מגל"ן

Rockstedy

New member
מגל"ן

שמעתי על כזאת יחידה קרבית מישהו יכול לספר לי עוד מידע כמו איך מגיעים לשם, לאיזה חיל זה שייך איך נראים המדים ומה הדרישות של היחידה..

תום1139

New member
מגלן, בלי הראשי תיבות.

היחידה לא שייכת לשום חיל, אבל מגיעים אליה דרך גיבוש היחטיות של חטיבת הצנחנים. יחידה מאוד מובחרת, ייעודה ופעילותה חסוי. יחידה שעושה הרבה מאוד מבצעים בתקופה הזו כגון מארבים מעצרים חיסולים. מסלול שנה ו-4 מעניין ומאתגר מאוד שכולל הרבה מאוד קורסים ודברים מענינים. עושים טירונות ואימון מתקדם עם הצנחנים, נעליים אדומות.

Rockstedy

New member
אז איך מגיעים?

אם אני רוצה להגיע אני צריך להתגייס בתור צנחן או שיש מיונים מיוחדים? אתה משרת שם?

Christos

New member
אתה צריך להתגייס לצנחנים

ואז לעבור גיבוש יח"טיות (די בהצטיינות, יש לומר) כדי להתקבל למגלן. אני מתאר לעצמי שאפשר להגיע למגלן גם אם אתה נופל מקורסים מובחרים ביותר, כמו טייס או מטכ"ל.

SneSh

New member
אל תלך לשם...

כולם שם צהובים מתיםםםםםם סד"כ של גדוד כמה חברה שהביאו להם משו קצת יותר משוכלל מלאו וטריג'קון והם חשבו שהם השייטת...

dima269

New member
אמר המטכליסט

מה אתה מבין? ולמה אתה כותב בעילגות?

SneSh

New member
שמע...

אין לי כוח להסביר למה אני מבין מה וכמה...אני יודע שיחידה כמו מגלן היא יחידה מקצועית ובאצת עושה הרבה והכל אבל ויש אבל גדול לא כל אחד יכול להצליח שם מבחינה חברתית....האנשים ששם די תופסים מעצמם והרעות בוא נגיד ככה לא בראש סדר העדיפויות אם אתה תחרותי ומעוניין בהצלחה אישית מאשר צוותית אז זה מקום בשבילך...

Charo

New member
*מסלול שנה 8 ../images/Emo13.gif

ובתור אחד שהיה שם אני יכול להגיד שזה אחד הקשים בצהל

Charo

New member
בהתחלה קיצרו

ואז האריכו שוב לשנה 9(!!) אבל רק לצוות שלי.. כי היינו בפיגור או משהו כל השאר נשארו שנה 8

dima269

New member
מה לגבי קבע?

כי מבחינת אורך המסלול אמור להיות... יש צוותים עם ייעודים שונים?

Charo

New member
קבע- רק אם בא לך לחתום

ויש שני יעודים עורב (כבוד) ויעודי. ינ"מם לא שייכים אלינו הבנתי שליעודי יש מסלול יותר קשה ובגלל זה יש להם יותר מבצעים אח"כ אבל זאת רק שמועה

dima269

New member
מה זה

ינמם? ואם בא לך לענות, אז אחרי כמה זמן יצאת ולמה? איזה תפקיד קיבלת?

Charo

New member
יחידה נגד מטוסים מוצנחת

יש הנפצות שזאת יחידה של מגלן אבל זה של נ"מ. יכול להיות שיש להם קשר כלשהו למגלן כי ראיתי כמה פעמים חיילים של ינמם אצלנו בבסיס אני יצאתי בגלל הרבה סיבות עוד דבר, במגלן זה בעייתי לצאת מצוות ולהיות לוחם במקום אחר אם נפלת אתה נופל לתפקיד של תומך לחימה. מודיעין, בי"ס או אג"ם (אגף מבצעים)

dima269

New member
אתה בטוח שזה

לא הנפצה היחידה הזו? איך מגיעים אליה?

Charo

New member
יש יחידה כזאת

אומרים שהם קשורים אלינו כי הסיכה שלהם דומה לתג שלנו איך מגיעים לשם? אין לי מושג

כנס

חבר, אתה צריך לדעת שלא מדברים על היחידה הזאת ובעיקר לא בהקשרים הללו. קיצר, לא הרבה אנשים באמת יודעים מה זה מגלן, צריך להיות שם (או להיות קשור בצורה רצינית זו או אחרת) כדי להבין. ליחידה אין ייעוד אחד בלבד, ההכשרה נורא מעניינת (אני הבנתי שזה שנה 6-7, מכיר צוות שעשה שנה 7 עם השלמות אחרי "הסוף" מסלול). בשביל להגיע למגלן צריך להיות טוב מאד בגיבוש יחטיו"ת צנחנים או ליפול מיחידה מובחרת אחרת ולהתאים (טייס, מטכ"ל).

Charo

New member
נראה לך?

לא כתבתי כאן שום דבר שעובר על כללי ביטחון מידע כל מה שכתוב בשרשור הזה אתה תמצא ב ISAYERET או כל אתר אחר שכותב על יחידות מובחרות

למעלה