מגיע לנו לפתוח הודעה חדשה

גם אני מרימה ../images/Emo48.gif ל"זכות להורות"

תודה ענקית ממני על כל מה שעשיתם/ן למעננו!!!!! תודה שבזכותכן/ם נוכל להיות הורים ללא חשש!!
ו -
(מגיע לכן/ם!!)

נטאשה

New member
מצטרפת להרמת הכוסית

מודה לכל מי שעמל וטרח והביא לתוצאה הברוכה הזאת. מקווה שהמאבק הבא בנושא תרומת הביצית יזכה לתוצאות דומות.

חגיתלה

New member
בהחלט סיבה למסיבה

תודה לכל מי שתרם מזמנו ומרצו לא התייאש וסיםק לכולנו סיבה להמשיך ולהאמין

sab sab

New member
../images/Emo48.gif מ-ז-ל-ט-ו-ב לכולנו../images/Emo48.gif

אחרי דרך ארוכה ולא מעט מאמצים הצלחנו להשיג את המטרה הקדושה מכל: הזכות להביא ילדים
אני אישית מודה לכל משתתפיותומכי המאבק שהתגייסו ותרמו מזמנם היקר
עשיתם עבודת קודש! לסיום אני רוצה להודות לאישי היקר (שכועס שאני מציינת אותו בפומבי) שתרם רבות והאמין בהצלחה שלנו מההתחלה.....אני מתה עליך!

רומי 007

New member
ולידיעתכן: זה מאפשר גם ילד שלישי

משום שהסעיפים בביטוחים המשלימים מנוסחים כך, שהם מתקצבים על חשבון המשלים את הטיפולים לילד שלישי כשהם גזורים באחוזים מהשתתפות הקופה בילד שני. למשל מכבי - נותנת 100% של התשלום לילד שני גם לילד שלישי ואילו הכללית נותנת 50%. לו היו מבטלים את מימון הילד השני, 100% או 50% מאפס אף הם אפס. כך ניצלה גם האופציה לילד שלישי. טוב, מרוב התרגשות אולי לא הסברתי מספיק טוב מקווה שהבנתם. מזל טוב לכולנו ובהצלחה לכל המייחלות לילד הראשון, השני והשלישי. מקווה שהבשורה בראשית השנה החדשה תהיה סימן דרך להצלחות כבירות השנה בבית הזה. אמן.

נועם@בת

New member
מצרפת את הכוסית הנרגשת שלי ../images/Emo48.gif

תודה לכל המופלאים שעשו את הבלתי אפשרי. שהחזירו לנו את הזכות להורות. עכשיו נותר לנו לעשות את האפשרי בהחלט, ורצוי שכמה שיותר מהר
. נועם

למעלה