מגמות...

מגמות...

באיזה מגמות אתם? מרוצים מהבחירה? איזו מגמה הייתם רוצים שתהיה אבל אין בבית ספר שלכם? [בואנה, אני מפציצה היום
]

אצלנו בבצפר זה שונה.

רק בסוף כיתה י' בוחרים מגמות.. מגמה ראשית ומגמה משנית.. לדעתי אני אלך על כלכלה כראשי ואולי מחשבים כמשני. [:

P i x i e s

New member
אם אפשר להפריד..

בין מקצועות בחירה למגמות. מגמה זה נגיד כיתה מדעית או עיונית. בקיצור, זה יופיע במילון מונחים אבל מגמה זה כשאתה נמצא בכיתה משל עצמה שמוקדשת למגמה ולומדת כמה מקצועות ביחד חוץ מהמקצועות שכל הכיתות לומדות. בתיכונים מסויימים יש מגמת קולנוע או אמנות לדוגמה, אבל בתיכונים שהכיתות מעורבבות זה נקרא מקצוע בחירה. בכל מקרה! הגברתי קולנוע וערבית. בינתיים מרוצה:) עצוב לי קצת שקולנוע זה רק 5 יח"ל ולא 10. חפיף. מה איתך? וכן, הפצצת. זה התפקיד שלי כפרה. P: סתם, חמודה!

funk8girl

New member
אצלנו

בוחרים בי"א מגמה אבל יש כמה שמתחילים בי', כמו ביוטכנולוגיה (אני בזה) מחול ספורט וכו'..

אממ...

אני במגמת מחשבים, ואני מאוד מרוצה מהבחירה שלי. גם בגלל שאני אוהבת את זה, וגם בגלל ששאר המגמות אצלנו הן לא ממש משהו שאני מתחברת אליו. יש לנו אלקטרוניקה, אדריכלות, ביולוגיה, ולא זוכרת מה עוד, אבל יש עוד כמה דברים. נראה לי שאין אצלנו מגמת תיאטרון או משהו כזה, ומאוד הייתי רוצה שיהיה.. למרות שלא היה מתאפשר לי ללמוד שם כי לא היו נותנים לי ההורים, אבל אם כן היו נותנים לי הייתי שמחה אם הייתה לנו כזה מגמה.

mikmikonet

New member
אני במגמת אומנות.

ביתהספר שלנו לא כל-כך מפותח, הוא קיים סה"כ שנה רביעית עכשיו (ואני לומדת בו מהשנה הראשונה שהוא הוקם
) אז אין הרבה מגמות. אני לקחתי אומנות, ואני גם רוצה לנסות מגמת תקשורת (בקרוב יביאו לנו את המגמה
)

ביולוגיה-תאטרון.

מאווווווווווווווווד מרוצה.:) בביולוגיה יש למגמה שתי מורות, אחת כשהכיתה הכללית לומדת ביולוגיה(בבי"ס אזורי עושים רבע יח"ל ביו'.) אנחנו עם מורה שבא לך להעיף לה כפכף לפרצוף והשניה שהיא פשוט מלכה
. היא הכי אדירה בעולם. בתאטרון השיעורים זה אחד מהדברים הטובים שיש בעיקר המעשי:)

זונע

New member
ביולוגיה

שונא את זה...כזה משעמם. בחרתי את זה כי רציתי משהו ריאלי, כימיה אני לא סובל ופיזיקה זה קשה ולא בראש שלי. איזו מגמה אני רוצה אבל אין? אממ..מנהל עסקים. הורידו את זה הבני זונות השנה...חבל.

GaluP

New member
אצלנו זה מתחיל רק מי"א.

אבל בינתיים יש מקצועות בחירה שלא קשורים לבגרות שזה שעתיים בשבוע (הרוב) ואני במחשבים. יש מקצועות שחייבים לבחור השנה כדי להרחיב שנה הבאה כמו מחשבים.. אבל עדיין לא החלטתי אם ארחיב את זה או לא, נראה אם יהיה לי מעניין השנה..

עונה...

ביולוגיה. ערבית. פסיכולוגיה-סוציולוגיה. [אלו המגמות בחירה שלי] וכן, אפשר לומר שאני דיי מרוצה. הייתי לוקחת כימיה במקןם ביולוגיה אם ביולוגיה לא היה חובה בביה"ס שלי =/ . הייתי רוצה מגמת פילוסופיה חחח

Cant deny

New member
אממ.. המגמות שלי

בחרתי תאטרון וניהול עסקי.. אני לא מחפשת להיות מרוצה, כיתכלס זה בי"ס, אין ממה להיות מרוצים.. חחח=]

Double U

New member
מגמה מדעית

שזה בי' כימיה-ביולוגיה-פיסיקה ובי"א-י"ב ממשיכים רק עם שניים מהם לבגרות. עד כיומיים לפני שנרשמתי לתיכון לא ידעתי אם זה מה שאני רוצה כי בכל זאת היה לי קשה לוותר על מקצועות הומניים מורחבים וערבית אבל בסוף החלטתי שכן ללכת ואני לא מתחרט בינתיים. בכלל בכיתה לומדים ברמה די גבוהה בכל המקצועות והמורים ובפרט המורים של המקצועות המדעיים מאוד טובים ועוזרים.

noyy

New member
../images/Emo28.gifיש לי עד שנה הבאה לחשוב

בנתיים אנחנו לומדים את כל המקצועות בתור כיתה מדעית.. נראה לי שאגביר ביולוגיה ופיזיקה בסוף, אולי מחשבים במקום פיזיקה כי המורה עושה חיים קשים, אבל ממש בספק. אם יתאפשר לי אגביר את כל השלושה (כימיה, ביולוגיה ופיזיקה), כי שמעתי שזה אפשרי בתנאי שאצטיין בכולם
אבל אני לא רוצה לחרוש יותר מדיי
בכל מקרה, נראה עוד שנה

למעלה