מגל פרסמה Q1

מצב
הנושא נעול.

dw2322

New member
מגל פרסמה Q1

מגל פרסמה Q1
סנט אחד בודד ומסכן למניה ב EPS. לזכותם ראוי לציין שהם הזהירו מפני התוצאות המסכנות עוד קודם לכן ולא באו בהפתעה שלילית כמו אורכית. עדיין, 11 דולר למניה בשביל MAGS נראה לטעמי יקר להפליא. בתל-אביב הנייר יורד קלילות, 0.8%, במחזור קטן. הנ"ל אינה המלצה לפעילות בני"ע

yair24

Member
אני רואה שאתה אוהב את מגל...

מגל פרסמה Q1
סנט אחד בודד ומסכן למניה ב EPS. לזכותם ראוי לציין שהם הזהירו מפני התוצאות המסכנות עוד קודם לכן ולא באו בהפתעה שלילית כמו אורכית. עדיין, 11 דולר למניה בשביל MAGS נראה לטעמי יקר להפליא. בתל-אביב הנייר יורד קלילות, 0.8%, במחזור קטן. הנ"ל אינה המלצה לפעילות בני"ע
גם לפי דיווחים קודמים שלך והשוואות לאלביט (מערכות או הדמיה??)

dw2322

New member
מערכות מערכות,אנחנו בסקטור הבטחוני

גם לפי דיווחים קודמים שלך והשוואות לאלביט (מערכות או הדמיה??)
מערכות מערכות,אנחנו בסקטור הבטחוני

dw2322

New member
גם סרגון מביאה סנט אחד eps ב Q1

מגל פרסמה Q1
גם סרגון מביאה סנט אחד eps ב Q1
זה לא קצת מתחת לתחזיות? אם כן אז לאותו אנליסט מאנטרברג הולך להיות ממש ממש לא נעים. 2 המלצות קודמות שלו היו על eci ואורכית ואצל שתיהם הדוחות לא ממש הלהיבו.

damiansup

New member
סרגון: דוח טוב או לא טוב?

דוח של Q1 2006 המכירות עלו אבל הרווח הנקי ירד. חד פעמי? הדוח בסוף הוא חיובי או שלילי? מה אתם חושבים על המניה? תודה!

dw2322

New member
עשו סנט אחד כשהצפי היה 4

דוח של Q1 2006 המכירות עלו אבל הרווח הנקי ירד. חד פעמי? הדוח בסוף הוא חיובי או שלילי? מה אתם חושבים על המניה? תודה!
עשו סנט אחד כשהצפי היה 4
בגלל זה crnt ירדה שלשום שביעיה. אתמול היא תיקנה קצת והחזירה אחוז. תוכל לראות סקירה של אנליסט מאנטרברג על סקטור ציוד הטלקו הישראלי, סרגון ביניהן. עד עתה 3 חברות בסקטור הזה פרסמו Q1: אורכית, eci וסרגון, וכולן איכזבו. שני הניירות האחרונים ברשימה שלו בסקטור שהולכים לפרסם Q1, בשבוע הבא, הם alvr ו audc. לגבי אלווריון הוא מצפה, כמו שקרה באורכית, שחברות הבזק יקחו את הזמן שלהן ותהליכי המכירה יתארכו, רק שכאן, בניגוד לאורכית, האנליסט מציין את זה מראש, כך שזו לא צריכה להיות הפתעה.

duna

New member
האם אודיודוקס בדרך למעלה ?

עשו סנט אחד כשהצפי היה 4
בגלל זה crnt ירדה שלשום שביעיה. אתמול היא תיקנה קצת והחזירה אחוז. תוכל לראות סקירה של אנליסט מאנטרברג על סקטור ציוד הטלקו הישראלי, סרגון ביניהן. עד עתה 3 חברות בסקטור הזה פרסמו Q1: אורכית, eci וסרגון, וכולן איכזבו. שני הניירות האחרונים ברשימה שלו בסקטור שהולכים לפרסם Q1, בשבוע הבא, הם alvr ו audc. לגבי אלווריון הוא מצפה, כמו שקרה באורכית, שחברות הבזק יקחו את הזמן שלהן ותהליכי המכירה יתארכו, רק שכאן, בניגוד לאורכית, האנליסט מציין את זה מראש, כך שזו לא צריכה להיות הפתעה.
האם אודיודוקס בדרך למעלה ?
rsi נמוך פונה בצורה חדה למעלה. bol מתכווצת.

anic

New member
מדוע אלו../images/Emo31.gifוריון שוב צונחת

עשו סנט אחד כשהצפי היה 4
מדוע אלו
וריון שוב צונחת

dw2322

New member
אלווריון ואודיוקודס מפרסמות השבוע

מדוע אלו
וריון שוב צונחת
את הדוחות לרבעון הראשון. ראו למעלה בשרשור סקירה על 5 חברות ציוד הטלקו הישראליות. במסגרתה מופיעה התייחסות גם לאלווריון ואודיוקודס. שימו לב שהתחזית התבדתה לגבי 3 הראשונות שכבר פורסמו אולם לפחות ישנה התייחסות.

