מגי יש לי בקשה

מגי יש לי בקשה ../images/Emo22.gif

אפשר לרכז את כל השירים בשירשור אחד? אולי אפשר לפתוח כל יום שירשור יומי לשירים? לא מקובל עלי שנושא כמו הקנאה יקבל תפנית לשירים אלו ואחרים. יש תגובות עינייניות לנושא רק שהן מתחבאות בין שירים, דבר המקשה על הקריאה. תודה

t a m n u n a

New member
חונה יקיריתי ממש ../images/Emo110.gif

מסכימה אתך...אני מתה על שירים אבל.... ואת עוד רוצה למדר הופעותיך כאן? מ ת נ ג ד ת שמעת??????????????

תמנונה......../images/Emo24.gif

בסוף החודש אני נעלמת ל-3 שבועות... וע"מ שהגמילה לא תהיה דרסטית, אתחיל להוריד את המינון מיום ליום... סתםםםם, הסיבה האמיתית היא זו שציינתי למעלה. ההתמכרות שלי למחשב באה על חשבון הבית, הזוגיות, הספרים, המוזיקה,,,, ועוד, זה כבר לא חלק שווה מכלל העיסוקים, המחשב הוא העיסוק ....גם בעבודה אני נאלצת להשאר שעות ארוכות - ע"מ להספיק....בקיצור, דחוף גמילה!.

לאיים הקריביים ולניו אורליאנס

שבוע שייט בספינת אהבה כמו שרואים בסרטים (אני מקווה) והשאר טיולים בדרום החוף המזרחי וכמה ימים בניו אורליאנס....(עם עוד 2 זוגות של חברים הכי הכי הכי)... מקווה שלא יתפוס אותנו איזה טייפון או איזו מלחמה סאדמית.... עוד 10 ימים למנאייק!!!!

בוני101

New member
חונה ! ג´אז אוהבת ?

הקדישי ערב שלם למרכז הרובע הצרפתי בניו-אורליאנס . מופעי הרחוב מהממים .ג´אז מכל המועדונים . ד"ש לכל הפנטומימאים שם , לכושי המהלך עם כלב ברצועה במיוחד . השייט על המיסיסיפי לא משהו .ממוסחר מידי .

אוהבים ג´אז ומוזיקה בכלל

וכן הרובע הצרפתי בהחלט בתכנון, לא נשוט על המסיסיפי נשוט מפורט לאורדייל לעבר האיים... בתמונות זה נראה יפה, שקיעות חופי זהב וגו´נגלים, הכל נראה מדהים בברושורים... נחיה ונראה (

t a m n u n a

New member
וואלללללה ערוץ החיים הטובים../images/Emo110.gif

שרק תהנו ותשמעי הרבה ג´אז גם בשבילי.

בוני101

New member
ראיתי אותו לפני 4 חודשים

צילמתי אותו . אסרוק את תמונתו מחר למען יראו . הכל בסדר אצלך תדהר ? היכן את ?

magy

New member
איזה שירים?

שירים מושמעים או שירים כתובים....? כעת, לא ניתן לשלוף החוצה..... אבל אפשר להקים פינה יום יומית לשירים מכל סוג או סיפורים.... או פינת השטויות........ השאלה מה יהיה עם חמש עשרה הכותרות שמותר להעלות פה.... זה מסבך..... הודעות של היום הדרדרו שני דפים אחורה.....מרב פרוספריטי....... מה לעשות? הפורום הזה........לא נוסע.......הוא דוהר.......... טפו טפו..............

t a m n u n a

New member
מגיושה את הרי יצירתית בודאי../images/Emo110.gif

תמצאי פתרון.....ואכן טפו טפו איזה קצב. ולפני שאת מוצאת פתרון שימי לי את השיר המקסים של סינטרה "הסקין" הזה.

מגי, חושבת שההצעה שלי לא תפגע

בכמות הכותרות היומית. ויהיה בה ערך מוסף לשירשורים. ומי שירצה להתפנן על השירים הנפלאים המובאים לפורום יתפנן בגדול במקום לשחק איתם מחבואים בגוף השירשורים. ושוב תודה על שיתוף הפעולה... ובא לציון גואל...וגלמידי לרחל (

magy

New member
בכלל אין בעיה....

אני רק מחפשת דקה פנויה כדי לעשות את זה........

פפוש4

New member
מאגי תנסי את ההצעה שלי???????

תגבילי את המאמרים למס´ שורות קבוע לללללללמממממממממההההההה???? אני אגיד לך למה כל יום השבת אני רק קורא את הכמויות הענקיות (איך את עושה טפו טפו) של החומרים שאתן שופכות עלינו ולא מספיקים אפילו להגיב, וכבר התגובה מתיישנת........ מפני שכמו שאתן יודעות, הגברים הם ציידים ומסוגלים לעשות בעת ובעונה אחת רק פעולה אחת. (על פי קושניר) אז יאללה תרחמו קצת. ...... אני חושב שאפילו בתיכון לא ............קראתי כל כך הרבה שירים. .......................... הגיגים. ......................... וסתם ריבים אז יאללה ביייייייי!!!!

למעלה