מגמות...

2nd me

New member
וול..

גם את המגמות שלי אני אבחר רק בי"א. בינתיים אני בשני שיעורי בחירה (תיאטרון ותיאטרון בובות), ואחרי שלוש שנות מגמה בחטיבה (תיאטרון). הייתי רוצה מוסיקה, אבל אני לא יודעת לקרוא תווים כמו שצריך, ואני מתלבטת בין ספרות, פסיכולוגיה-סוציולוגיה, ותיאטרון. תיאטרון ברור לי שאני אקח, והשניים האחרים- תלוי איך תראה לי המגמה, ובמה מתבטאת הגברת המקצועות. אולי אני אוכל לקחת את שניהם בסוף. אה.. ויש לנו מוסיקה בביה"ס, זה לא שאין. הייתי רוצה ואין..? המ.. מגמת תיאטרון בובות. מסתבר שיש כזאת בעפולה.. P: ויש על זה בגרות חמש יחידות. זה מטורף =) הייתי רוצה גם מגמת כתיבה.. שזאת מגמה בדיונית, אני מניחה... אבל אני מדמיינת אותה אלוהית.. =) (וקשה רצח.)

GaluP

New member
זה לא קשור ליחידות.

זה לא מקצועות שמרחיבים אותם זה מקצוע בחירה שהוא העשרה.

2nd me

New member
את לא קראת עד הסוף. ../images/Emo11.gif

יש בעפולה מגמת תיאטרון בובות. חמש יחידות לבגרות.. במסגרת המגמה בונים בובה ברמה מסוימת, בונים איתה קטע (או מחברים לבד או לוקחים ממחזה, או משהו) ומציגים. והכל עם ציון. הכנת הבובה, המראה הכללי שלה, אסתטיקה, והמשחק עצמו.

GaluP

New member
אה רציני? :|

לא ממש קראתי את ההודעה שלך, חשבתי שהיא דיברה על הבית ספר שלנו.. חחח אופס

תקשורת+גיאוגרפיה../images/Emo47.gif

רציתי גם אומנות. אבל ג"ג ואומנות מתנגש אז העדפתי תקשורת מה שגם אני לא הכי מתעניינת בתולדות האומנות....

נשלח בטעות יש המשך..

אני מרוצה ביותר מהבחירה. אם לא היה תקשורת הייתי לוקחת סיוצולוגיה+פסיכולוגיה. מורים טובים, אין הרבה ש"ב וכיתות קטנות. כן, הכל אחלה.

אדריכלות.../images/Emo54.gif

אממ..לא יודעת אם אני מרוצה. עוד לא החלטתי. הלוואי שהייתה לנו מגמת אמנות..

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

באיזה מגמות אתם?אמנות מרוצים מהבחירה?כןן! איזו מגמה הייתם רוצים שתהיה אבל אין בבית ספר שלכם?ממ..אני חושבת שהמגמה נותנת לי את מה שאני צריכה. האמת לפני כמה שנים היה גם צילום בתוך המגמה והורידו את זה.. עכשיו צילום זה בנפרד(וזה גם לחצי בגרות)..

E a r e n d i l

New member
כדי שגורמים רמי דרג לא יגידו שאיני

מגיב- (האא!! אני זוכה להשתעשע בשיעורים עם מנהלת הפורום ואתם לא!) ערבית-כיפי וחביב מדעי המחשב-כיפי, אבל הרבה מהשכנים לא חביבים, אז נשארתי בגלל שמישהי נחמדה הצטרפה ואנחנו מעבירים את הזמן בהשתעשעות מהשיער הבוהק של המורה..

...

אני אתחיל רק שנה הבאה, אבל אני מניחה שאקח פסיכולוגיה ו... נראה אם יוסיפו עוד מגמות מעניינות שנה הבאה :) הייתי מתה שיהיה מגמת מחול או מוסיקה >.< אלו מגמות כ"כ מעולות, זה כזה מבאס שאין אותם אצלנו. האמת שיש אותן בבצפר באזור, אבל אני לא אעזוב את כל החברים שלי ואת הכל בשביל מגמה...

scarlet moon

New member
חדשה:X

אני מאיה, אגב:] [היי אלונה;)] אני בתיאטרון וספרות-קולנוע. מרוצה מהמגמות? לא יכלתי להיות מרוצה יותר:]. ממש ממש כיף לי שם, המורות אחלה, התלמידים מצחיקים, ואפילו החומר מגניב:] ואממ... מוזיקה כנראה..

mishmishonet

New member
יא, בחרת בסוף בספרות-קולנוע?

מלכה.
טוב שאלו לא שתי המגמות הכי כיפיות בעולם. אבל איך אפשר לעשות גם וגם? לא מתמוטטים? הקולנוע גומר לי את כל השלוש שנים הקרובות, אין לי זמן לנשום. [בגשם הזה אני יוצאת לצלם עכשיו.
] [והיי אלונה גם.P:]

Snow fairy

New member
DD:

בהחלט כיפיות! [והמורה מלכהה טילים!!]. אממ... זה לא כזה לחוץ בינתיים, רק צריך לזכור את כל החומר למבחנים, כי תכלס', מתחילת השנה היא לא נתנה לנו שיעורים אפילו פעם אחת^_^. [איזה כיף לצלם בגשם, גם אני רוצה
. אגב, אנחנו הולכים איפשהו במהלך השנה לביים ולצלם איזה סרט, וכוסעמק, זה נשמע הכי מגניב בארץ, אבל כל השכבה הולכת לראות את זה!!:|]

למעלה