מגמה מגברים

barak1984

New member
מגמה מגברים

שלום אני מחפש מדמה מגברים חינמי שיכול להתחבר לקיובייס SX3 ויכול גם לעבוד עצמאית חיפשתי בגוגל וכל מה שמצאתי חינמי רק בכאילו .. שי אתה הפנת אותי פעם ל-http://www.kvraudio.com/ אבל לא מצאתי שם .. אתה בטח לא זוכר כי זה היה לפני 3 חודשים רק עכשיו קיבלתי את הכרטיס קול בחזרה מתיקון
תודה רבה

UrBaN Man

New member
מדמה מגברים חינמי אני לא מכיר,

אבל ישנו פלאג פרה - אמפ אנלוגי, שאני מאוד אוהב, בשם Preamp Emulator של חברת MUSICROW הישראלית. הוא מוסיף גוון חם של מנורות להקלטות דיירקט של גיטרות. זה לא בדיוק מדמה, אבל ממליץ מאוד לנסות בכל מקרה! תמצא אותו בדיוק כאן.

barak1984

New member
בעיה חדשה .. ציפצופים ../images/Emo10.gif

כשאני מפעיל את קיובייס מחבר גיטרה לכרטיס קול EMU 0404 USB אם אני פותח אפקט או סתם כל מיני פעולות פתאום אני שומע ציפיצוף קצר זה לא יכול להיות מהכרטיס כי הוא חדש (זה קרה לי גם לפני כמה חודשים אבל חשבתי שזה בגלל הכרטיס התקול ) וזה בעצם גם לא יכול להיות מהמחשב כי כשאני מדליק את הכרטיס כל הסאונד עובר אליו בהגדרות ככה שהמחשב לא מייצר צליל בעצם .. מישהו מכיר את התופעה ? תודה

barak1984

New member
מתברר שזה יותר גרוע ..

הצליל הזה מופיע לי כל פעם שאני מחבר גיטרה לכרטיס כל שתי דקות יש ציפצוף חד אבל בווליום יחסית נמוך זה קורה גם כשאני מנגן במקביל לתוכנת מידי לא רק עם קיובייס אז זה לא איזה באג בתוכנה .. אני חושש שהבעיה בכלל במחשב אבל מה זה יכול להיות ?

למעלה