מגי......... ד"ש מדג נוסטלגי..

shonshon5

New member
מגי......... ד"ש מדג נוסטלגי..

ביג לובובסקי, ריממבר? נצפה אתמול ומוסר ד"ש. אבי

magy

New member
הוא נצפה גם אצלי אתמול

שלח לי דואר .....הזהיר אותי מווירוסים. באמת כדאי להגיד לו להכנס לפה לפעמיםםםםםםםםםםם הוא היחיד מהשלולית....שעוד זורק איזה שלום לפעמים.... היתר, אולי החליפו כינויים, מגורים.....סטטוסים........לך תדע........ אתה, גלמידי, ואני, היחידים מהאקווריום.....

שקדי

New member
גם הוירוסים הם וירטואליים????

אז אולי זה לא כ´´כ נורא ולפעמים פחות וראיים מהאנשים.....שבדרך

magy

New member
אני יודעת למה....

הוא דומה לך...... בתמונה של נתיבה......האיש בין שתי הדודות.....דומה לחתול....... בחחחחחחחחחחיייייייייייייי

שקדי

New member
ישששששששש................../images/Emo6.gif

התחיל סוף סוף לרדת גשם זילפונות אמיתי נוקש על גג המרפסת זורם במרזבים מרעים ברעמים ואני יושב לי מול המחשב מאזין לקולות ומכרסם בהנאה זיתים ששליתי מצנצנת זכוכית ענקית וחושב על החורף.........ועוד......................

magy

New member
פה מתגלית אי הצדק שבטבע

אנחנו מוצפים מהבקר.........הכל חסום.....שלוליתי..... מכוניות תקועות........ ואילו השדות שמשוועים לגשם, מקבלים אותו במסורה..... צריך לרשום כתובת על כל ענן......שידע היכן לטפטף....... בשביל מה אנחנו צריכים פה בעיר את כל השטפון הזה? לרחוץ את המכוניות???????????

שקדי

New member
שנינו יחד תחת מטריה אחת (וירטואלית)

שנינו מדלגים על כל השלוליות עיר בגשם סחה לנו ככה החיים יפים כדאי לכם לחיות איזה מזל אחרתי לגשת אל הצגת הקולנוע השניה איזה מזל התחיל לרדת גשם איזה מזל שלא היתה לך מטריה איזה מזל היכרתי את פנייך איזה מזל חייכת אלי פתאום איזה מזל היצעת לי ללכת יחד איתך אמרת יש מקום שנינו יחד................

למעלה