מגי רשמה לי חיסור

מגי רשמה לי חיסור

ואני תוהה למה את לא רושמת חיסור לכולם איפה אתם? איפה? מחפשת: מתחת למיטה מאחורי הארון במזווה במקרר (במיטה אני לא מחפשת בפורום הזה) כלום אתם לא שם אז מה קרה? שיהיה יום טוב לכולם

אולי בעצם

אתם בארון הבגדים? ביחד עם האריה והמכשפה? אחותו, אין איזה ספור על אריה או מכשפה? אפשר להזמין?

מגי, עכשיו

את יכולה כבר להחליף לי את המינוס בפלוס? פלוס גדול. ענק. תראי איזה כמות הודעות שמתי הכי הרבה היום

איזה כיף זה

לדבר ככה חופשי עם עצמי. אפשר למחוק אותי אם רוצים אבל בינתיים שפכתי פה חופשי כל מה שבא לי (כמעט כל) וזה ממש ממש ממש כיף

שקדי

New member
איך............./images/Emo2.gif

אפשר להשחיל מילה פה????? את לא מפסיקה לדבר......עם עצמך.... מה נשמע פנטושקה???? איך המזג בהרים הגבוהים?????

תשחיל, תשחיל חופשי

אז מה אם אני מדברת? אצלי - קר וגשום ואצלך? אגב, שמעת על ישוב חדש בשלבי הקמה שנקרא "צבעון"? יש לך מושג איפה זה?

שקדי

New member
אצלנו................/images/Emo123.gif

בינתיים די מאכזב מבחינה גשמית כאילו........ ירד משהו אבל הרבה פחות ממה שקיוינו נצפה לשידרוג המשקעים בהמשך וצבעון...... נמצא ליד כביש הצפון......מכירה???? שאגב שופץ ושופר מאד לאחרונה קצת ממזרח לבירנית זה היה קיבוץ צעיר שניטש ועכשיו כנראה מנסים להפיח בו רוח

magy

New member
אצלנו לא פוסק הגשם מאתמול

בעצמה לא קטנה........גם ברגע זה יורד לו הגשםםםםםםםםםםם ואפור ........ומתחיל להחשיך........... למרות השעה המוקדמת......... יום לשמיכות ...........מוסיקה.......ושוקו חם........

magy

New member
בגלל שלא הייתם כל הבוקר

כעסתי...........גם אני דיברתי עם עצמי החל מאתמול בלילה.......... אתם פויייייייייה.....פויייייייייייה ותודה על הנסיך הקטן...........

שקדי

New member
מעניש את עצמי................./images/Emo132.gif

בגלל פויאותי.....ונעמד בפינה וירטואלית אפילו בלי אפלטון.....זה של חונה

magy

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

magy

New member
חיכיתי לכם.....לא באתם

ירדתי מהסולם חזרה ............

שקדי

New member
דפקא...........

עליתי לכמה שניות .......לבד ונאלצתי לסגת בגלל תנאים סביבתיים אז בינתיים נשתה לחוד................

שקדי

New member
לפחות...............

תשלחי אח´´כ תמונות ששיצגו את רוח השיחה......האפלטונית........

magy

New member
במצלמה?????????????????.

אויייייייייייייי מה עושים עם מצלמה?????????????
)))))))))))))

למעלה