מגיע לערוץ 1

מגיע לערוץ 1

טוב שערוץ 1 שכח להודיע להנהלת מכבי ת"א שהוא רוצה לגמור את החוזה בינהם ולהפסיק לשדר את המשחקים שלהם בגביע אירופה. רק שם יש למכבי משחקים שכייף לראות אותם ( מותחים, מהירים, צמודים וקשים) רק את המשחקים האלה שווה לראות ולפני שאתם אומרים משהו בקשר לרמת העיניין הליגה הישראלית אני רוצה להגיב: כדי שהליגה תהייה יותר מעניינת ומותחת, וכדי שייהיו בה יותר משחקים צמודים צריך להעלות את הרמה של הליגה ולא להוריד את הרמה של מכבי או להעיף אותה מהליגה

roy marom

New member
ומה יהיה לי אכפת אם ערוץ 10 ישדר?

העיקר לא שלח ושאר הזבלנים של ערוץ 5.

מי אמר שערוץ 10 קנה את הזכויות?

איך אתה יודע שערות 10 קנה את זכויות השידור למשחקים של מכבי??? שלא תבין אותי לא נכן, הלוואי. אבל לפי מצב הערוץ לא נראה לי שיש להם בכלל כסף כדי לקנות את זכויות השידור

33T-Bone

New member
חחחחח

עופר שלח הוא פרשן גדול ואיש עוד יותר גדול גם מזה, כיף לשמוע אותו. ואם מדברים על זבלנים אז מדברים על אלי סהר ואיינשטיין המטומטמים שאין להם שום מושג בכדורסל והם פשוט פלצנים. הלוואי וערוץ 5 היה משדר את מכבי, אבל כמו שאני מכיר את הראש של הכבלים הם עוד היו מעבירים את זה ל5+.

ראשוני

New member
אני דווקא נהנה...../images/Emo87.gif../images/Emo44.gif

משלח ושאר הזבלנים של ערוץ 5...

למען האמת..

בתור מכבי ותיק ונאמן,אם אתה שואל אותי מה אני מעדיף... עוד גביע אירופי נוצץ ב-
או השתלבות היסטורית של האימפריה בצהוב-כחול בליגת האלופות ב-
אז ברור שאני מעדיף את האפשרות השניה
ומי שלא מבין את הסיבות להעדפה הברורה הזו מבחינתי סתם טרמפיסט שטובת המועדון הבכיר במדינה היא ממנו והלאה

יש לשני האגודות משקיעים שונים

למכבי ב-
יש משקיע שונה מאשר למכבי ב-
כך שזה לא משנה אם ישקיעו יותר או פחות בכדורגל, המצב בכדורסל לא יישתנה

bigi1

New member
אוהדי מכבי שהם טרמפיסטים ואלה שלא..

כאילו שיש כזה דבר אוהדי מכבי שהם לא טרמפיסטים

יוסי®

New member
אין מה לעשות, יש דבר כזה אוהדי

מכבי טרמפיסטים, כמו שיש אוהדים ירושלים אינטליגנטים - אבל כמו האינטליגנטים אצל הירושלמים, הטרמפיסטים במכבי הם לא אלה שנותנים את הטון

B-BALL

New member
יפה אמרת יוסי אח שלי

לא יכלתי לנסח את זה טוב יותר.

booli

New member
בהחלט יפה אמרת יוסי

וכפי שמשתמע מהודעתו של יוסי ללא ספק אוהדי מכבי הם האינטיליגנטיים... ולכל אוהדי ירושלים של הפורום הזה (אם יש כאלה) לעודד את הקבוצה שלך כשהיא מובסת ומשחקת כמו חבורת אפסים מליגה ג´ זה לא להיות אוהדים טובים זה לעודד את הקבוצה שלך להמשיך להיות לוזרים! אוהד אמיתי יודע מתי לפרגן כשהשחקנים שלו נותנים את הנשמה ומתי לא לעודד כשהם עולים ורק ההבעה על הפרצוף שלהם כבר מראה באיזה הפרש הם יובסו!

יוסי®

New member
אינטליגנט יודע להשתמש בסימני פיסוק

זה דבר ראשון. דבר שני - אינטליגנט יודע הבנת הניקרא - לא אמרתי שכל מי שאינטליגנט אוהד את מכבי, ו/או מי שהוא אינטליגנט צריך לאהוד אותה. תקרא שוב את ההודעה שלי, עשר פעמים אם זה יעזור לך, ואז תנסה להבין מה שניסיתי לאמר ותגיב - ובבקשה, עם סימני פיסוק.

bigi1

New member
אני גם מסכים בהחלט טיעון נכון ו...

מנוסח היטב

Kgt1

New member
כאשר משחק הכדורסל הראשון בחיים שלך

מופסד בשנייה האחרונה והסיבה שאתה היית שם בכלל זה בגלל שמשחק הכדורסל הראשון שראית בחיים שלך גרם לאי אליפות ראשונה מזה זמן רב למכבי קשה ליקרוא לי טרמפיסט נכון?? ותתפלא אני אוהד מכבי...

למעלה