מגמת אומנות י"ב

לא חשבתי על זה...

דוגרי את ממש צודקת. כל הכבוד אופיר. על הפרינציפ לא מבטלים את הטיול.

glebRa

New member
זה לא אותו הדבר - מכיוון שתנועת

נוער אינה צה"ל, מועדי הגיבושים קבועים מראש כבר שנים, מועדי הטיולים משתנים באופן יחסי (אמנם באותה חופשת חג אבל לא באותם שבועות של החופשה). בתנועה יש למי לפנות, למי תפני בצה"ל להגיד שאת לא יכולה לגשת לגיבוש כי יש טיול שנתי? יגידו לך: "בעיה שלך". להזכירך, הייתי מדריך בתנועה שנתיים ברציפות, וגם אז זה הפריע לי האטימות של שני הצדדים. העניין הוא שכל עוד היה מדובר בתנועה, שני הצדדים היו עושים פשרות (ולהזכירך היו ימים שהיינו יוצאים מביה"ס לפני סוף הלימודים לכנסים והיו פעמים שהתנועה הזיזה תאריך כלשהו בגלל בגרות/מגן וכו'). צה"ל אינו יכול לתמרן גם את מועדי הבחינות והחגים הדתיים (שבמהלכם לא היו,יש, או יהיו גיבושים או זימונים, בניגוד לתנועה) וגם טיולים שנתיים של מס' בתי ספר.

אוי אוי אוי

ויש רק גיבוש אחד כל השנה? אז שהחמישה אנשים האלה יחליטו אם חשוב להם יותר לצאת לגיבוש או לטיול השנתי. מקסימום הם יכולים לדחות. אני בטוח שיש הרבה אנשים שהזיזו תוכניות בשביל להיות בטיול השנתי,ואני בטוח שגם בתאריך החדש שיקבע יהיו אנשים שלא יוכלו לצאתת. אני לא רואה טעם לטרטר שכבה שלמה בשביל כ-חמישה אנשים.

glebRa

New member
בעיקרון כן. המחזור הבא של גיבושים

מתחיל בסוף אוגוסט. על מנת שאוכל לגשת לגיבושים האלה אני צריך לדחות את הגיוס למרץ (2007). את התאריך לטיול השנתי "גילינו" לפני שבועיים בערך, קשה להאמין שהמון תוכניות זזו כ"כ הרבה זמן לפני... זה לא העניין של טרטור השכבה, יותר מפריע לי שהם לא חשבו על זה מראש. הגיבושים לא נולדו אתמול. התלמידים שיילכו לגיבושים יפסידו טיול שנתי אחרון, בגלל שמישהו שכח להסתכל בלוח שנה או בלו"ז כלשהו. זה הרבה יותר מרגיז אותי.

glebRa

New member
נ.ב.

אתה הלכת ליום סיירות והיית בצ"א, במידה והיית ממשיך באחד או שני המיונים האלה ומזומן לגיבוש באפריל היית מגיב כך? יש יותר מ5 אנשים, הבעיה היא שעדיין לא קיבלנו את הזימונים, אז לא כולם היו בטוחים אם לרשום את עצמם או לא. בכל מקרה, הגיבושים יהיו בתאריכים האלו.

אוקיי אתה צודק זה סתימות של ההנהלה

את התאריכים של הטיול יכולת לדעת כבר הרבה זמן. אני בספק אם מספר האנשים מגיע ל-10. אם מדובר על למעלה מ-10 אנשים עדיף להזיז. עדיף. ודי.

id0a

New member
אני כן רואה

כולם בשביל אחד - אחד בשביל כולם

Ms UnderstOod

New member
מי דיבר על ביטול? וחוצמזה

אתם שוכחים דבר קטן.. הביצפר לא זורק תאריכים באוויר. הוא מתואם עם אכסנייה, חובשים, הדרכה מטעם חברה כלשהי והכי חשוב - אבטחה. זה סיפור שלם, ואם הם ביקשו רשימה של תלמידים זה לא בשביל לדעת "כמה הולכים להפסיד את הטיול בגלל גיבוש", אלא בשביל להתקשר בשמם לבקש לדחות את הגיבוש.. ואני יודעת כי זה מה שעשו לי כשיצאו לי שני זימונים על שני המועדים של תנ"ך.

glebRa

New member
אוקי. אבל למה זה היה צריך להגיע לכך

מלכתחילה? היה אפשר למנוע את המצב הזה פשוט על ידי קצת יותר חשיבה. אם כבר תיאמו עם הרבה גורמים, יכלו גם לברר עם עוד גורם אחד.

maiii c

New member
אני בספק אם זה ישתנה..

גם בכיתה י' רצו לדחות לנו את הטיול ואתם זוכרים מה היה בסוף..אה, לא היה. והשנה אין מצב שמבטלים לנו שוב. הפעם לא נוותר..

Ms UnderstOod

New member
מה שמזכיר לי..

זה נורא מפריע לכם שזה לא באילת? כי לי ממש לא.. משום מה.. חשבתי שיפריע לי.

למעלה