dw2322

New member
כתבה מקצועית על אורכית

את הדוחות לרבעון הראשון. ראו למעלה בשרשור סקירה על 5 חברות ציוד הטלקו הישראליות. במסגרתה מופיעה התייחסות גם לאלווריון ואודיוקודס. שימו לב שהתחזית התבדתה לגבי 3 הראשונות שכבר פורסמו אולם לפחות ישנה התייחסות.
כתבה מקצועית על אורכית
גלובס עשו עבודה יפה ומפרסמים היום כתבה מעמיקה על אורכית, שלטעמי חשובה לכל מי שמתעניין בהם. הם מראיינים את בירון, אנליסט מאוסקר-גרוס, שהיה שמרני יותר מ rbc ואנטרברג (שהופיעו בסקירה למעלה בשירשור) ושואלים אותו שאלות טובות ואינטליגנטיות.

dkgsh

New member
שרשור

שרשור
למה הכוונה ראו למעלה בשרשור איפוא זה

yair24

Member
אפשר לקבל הסבר על המשפט

עשו סנט אחד כשהצפי היה 4
אפשר לקבל הסבר על המשפט
עשו סנט אחד כשהצפי היה 4? מה זה אומר אני מניח שמדובר על רווח למניה, כי אני זוכר שתמיד מדברים על רווח למניה של סנט או 2 סנט תמיד זה במספרים קטנים... מה זה בעצם רווח למניה?

aviy009

New member
רווח למניה - ממנו נגזר מכפיל הרווח

אפשר לקבל הסבר על המשפט
עשו סנט אחד כשהצפי היה 4? מה זה אומר אני מניח שמדובר על רווח למניה, כי אני זוכר שתמיד מדברים על רווח למניה של סנט או 2 סנט תמיד זה במספרים קטנים... מה זה בעצם רווח למניה?
עם כל המשמעויות שלו

rimonari

New member
ממה שאני יודע זה לא מדויק...

עם כל המשמעויות שלו
רווח למניה, בניגוד למכפיל רווח, אינו כולל את מרכיב מחיר המניה ואת שווי השוק של החברה. במקום זאת, הוא לוקח בחשבון את כמות המניות שהונפקו. אני אישית משתמש ברווח למניה בעיקר לראות את העלייה ברווחיות החברה. לעומת, במכפיל רווח אני משתמש לראות עד כמה החברה זולה ביחס לשאר החברות באותו מגזר. מקווה שעזרתי, ואם יש למישהו הערות שיאיר (תרתי משמע)

aviy009

New member
זה לא מה שאמרתי, אמרתי שמהרווח

רווח למניה, בניגוד למכפיל רווח, אינו כולל את מרכיב מחיר המניה ואת שווי השוק של החברה. במקום זאת, הוא לוקח בחשבון את כמות המניות שהונפקו. אני אישית משתמש ברווח למניה בעיקר לראות את העלייה ברווחיות החברה. לעומת, במכפיל רווח אני משתמש לראות עד כמה החברה זולה ביחס לשאר החברות באותו מגזר. מקווה שעזרתי, ואם יש למישהו הערות שיאיר (תרתי משמע)
זה לא מה שאמרתי, אמרתי שמהרווח
למניה גוזרים את מכפיל הרווח. ואגב המכפיל הוא לא בדיוק מדד לכמה המניה זולה או יקרה...

yair24

Member
הערה:

הערה:
מכל מה שכתבת עדיין לא הבנתי מה זה רווח למניה. אתה יכול אולי לנסח קצת אחרת? מה זה רווח למניה?

aviy009

New member
רווח למניה -

הערה:
מכל מה שכתבת עדיין לא הבנתי מה זה רווח למניה. אתה יכול אולי לנסח קצת אחרת? מה זה רווח למניה?
רווח למניה -
לחברה רווח X (נניח לצורך החישוב X=1,000,000) לחברה מונפקות Y מניות (נניח לצורך החישוב Y=1,000 מניות) הרווח (הנקי, לאחר מיסים) בזמן נתון לחלק למס' המניות הוא הרווח למניה.

aviy009

New member
שכחתי...

רווח למניה -
לחברה רווח X (נניח לצורך החישוב X=1,000,000) לחברה מונפקות Y מניות (נניח לצורך החישוב Y=1,000 מניות) הרווח (הנקי, לאחר מיסים) בזמן נתון לחלק למס' המניות הוא הרווח למניה.
שכחתי...
כלומר למניה יש רווח של 1000000 לחלק ל1000 כלומר רווח של 1000 ש"ח למניה יש? אם לא תשאל שוב... ד"א איך הולך עם התיק? סגרת את ההפסדים על אלרוב נדלן?

מצב
הנושא נעול.
למעלה