מגי נמצאת אצל...

מגי נמצאת אצל...

איזה כיף לנו. סוף סוף מגי הסכימה לבוא לאזור שהפיצוצים היחידים בו הן הפיצוציות הפתוחות כל הלילה. היות שחסר לה ריח מתקני הזיקוק והמפעלים - היא לא מפסיקה להסניף את האגזוז של האוטו שלי. ד"ש ממני וממגי לכולם ומי שרוצה להפגש מחר באזור המרכז - נא לשלוח לי מסר. שיהיה ערב/לילה נעים לכולם.

בלסימה

New member
היי אשה ומגי, מאד שמחה לשמוע

שמגי סןף סוף יצאה להתאוורר, אני גם בדרך לת"א עכשיו, מקווה שניתראה. כל הכבוד לך אשה מההרים, על שהצלחת לשכנע את מגי לעזוב את שדה הקרב. ועל נדיבות ליבך הכל כך רחבה, את ניפלאה, כל טוב ותהנו

magy

New member
היא צריכה להיות אישה מאד מיוחדת

כדי לסבול "קרציה" כמוני.......................
ואת הלב הרחב שלה, קשה למדוד............אין סרט מדידה מספיק ארוך או רחב........... רואים אותך היום בת"א? הדי הקרב כל כך רחוקים מפה...... קשה להאמין מה מתחולל בצפון....... כשהשקט פה קורע את עור התוף...........וציוצים הם הצליל היחיד בסביבה..... מחכים לטלפון.............ממך.............. גם מאירק'ה מוזמן להצטרף ................. וכל מי שרוצה לראות אותנוף...........

magy

New member
אם אתם רוצים לראות איך מבלים פה,

בבקשה

מאיר פז1

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד // עכשיו שמגי בחוף

מבטחים // אני יותר רגוע
דאגתי נתונה גם לשאר // תושבי הצפון // מי יתן וגם הם ימצאו שקט ושלווה אם תרצו לפגוש אותי // תצטרכו להגיע // עד לקרית שמונה נוסע לשם היום בצהריים // אמש צלצל אלי דודי // אח של אבי // בן 80 ביקש שאסיע אותו // את אישתו וכמה מזוודות לבתו // הגרה באשקלון // אין לי ברירה אלא להתגייס למשימה // חתיכת טיול מצפה לי היום // או ש...אישה // נותר אצלך עוד מקום לאיש קשיש // ולקשישה קרציה שרבה איתו כל היום?
כבר אמש שמעתי אותם רבים // הוא רוצה לאשקלון // היא לבאר שבע // אם הם ישגעו אותי אקח אותם לצידון // הם היחידים שמסוגלים // להוציא את חסן מהכלים

magy

New member
אז לא נראה אותך היום??????????????

זה אומר שאאלץ להשאר פה גם מחר????????????????????

מאיר פז1

New member
יואו כמה סימני שאלה ../images/Emo12.gif

כדאי לך להישאר שם // גם מחר וגם מחרתיים I'll be back ההרים של אישה // קטן עלי
אפילו אם הייתן על פיסגת האוורסט // הייתי מטפס לשם

אצל הדודה והדוד ../images/Emo6.gif

בודאייייייייייייייייייייי שאתה יכול להביא אותם. אתן להם לישון עם מגי... היא כבר תרגיע אותם... האמן לי
כל הכבוד על ההתגייסות, מאיר. מצפה לך יום לא קל. אתה מוזמן להתפנק איתנו מחר עם
ונסיעה טובה

מאיר פז1

New member
תודה // ../images/Emo51.gif // תודה

עוד מעט יוצא לדרך // מחכה שהבן יחזיר את המכונית OK אביא לכן את הדוד // רק תעשו לי טובה // בנאדם בן 80 // תנהגו בו בעדינות

למעלה