מגיע לנו מזל"ט ענק!!!!

מגיע לנו מזל"ט ענק!!!!

אתמול חגגנו את החילול שבת הראשון שלנו! זה התחיל בלגעת בשלט של הטמבלויזיה וחרדות אבל כשלא יצא שום בת קול, זה נמשך במעט גלישה בפורום שהיה מהנה יותר מביום רגיל מעניין למה... אח"כ הדלקתי אור בשירותים ואח"כ חיביתי אותו. איזה כיף!! עוד שובבות ועוד שובבות ניסינו לגרות את האלוהים שיעניש אותנו איכשהו אבל כנראה שהוא או היא שומר שבת כי לא קרה כלום. וכדי לשים את הדובדבן על הקצפת, יצאנו לבלות בשפת הים, ואיך הגענו? כמובן ברכב................ייוווווווווווווווווו איזה כיף. ואלוהים המשיך לנוח. אכלנו צ´ונט מסירים שהיה בהם פעם חזירונים ברוטב שמנת וכו´ היה מה זה טעים. ברכות חמות לשף. ול"משפחה המארחת" נותר לנו להגיד רק " אתם תותחים" תודה על השבת הכי הכי הכי טובה שהיה לי בחיים. בקרוב אצל מי שעוד לא התנסה.

Le Fay

New member
מזל טוב ענק!!!! ../images/Emo13.gif

מה, באמת חיכית שירד ברק מן השמים ויכה בכם?

avidadon

New member
הכל סבבה,

חוץ מהחזירונים ברוטב שמנת

דידית

New member
יפה לכם!

תשדלו להנות כמה שיותר מהתקופה עכשיו אחר כך זה נהיה נורמלי ופחות מתלהבים! דידית. <מחזיקה לכם אצבעות>

גל נעים

New member
ווואו-אני בשוק אני בהלם אני המומה!.

מה יהיה?, תראו איך אתם מתדרדרים.... כופרים שכמוכם. WELCOME TO THE CLUB. <גל בשבת נסע עד געש לקנות טמבלויזיה,ונורא נהנה מאווירת החופש>

טוב

New member
חייקה

אל יאוש. אמנם אלוהים אולי לא קיים, אבל אנחנו קיימים פה, לכל עזרה שתצטרך. (דרך אגב, על מה תפסו אותך?)

מיכל25אב

New member
אז עכשיו את רק שובבה...

אני מקווה שתהיי מאושרת בדרך שאת בוחרת... מיכל מרגישה לבד במערכה..

"החוטא ומחטיא את הרבים"-ברוכה הבאה

שובבה, באיחור גדול (מאוד) אני נזכר לומר לך ברוכה הבאה לפורום. מזל טוב לך על חילול השבת. לא שאני חושב שזה ´גליק´ כזה גדול אבל לפחות בנתיים, תיהני מהתחושה. אני מכיר אותה וגם קצת מתגעגע אליה. אם אני לא טועה, הגעת לפורום ואמרת שאת דתייה, מאמינה ומקיימת ת´מצוות. לזה התכוונתי בכותרת שלי. בפורום ´בחדרי חרדים´ בהייד פארק, כבר כתבו עלי שאין לי חלק בעולם הבא כיוון שבפתיחת הפורום הזה, החטאתי ואני מחטיא את הרבים. אני גאה לראות שאת מצדיקה את מה שהם כתבו עלי
ברוכה הבאה (כבר אמרתי?)

למעלה