מגיע לכם לרדת גם ל9

מגיע לכם לרדת גם ל9

מישהו דיבר כאן על מושחתים חחח.המושחתים הגדולים זה עמיר פרץ וחבריו שרק אחרי כמה ימים רוצים להקים ממשלה עם הימין הקיצוני ולא איכפת לו להרוס את המדינה בשביל הכסא שלו.גועל נפש של המפלגה שבראשותו.אל תתפלאו אם בבחירות הבאות עבודה תקבל סטירת לחי כמו שהליכוד קבלה עכשיו.תתפללו שהמפלגה שלכם תחליף י``ר שלה ולא תבייש את המפלגה השניה במדינה ואת כל המדינה כולה.בושה וחרפה למדינה שזה המועמד לר``ה.

negative

New member
מה אתה רוצה?

משהו רישמי קרה? עמנואל רוזן הזהיר מספינים - זה כל מה שזה! אל תתרגש! ואל תכפיש סתם אם אין סיבה.

negative

New member
אם זה אמיתי

אני הראשון שיהיה נגד זה... מה קרה לכם התחלתם להאמין לכל שטות?

אם זה אמיתי אז אתם אולי תרוויחו שתי

ציפורים במכה אחת - תהרגו גם את קדימה וגם את העבודה, אבל מי יודע איזו מפלצת פוליטית אחרת תצמח למול מחנה הימין במקומן, אולי למשל 30 מנדטים למרצ, אולי מפלגה חדשה שתצוץ פתאום עם איזה 30 מנדטים... אבל טוב לדעת, טוב לדעת שהליכוד והאיחוד הלאומי רצות בשמחה ובששון לשבת בקואליציה עם "פוסט-ציוניים". טוב לדעת שיולי תמיר ושלי יחימוביץ הפכו ליקירי הרב אליהו. עובדה זו לא תישכח גם לכם ולשנים רבות. אתם עוד תרצו לשכוח את המהלכים הקואליציונים של שנת 2006. נשבר הטאבו - הימין רץ בשמחה לשבת בממשלה בראשות השמאל הקיצוני בעיניו (אני לא אזכיר לך מה נאמר על פרץ בפורום הליכוד בזמן מערכת הבחירות. עד הסכמה לשיבת הפליטים הפלסטינאים לתחומי מדינת ישראל האשימו אותו שם).

תאמין לי אני לא אתפלא אם בבחירות

הבאות עלה ירוק תקבל איזה 50מנדטים כי נראה לי שעד אז כולם כבר יהיו מסוממים חחח...

נהגי המוניות 80 מנדטים

עדיף על כל העבודה, קדימה, ליכוד - הכל אותו ___.

paketi

New member
זה לא הם הח***

אלא מי שמצביע להם כל הזמן ואחר כך מתלונן בשביל צה להצביע לפרץ ואולמרצ? לא נמאס כבר מהם?

זה ספין?

לא ימין ולא שמאל -- ממשלת רווחה! מה שמוגדר בעיתון העבודה ועל ידי פעיל המפלגה כ"פרויקט" זה ספין? ד"א, לתשומת לב אבן 11, תמיד ימני ואמורוסו: "האיחוד הלאומי-מפד"ל, קיבלו החלטה סופית לטובתו של פרץ, היות ומבחינתם תהליך ההתנתקות אותו מובילה קדימה גרוע יותר מהתוכנית המדינית שמציע פרץ. מה גם שבשיחות לא רשמיות מסרו ראשי האיחוד הלאומי-מפד"ל, שאם פרץ יקים את הקואליציה הבאה, הם בעצמם יפרקו את המאחזים הבלתי-חוקיים."

mean girl 16

New member
../images/Emo12.gif

מודה שזה מפתיע אותי. לא העניין של המאחזים אלא דווקא ההתייחסות הרצינית לזה. נראה לכם שזה יותר מספין?

כלומר: לדעתי זה אכן לא היה ספין,

אלא הייתה כוונה רצינית ללכת על המהלך, אבל התנגדות פנימית וההתנגדות של ש"ס, יחד עם האכזבה מהמנדט האבוד, כנראה שכנעו את אנשי העבודה לרדת מזה.

mean girl 16

New member
תגיד

שאלה שאולי נשמעת קצת מטומטמת. אני רואה שכתוב פה בתפוז שהשעה כבר 3 וחצי. אז אני מבולבלת עם שעון הקיץ? כי אצלי בבית בכל מקום זה 2 וחצי. יש לי מחר בגרות פשוט וגם בית ריק, רק שלא תהיה לי פאשלה

למעלה