מגיע לכם לדעת...

מגיע לכם לדעת...

אני חושב שלחברי הפורום שמלווים אותי כבר מספר חודשים מגיע לדעת משהו חשוב שמשפיע על חיי.... החלטתי לוותר על שנת שירות, הגעתי למסקנה שלגור עם 18 חברה בדירה זה לא משהו שמתאים לי, לא כרגע ולא בכלל. את האמת אני גם לא ממש אוהב את כל הגרעין שלי. אני לא רוצה לקמנר בכלל גם...אני מעדיף לעבוד. ואני יודע שאם אני עובד בגרעין ההורים שלי יהיו נגד השנת שירות ויעשו הכל כדי שאצא מזה. בכל מקרה, הגעתי למסקנה שאני נשאר פה, משלים בגרויות, לוקח את העבודה שהציעו לי, חוסך כסף ובעוד כמה חודשים עובר לגור אצל סבתא בהוד השרון, מה שאומר שאני אהיה המון במרכז.
Hipi! למרות שאני שונא את תל אביב(מה לעשות זאת האמת לאמיתה חברים) אני הולך להיות קרוב לאנשים שאני הכי אוהב בעולם! ואני הולך להנות מהחיים. לגבי הגיוס שלי אני ממש לא יודע. העובדה שאני לא יוצא לשנת שירות אומרת משהו פשוט אחר- אני לא הולך לנח"ל גרעיני. אני לא יודע לאן אני הולך. חסר לי עכשיו שאשכח לשלוח את שאלון ההעדפות שלי לצה"ל. שלא ישימו אותי באיזה חור כמו רמת הגולן(תל חזקה קורא לי?). זהו, רק רציתי שתדעו את זה. גם לכם מגיע את הזכות לדעת את זה... אוהב אתכם
במיוחד את .........:)P) נ.ב זה אומר שאני לא עוזב את הניהול של זהות מינית והכי גאים שיש ובינתיים גם לא את טרנסקסואליות

.m

New member
שרימפי ../images/Emo24.gif

שרימפי מתוק ונפלא... מה אומר ומה אגיד - כל עוד אתה קיבלת את ההחלטה ב
שלם, כל החלטה היא נכונה. אתה אחד הבחורים היותר נבונים שיצא לי לפגוש, ואני סמוכה ובטוחה שתעשה מה שטוב ונכון עבורך, בלי קשר לדעה ורצון של אנשים אחרים. קבל
ענקי.
mai

יש קיבלתי חיבוק!!!!!

את עדיין לא פגשת אותי, או שאני טועה. ואפשר כמובן לתקן את זה..

.m

New member
אתה לא טועה

אמנם לא פגשתי אותך פנים-אל-פנים,וחובה לתקן את זה(!), אבל וירטואלית בהחלט פגשתי אות, התרשמתי ממך, וחיבקתי אותך
mai

spainbar

New member
שרימפי, מנסיון זו החלטה שלפי דעתי

היא מאד נכונה, כמובן שכל מקרה לגופו אבל לצערי רוב המקרים שעליהם שמעתי מחברים ומקומות אחרים היו של גרעינים שהתבררו בסוף כבדיחה עצובה... גם אני החלטתי לוותר על שנת השירות, אבל אני יודע שפשוט לא הייתי סובל דקה עם האנשים הללו... בכל מקרה כל החלטה היא לטובה אם אתה יודע שאותה אתה רוצה :} ס´

MARMELAD

New member
אני בטח שזו החלטה טובה!

למה? כי גם אם לא אין לך שום דרך לדעת...
החלטת? מזל טוב! עכשיו ממשיכים הלאה. בלי לחשוב יותר מדי על מה אם ואולי הייתי צריך... אני בטוח שלאן שלא תלך תצליח לעשות בדיוק מה שנכון לך!

skeep

New member
שרימפי מאן

אני לא יכול לשפוט אם החלטת נכון או לא. כשאני וויתרתי על שנת השירות כל הזמן חשבתי על זה שאולי עשיתי טעות ואיזה כיף היה יכול להיות שם... מצד שני היה לי שירות צבאי מעניין לאללה. תענוג גדול זה לא היה, אבל במבט לאחור הכל (כולל כל החרא וההתבאסויות) נראה וורוד. אני לא יודע מה בדיוק אתה רוצה לעשות בצבא או מה הפרופיל שלך, אבל אם אתה שוקל ללכת לשירות קרבי, אני בעד. אתה תצליח להכיר אנשים חדשים כמו שלא הכרת אף פעם. הבעיה היחידה, זה קצת יותר מסוכן והרבה יותר קשה. בהצלחה. סקיפ

למעלה