מגי, בקצב הזה

מגי, בקצב הזה

הפורום הזה יהיה נוסטלגיה מה קורה פה אנשים? איפה שקדי והזיתים? ונתיבה עם הידע? ואשור? ו-11? ויתר יקירינו ואלה שאינם יקירינו וכל הנשים שלנו עם הזכרונות? נו נו בואו בהמוניכם

magy

New member
גם אני שאלתי את עצמי

מה עשה יום ראשון לכולם???????????? ולכאורה.................... ...זה בזו נביט ונתמה שנית אם ראינו נכונה לפעמים אני לפעמים אתה עוד זקוקים לנחמה.... רחל שפירא ונורית הירש.... לפחות השירים ברדיו.....מביאים נחמה.......

שקדי

New member
תנו להתקלח בשקט..................

וכי רציתי שאפרוץ לפורום מזיע ומלוכלך וסתור שיער לי יש כבוד לנוסטלגיה ולשוחריה אז הרבצתי מקלחת ותגלחת כדת דיאודורנט כמובן רבע שעה להעיף ילדה סוררת מהמחשב והנה אני כולי שלכן בנות וירטואלית בלבד כמובן הייייייייי

ואני הולכת עכשיו

לעשות אותו הדבר אז תשאר עם מגי שכנראה הלכה כי לא ענתה לי ביי בינתיים
וכמה מתאים לך נקי ומגולח
))

magy

New member
שאשאר לבד אם שקדי?

לא בא בחשבון. אני לא מכירה אותו מספיק טוב.......לייחוד...

שקדי

New member
ההתרגשות ניכרת בכתיבתך.........../images/Emo22.gif

אז מה אם התגלחתי ושמתי דיאודורנט ובאמת את חושבת שפנטה לא משגיחה מהצד?? אז רילעאקס חבירה מנהלת זה סתם אני....איכר קשה יום ונוסטלגי שבא לקשקש טיפה........

עיניים

New member
טוב, טוב,

לכי לך לחדשות שלך, ואני אשאר פה עם שקדי, אחרי מקלחת, מגולח למשעי ומריח,,, מה יכול להיות רע? ומה שלומכם היום? אישית - קר לי. (תרתי משמע)

שקדי

New member
השבלול של תפוז............../images/Emo60.gif

ממש מקשה על החיים פה.....לתשומת לב החבירה מנהלת ואת עיוני.....מה קר לך על הנשמה ביום יפהפה שכזה אחרי גשם שבושש לבוא בעוצמה אבל שטף את האויר והנשמה........

עיניים

New member
כל עושה לי קר,

במיוחד אחרי שראיתי עכשיו בחדשות את הכתבה על הניסויים שעושים בקופים, אצלינו (!) באוניברסיטה העיברית.... מ-ז-ע-ז-ע. וחוצמיזה- גם קר לי מהמילים של דני רופ,,, 11 מעלות מחכות לנו הלילה
וגם,,, קר לי בנשמה. עין
מצוברחת.

magy

New member
תגידי, את עוקבת אחריי???????

באמת הלכתי לראות את החדשות.........וחטפתי חולשה ממה שראיתי..... הניסויייים...... וירדתי לאיזה חתול חצר.....שאני מאכילה......עם חלב חם.......ואוכל..... שיהיה לו קצת טוב בקר הזה........... וקר לי ........נורא קר לי....... חיכיתי לקור הזה.....נשבעתי שלא אקטר .....העיקר שכבר יהיה לי קר קצת... אחרי החם והלחות כל הקיץ....... אבל קר לי......... קררררררררררררררררררררררררררר על הנשמה........לא נדבר...........

עיניים

New member
המסך הזה שקוף, מגי

לפעמים אני רואה אותך גם במקלחת,,
ואצלי כבר דולק החימום, ומתגעגעת לקיץ,,, כמה פרדוכסאלי שאני אוהבת להדליק את הקירור יותר מאשר את החימום,,,,

הקור בא רק משם- מהנשמה..כי אחרת

היית אומרת שכל כך חם לך בלב שממש לא ´כפת לך מה קורה עם השמיים והעננים. אגב- בעיניני תחזית מזג האוויר אצלנו גם היום לא ירד גשם. אנחנו כל הזמן רק ב"בקרוב גשם" כמו היומן של גבע כרמל לפני הסרט.

עיניים, 11 מעלות

זה מה שהיה לנו ביום ! היה קר קר קר מכבתי מתחת לשתי שמיכות והמזגן חימם ועשיתי קולות של לא רוצה לצאת בכלל

למעלה