מגישיי 2006-2007

noam284

New member
מגישיי 2006-2007

שלום לכולם, לפניי כשבועיים נוצר רושם של התקדמות בטיפול בחברה של 2006-2007 (השיטה הישנה). אני עצמי הגשתי בסוף דצמבר 2006, ורציתי לשאול האם עוד אנשים קבלו פניות להגשת התיק ז"א העסק המשיך לזוז (או שהוא שוב נעצר לזמן בלתי צפויי) אחרי שלושה החברה ממגישי, אוקטובר 2006 שפירסמו בפורום.

אני הגשתי חצי שנה אחריך

נראה לי שאין חדש בקצב ההתקדמות וכנראה תהיה הפסקה ארוכה שוב, שכן ככל הנראה עם ה"מועדפים" לא הגיעו למכסת ה 2,500 ועל כן שלחו לוותיקים עד לגובה המכסה. בכל אופן, הדבר הנכון לעשות הוא לפנות לשגרירות ולשאול שם את הבחורה באשנב, היא בד"כ בעניינים ויכולה לתת הערכות בעניין.

aseda

New member
תשובת השגרירות

פניתי וקיבלתי תשובה קצרה אך ממצא "At this stage we cannot advise you when the process of your application will start" הגשתי ב12.2006

הייתי אישית בשגרירות ונמסר לי למצער כי השנה

ובשנת 2011 יטפלו רק במגישי אוקטובר 2006 שכן באותו חודש הוגשו בקשות רבות מעבר לנהוג וכי אין לצפות אלא להמתנה עמוק אל תוך שנת 2012. אני מקווה שתחזית זו לא תתגשם והטיפול יזורז ואולם זאת ההערכה המקובלת כיום ולפי נסיון העבר הקרוב וההווה לא נראה כי יחול שינוי לטובה.

Gotocanada

New member
הבהרה בנוגע לזמני המתנה לתיקים ישנים...

לפני כמה חודשים אנשים פנו לשגרירות לבירור זמני טיפול בתיקים ישנים ונאמר להם שהתיקים ישנים לא יטופלו לפני תחילת 2011 עובדה ..זה לא נכון . התחילו לטפל בתיקים שהוגשו ב 10.2006 לכן לא ניתן להסתמך על המידה שמוסרים בשגרירות לאלו שפונים אליהם לגבי בירור זמני טיפול ככל הנראה זה מכיוון שהם לא רוצים להתחייב...ובעיקר כדי שלא יציקו להם

למעלה