שרימפיניון
New member
מגיע לכם לדעת...
אני חושב שלחברי הפורום שמלווים אותי כבר מספר חודשים מגיע לדעת משהו חשוב שמשפיע על חיי.... החלטתי לוותר על שנת שירות, הגעתי למסקנה שלגור עם 18 חברה בדירה זה לא משהו שמתאים לי, לא כרגע ולא בכלל. את האמת אני גם לא ממש אוהב את כל הגרעין שלי. אני לא רוצה לקמנר בכלל גם...אני מעדיף לעבוד. ואני יודע שאם אני עובד בגרעין ההורים שלי יהיו נגד השנת שירות ויעשו הכל כדי שאצא מזה. בכל מקרה, הגעתי למסקנה שאני נשאר פה, משלים בגרויות, לוקח את העבודה שהציעו לי, חוסך כסף ובעוד כמה חודשים עובר לגור אצל סבתא בהוד השרון, מה שאומר שאני אהיה המון במרכז.
Hipi! למרות שאני שונא את תל אביב(מה לעשות זאת האמת לאמיתה חברים) אני הולך להיות קרוב לאנשים שאני הכי אוהב בעולם! ואני הולך להנות מהחיים. לגבי הגיוס שלי אני ממש לא יודע. העובדה שאני לא יוצא לשנת שירות אומרת משהו פשוט אחר- אני לא הולך לנח"ל גרעיני. אני לא יודע לאן אני הולך. חסר לי עכשיו שאשכח לשלוח את שאלון ההעדפות שלי לצה"ל. שלא ישימו אותי באיזה חור כמו רמת הגולן(תל חזקה קורא לי?). זהו, רק רציתי שתדעו את זה. גם לכם מגיע את הזכות לדעת את זה... אוהב אתכם
במיוחד את .........
P) נ.ב זה אומר שאני לא עוזב את הניהול של זהות מינית והכי גאים שיש ובינתיים גם לא את טרנסקסואליות
אני חושב שלחברי הפורום שמלווים אותי כבר מספר חודשים מגיע לדעת משהו חשוב שמשפיע על חיי.... החלטתי לוותר על שנת שירות, הגעתי למסקנה שלגור עם 18 חברה בדירה זה לא משהו שמתאים לי, לא כרגע ולא בכלל. את האמת אני גם לא ממש אוהב את כל הגרעין שלי. אני לא רוצה לקמנר בכלל גם...אני מעדיף לעבוד. ואני יודע שאם אני עובד בגרעין ההורים שלי יהיו נגד השנת שירות ויעשו הכל כדי שאצא מזה. בכל מקרה, הגעתי למסקנה שאני נשאר פה, משלים בגרויות, לוקח את העבודה שהציעו לי, חוסך כסף ובעוד כמה חודשים עובר לגור אצל סבתא בהוד השרון, מה שאומר שאני אהיה המון במרכז.