מגמה...

מגמה...../images/Emo4.gif

שלום!... קיבלתי מכתב שאומר התמחות מערכות בקרה ופיקוד מה זה אומר חשמל??.... איזה ציוד לקנות של חשמל ??אנחנו עובדים עם רכיבים אלקטרוניים ?? והאם זה מגמה שווה כאילו לא לעתיד מגמה מעניינת מה לומדים שם בערך?? תודה לעונייםם

big2small

New member
כן

זה חשמל ציוד בנתיים לא צריך לקנות, לפי מה שאמרו לי תהיה קניה מרוכזת בבית ספר. מה לומדים שם ? המרת אנרגיה, בניית מעגלים חשמליים, מיתוג ועוד מקצועות שקשורים לחשמל רק שתדע שבמגמת אלקטרוניקה לומדים כמעט אותו דבר רק שבאלקטרוניקה אתה מתמחה בתקשורת ובחשמל אתה מתמחה בבקרה האם זה מעניין ? אפשר לומר שבמידה מסויימת כן (ככה אני חושב) זה יהיה שימושי בחיים... רק אל תסמוך על התשובה שלי אני עוד לא לומד במגמה זה רק מידע שסיפרו לי

maxlvo

New member
זה דיי מעניין

אם אתה אוהב פיזיקה, אז חשמל גם יעניין אותך (למרות שזה מאוד תלוי איך המדריך יעביר את החומר).. וקצת תיקון, אלקטרוניקה לומדים גם קצת מחשבים בנוסף לתקשורת, מה שלדעתי חשמל לא לומדים. לגבי העתיד, תלוי עד כמה אתה מתכוון להמשיך עם זה, לא נראה לי שסיום יב' בטכני יביא הרבה (אבל זה בכל מגמה ככה), אבל אם תלך ללמוד הנדסת חשמל באוניברסיטה אז זה כן יביא הרבה.

טיק טאק1

New member
מגמה ממש מעניין לדעתי....

אני סיימתי יב השנה, בחיפה..עכשיו לדעתי ולדעת כמה חברי לכיתה יש בעייה עם מורים שלא יודעים ללמוד ...יש רק את עדה שמורה מצויין וצריך להודות לה על הכל ...כל השאר ממש לא יודעים ללמוד ...ואנשים רבים לא אוהבים את המקצוע רק בגלל המורים...אתה לא צריך לקנות כלום....אני מעדייף גם לא לקנות ספרים עד לתחילת השנה...תחכה עד שהמורים יגידו לך בדיוק מה לקנות...מאחל המון הצלחה... מיכאל

nirze

New member
חחח לא הוא לא...

אז יש לו כמה שגיאות... הוא רשם מהר מרוב ההתענינות... ::] חיחיחי

למעלה