

בוש לא הבטיח דבר ולכן הוא לא מחוייב. תראה לי מסמך שחתום על ידו שבו הוא מבטיח את הדברים הללו לישראל. בוש תמיד יכול להגיד שדבריו הוצאו מהקשרם (מה שמשרד החוץ שלו כבר עשה), ושהוא לא באמת התכוון לכל מה שהוא אמר.

beetleman

New member
זה לא נכון

בוש ושרון החליפו מכתבי התחייבויות (נייר ודיו) חתומים על כל ההסכמות שנעשו. המכתבים ועיקריהם הופיעו בכל כלי התקשורת, גם בוואלה. אני מצטער, אבל המכתב עצמו לא נמצא בידיי כרגע ולכן לא אוכל להראותו לך. ובהקשר הקודם, לא רק בוש ובלייר תומכים בהתנתקות אלא גם האיחוד האירופי.

אמרתי לכם

תוכנית ההתנתקות היא התוכנית הימנית והטובה ביותר, אין דרך אחרת. טרנספר - לא מציאותי. ג'נבה - גרוע יותר מאוסלו (ובגלל אוסלו מתו יותר מאלף אנשים). רק התנתקות תביא שלום, רק התנתקות תביא ביטחון.

למעלה